ΑΕΚ: Η μεγάλη επιστροφή
Είναι παίκτης που ποντάρει πολλά ο Νίκολιτς και η επιστροφή του σε αγωνιστικό ρυθμό αναμένεται να δώσει πράγματα στην ΑΕΚ
Είναι παίκτης που ποντάρει πολλά ο Νίκολιτς και η επιστροφή του σε αγωνιστικό ρυθμό αναμένεται να δώσει πράγματα στην ΑΕΚ.
Η απουσία του στην αρχή δυσκόλεψε την ομάδα εξάλλου. Βέβαια, το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ΑΕΚ έχει βρει για τα καλά πατήματα και γράφει τα αποτελέσματα που θέλει.
Όπως και να ‘χει κάθε παρουσία του Νίκλας Ελίασον είναι προς το καλό. Ο δεξιός εξτρέμ που έχει τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής. Ο τραυματισμός του τον είχε αφήσει εκτός από τις 23 Οκτωβρίου. Τότε ήταν η τελευταία του συμμετοχή. Για 90 λεπτά στο 6-0 επί της Αμπερντίν.
Με τον Ελίασον να σκοράρει μάλιστα. Για περίπου 1,5 μήνα τον στερήθηκε ο Νίκολιτς αλλά φαίνεται πως σιγά σιγά αναμένεται να επιστρέψει. Και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει την Κυριακή (7/12) στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.
Θα είναι μια σημαντική επιστροφή στο κατάλληλο τάιμινγκ και για τον προπονητή. Δύσκολα να παίξει βέβαια άμεσα βασικός αλλά θα είναι μια σημαντική λύση.