ΑΕΚ: Γιατί ο Νίκολιτς τα έβαλε με την αθλητική δικαιοσύνη
Ο Μάρκο Νίκολιτς χαρακτήρισε μεγάλη ανοησία την τιμωρία έδρας της ΑΕΚ πριν από το ματς με τον Λεβαδειακό και ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση.
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό χωρίς τον κόσμο της και ο Μάρκο Νίκολιτς δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την τιμωρία έδρας. Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε το μέτρο μεγάλη ανοησία, τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο γίνεται για τους φιλάθλους και όχι σε άδεια γήπεδα.
Ο προπονητής της Ένωσης στάθηκε στη σημασία του αγώνα επισημαίνοντας ότι απομένουν πέντε αγωνιστικές πριν από τα play off και η θέση στην κορυφή δεν εξασφαλίζει τίποτα αν δεν υπάρξει συνέχεια. Περιέγραψε τον Λεβαδειακό ως ποιοτική και καλά οργανωμένη ομάδα με ευελιξία στο σύστημα καθώς συχνά μετατρέπεται σε 3-4-3 με καλή κυκλοφορία και επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Υπογράμμισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να κάνει γεμάτο παιχνίδι να ελέγξει τις λεπτομέρειες και να επιβάλει τη δική της ποιότητα. Παραδέχθηκε ότι το ματς θα είναι σκληρό και ισορροπημένο αλλά εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να συνεχίσει το θετικό σερί της.