ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ : Γι’ αυτό ήθελε το ματς ο Νίκολιτς, αλλά…

Δικαιώθηκε ο Νίκολιτς που ήθελε να παίξει η ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, αλλά το τίμημα με τον Ζίνι δεν είναι και μικρό εν όψιε Άντερλεχτ.
ΑΕΚ : Γι’ αυτό ήθελε το ματς ο Νίκολιτς, αλλά…

Ο Μάρκο Νίκολιτς πήρε μια γενναία απόφαση πριν από τη ρεβανς της ΑΕΚ με την Άντερλεχτ. Είχε την επιλογή να ζητήσει αναβολή (πριν το 1-1 έπρεπε να αποφασίσει βέβαια), αλλά δεν το έκανε. Ο Σέρβος τεχνικός ήθελε να δώσει αγωνιστικό ρυθμό στους παίκτες και λεπτά σε κάποιους που δεν αγωνίζονται τόσο πολύ.

Γι’ αυτό και ήθελε το ματς με τον Πανσερραϊκό να γίνει κανονικά. Και έγινε. Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή του, μιας και η ΑΕΚ κέρδισε 2-0, έχοντας αρκετά καλή παρουσία. Κέρδισε την πρεμιέρα της στο ελληνικό πρωτάθλημα και πήρε ψυχολογία για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Έχει καταφέρει να «ψήσει» τον κόσμο της να γεμίσει την OPAP Arena για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στη League Phase του Conference League.

Η απόφαση του Νίκολιτς είχε ρίσκο, ειδικά από τη στιγμή που ο Άντερλεχτ έχει επιλέξει να μην δώσει παιχνίδι. Το κακό για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς, ο Ζίνι, τραυματίστηκε. Δύσκολα θα προλάβει το ματς της Πέμπτης. Ο Ανγκολέζος επιθετικός ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι για το γκολ του Μάνταλου στο 23’ κι αυτός που σκόραρε στο 23’ για το τελικό 2-0 της Ένωσης.

Ο Πανσερραϊκός είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 5ο λεπτό, αλλά φέτος η ΑΕΚ έχει τον κανονικό Θωμά Στρακόσα. Όχι αυτόν που είδαμε πέρυσι και είναι σκιά του εαυτού του. Εξαιρετικός ο Αλβανός γκολκίπερ, παίκτης κλειδί και στο ματς, αλλά και σε αυτό που έρχεται. Δύσκολη, πολύ δύσκολη η αναμέτρηση με Άντερλεχτ, αλλά η ΑΕΚ είναι πραγματικά σε πολύ καλή φάση και μπορεί να κάνει την εκκίνηση της σεζόν της, άψογη. Μια νίκη, μια πρόκριση μακριά είναι.

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ο 22χρονος στόπερ έκανε το... παιχνίδι της ζωής του και έδειξε πως αξίζει κάτι περισσότερο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Χρειάστηκαν 102 λεπτά παιχνιδιού για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον... Χριστογιώργο, με τον Ταρέμι από το σημείο του πέλαλτι να κάνει το 1-0.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ένα γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε σε φάση που ξεκίνησε από ανάποδο ψαλίδι του Μεχντί Ταρέμι και κατέληξε σε σουτ του Χρήστου Μουζακίτη, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να προκαλεί έντονες αντιδράσεις για την τελική του απόφαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Με σπόντα για τον… Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Ναντ για τον Καμπελά

Με σπόντα για τον… Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Ναντ για τον Καμπελά

«Με την τεχνική του ποιότητα, την αντίληψή του στο παιχνίδι και την επιθετική του ευελιξία, ο Ρεμί Καμπελά ενισχύει το ρόστερ της Ναντ για τη φετινή σεζόν».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ελ Κααμπί πήγε να γίνει ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ελ Κααμπί πήγε να γίνει ο Μπιανκόν

Ο Μπιανκόν έκανε απίθανο ανάποδο ψαλίδι, αναγκάζοντας τον πολύ καλό Χριστογιώργο σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Έχει λόγους να πιστεύει ότι βρήκε τον «δικό της Ελ Κααμπί» με τον Βάργκα

ΑΕΚ: Έχει λόγους να πιστεύει ότι βρήκε τον «δικό της Ελ Κααμπί» με τον Βάργκα

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως με την απόκτηση του Βάργκα βρήκαν έναν παίκτη περιοχής, one touch, που μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς, όπως ακριβώς κάνει ο Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ξανά με τριάδα στην άμυνα η ενδεκάδα του Κόντη

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ξανά με τριάδα στην άμυνα η ενδεκάδα του Κόντη

Στο δοκιμασμένο σχήμα με τριάδα στα στόπερ επιστρέφει ο ΟΦΗ στο Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Χρήστο Κόντη να επιλέγει ξανά το 3-4-3 που του είχε βγει στο ματς με την ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Με Ταρέμι στην κορυφή η ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ για το Betsson Super Cup

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Με Ταρέμι στην κορυφή η ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ για το Betsson Super Cup

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε τις αναμενόμενες επιλογές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το Super Cup Betsson απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Ταρέμι να κερδίζει τελικά τη θέση στην κορυφή της επίθεσης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: «Καυτός» ο Τεττέη στις προπονήσεις – Παίζει δυνατά για βασικός

Παναθηναϊκός: «Καυτός» ο Τεττέη στις προπονήσεις – Παίζει δυνατά για βασικός

Ο Ανδρέας Τεττέη ανεβάζει συνεχώς στροφές στον Παναθηναϊκό, εντυπωσιάζει στις προπονήσεις και δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία άμεσα.

Ποδόσφαιρο