ΑΕΚ: Χειρότερη από του Γκρούγιτς ήταν η βραδιά του Νίκολιτς
Χειρότερη από την ήττα, ήταν η εικόνα της ΑΕΚ, που είχε τόσα κένα, που συνήθως παρουσιάζονται σε φιλικά προετοιμασίας
Χειρότερη από την ήττα, ήταν η εικόνα της ΑΕΚ, που είχε τόσα κένα, που συνήθως παρουσιάζονται σε φιλικά προετοιμασίας.
Αυτό είναι το ανησυχητικό. Μία ήττα πάντα πονά. Αν και ακόμα είναι η 1η αγωνιστική. Βέβαια, η ΑΕΚ θεωρητικά θα δώσει δυο ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Σε Φλωρεντία και Σαμσούντα.
Το κενό που είχε στα χαφ η ΑΕΚ και που ποτέ δεν καλύφθηκε, δύσκολα καταπίνεται. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, πως ο Μάρκο Νίκολιτς δεν έκανε τίποτα να το διορθώσει με το σκορ στο 1-1. Κάτι πήγε να κάνει μετά το δεύτερο γκολ των Σλοβένων αλλά το παιχνίδι είχε πάρει την κατηφόρα.
Ήταν φανερό πως ο Γκρούγιτς δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό. Ο Μαρίν ήταν εκτός αγώνα. Και ο Πινέδα στα χαμένα. Η αλλαγή με τον Πιερό αντί Γκρούγιτς στο 63′ δεν μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση. Το 4-4-2 απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, δημιουργούσε κι άλλους χώρους. Ο Μάνταλος κάπως σουλούπωσε την κατάσταση. Αλλά αυτά τα ματς δεν είναι ενός παίκτη.
Ο Νίκολιτς πιάστηκε αδιάβαστος. Δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα. Αλλά το Conference League δεν είναι πρωτάθλημα Ελλάδας. Η Τσέλιε μπορεί να μην έχει το όνομα αλλά έχει τη χάρη. Πέρυσι είχε φτάσει μέχρι την 8άδα. Δεν έγινε τυχαία.
Ο αντίπαλος ήταν μια ομάδα, που θύμιζε π.χ. το στυλ της ΑΕΚ του Αλμέιδα. Πάνω κάτω η μπάλα. Heavy metal football. Και η ΑΕΚ του Νίκολιτς δεν κατάφερε ποτέ να πάρει τον έλεγχο του ρυθμού. Με τα χαφ να έχουν την εικόνα δε γινόταν. Κανονικά ήθελαν αλλαγή και οι 3. Ίσως και από ημίχρονο.