ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Φωνάζει» του Κοϊτά!

Ο Νίκολιτς που επιμένει και ο Κοϊτά που φωνάζει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη θέση πίσω από τον φορ.
ΑΕΚ: «Φωνάζει» του Κοϊτά!

Ότι μπήκαμε στο Νοέμβριο και ο Μάρκο Νίκολιτς συνεχίζει να κάνει πειράματα με το ρόστερ του δεν είναι ότι καλύτερο για την ΑΕΚ. Εκεί που πάει να το βρει, το χάνει και τούμπαλιν.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, έκανε και πάλι το λάθος να χρησιμοποιήσει τον Κοϊτά σε μία θέση που φωνάζει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αν ήταν η πρώτη φορά πάει κι έρχεται. Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κοϊτά έπαιζε πίσω από τον φορ και έμοιαζε χαμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Επί της ουσίας ο προπονητής χάνει έτσι και τον παίκτη του καθώς ο Κοϊτά έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία όταν ξεδιπλώνει στο χορτάρι, μπορεί να γίνει κομβικός και να κάνει τη διαφορά, όπως συνέβη κόντρα στην Αμπερντίν.

Σε ανάλογη θέση είχε χρησιμοποιηθεί παλαιότερα και ο Κουτέσα, επίσης χωρίς επιτυχία. Προφανώς και ο Νίκολιτς γνωρίζει καλύτερα από όλους τις δυνατότητες των παικτών του, όμως στην πράξη φαίνεται πως κάποια πράγματα δεν βγαίνουν σε καμία περίπτωση.

Διαβάστε επισης!

Conference League: Μειώθηκαν οι πιθανότητες της ΑΕΚ για 8άδα!

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μαρκό: Ισλανδικό ενδιαφέρον για τον Σαφαρίκα

Μαρκό: Ισλανδικό ενδιαφέρον για τον Σαφαρίκα

Ο Αλέξανδρος Σαφαρίκας βρίσκεται στο στόχαστρο ισλανδικής ομάδας, η οποία εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ξανά Ελ Κααμπί και Ταρέμι…

Ολυμπιακός : Ξανά Ελ Κααμπί και Ταρέμι…

Ο Μεντιλίμπαρ επαναφέρει στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το δίδυμο Ταρέμι και Ελ Κααμπί στην επίθεση…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Άλλος παίκτης ο Στρεφέτσα στην Πάρμα

Ολυμπιακός: Άλλος παίκτης ο Στρεφέτσα στην Πάρμα

Ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα, που αγωνίζεται στην Πάρμα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, κατέγραψε την πρώτη του ασίστ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα εντυπωσιακά νούμερα του Ρενάτο Σάντσες στο Παναθηναϊκός – Μπέτις

Τα εντυπωσιακά νούμερα του Ρενάτο Σάντσες στο Παναθηναϊκός – Μπέτις

Ο Ρενάτο Σάντσες ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπέτις...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος – ΑΕΚ: Τέσσερις βασικές απουσίες για την ομάδα του Κέρκεζ

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Τέσσερις βασικές απουσίες για την ομάδα του Κέρκεζ

Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο Περιστέρι με πολλές απουσίες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τέλος, αυτός είναι ο αγαπημένος των οπαδών

Παναθηναϊκός: Τέλος, αυτός είναι ο αγαπημένος των οπαδών

Ο Παναθηναϊκός έκανε δήλωση παρουσίας και μάλιστα σε σούπερ υψηλό επίπεδο και η αγάπη για αυτόν τον παίκτη μεγάλωσε

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA ranking: Έτσι πιάνει η Ελλάδα τη 10η θέση

UEFA ranking: Έτσι πιάνει η Ελλάδα τη 10η θέση

Η Ελλάδα κάνει σημαντικά βήματα στη βαθμολογία της UEFA και πλέον κοιτάζει την 10η θέση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτό έκανε ο Νίκολιτς και τρέλανε τους παίκτες του

ΑΕΚ: Αυτό έκανε ο Νίκολιτς και τρέλανε τους παίκτες του

Ο θρίαμβος της ΑΕΚ δεν χτίστηκε στα 90 και κάτι λεπτά του αγώνα στο Τσέλιε, είχε μπόλικη προεργασία πριν τη σέντρα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γρηγορίου: «Υπάρχει ψυχολογικό βάρος, αλλά σύντομα θα έρθουν οι νίκες»

Γρηγορίου: «Υπάρχει ψυχολογικό βάρος, αλλά σύντομα θα έρθουν οι νίκες»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για το δύσκολο διάστημα που περνά ο Άρης...

Ποδόσφαιρο