ΑΕΚ: Η στρατηγική για τη διαιτησία
Η ΑΕΚ δείχνει να ακολουθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική για τη διαιτησία, μετά τις φωνές για τα ματς με Κηφισιά και ΑΕΛ Novibet
Η ΑΕΚ δείχνει να ακολουθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική για τη διαιτησία, μετά τις φωνές για τα ματς με Κηφισιά και ΑΕΛ Novibet.
Σηκώθηκε αρκετή σκόνη. Έγιναν πολλές συζητήσεις. Ο Λανουά, εκπομπές, κανάλια, τηλεκριτικοί και μη. Άπαντες είπαν την άποψή τους για τα όσα έγιναν στα δύο ματς, που βγήκαν διαμαρτυρίες από την Ένωση.
Στο 1-1 με την ΑΕΛ Novibet για μη αποβολή του Παντελάκη σε τάκλιν στον Γιόβιτς. Αποδέκτης ο ρέφερι Φωτιάς. Ακολούθησε το 2-3 με την Κηφισιά. Έξαλλοι με Βεργέτη αλλά κυρίως με Σιδηρόπουλο.
Η ΑΕΚ, ωστόσο, δείχνει να ακολουθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική για το θέμα. Θεσμικά αλλά όχι δημόσια. Οι όποιες κινήσεις, συζητήσεις δεν έχουν βγει ακόμα προς τα έξω. Κανείς δεν είπε μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα ξεκάθαρα πράγματα.
Ο Νίκολιτς είπε πως δεν είναι παιδιά και όλοι βλέπουν. Ο Μάριος Ηλιόπουλος που αρέσκεται σε τέτοιες τοποθετήσεις, έβαλε το ζήτημα σε πιο φιλοσοφική διάσταση. Καμία ανακοίνωση. Διαρροή ή κάτι τέλος πάντων.
Είναι φανερό πως το κλαμπ έχει επιλέξει άλλο πλάνο για το πως θέλει να πάει το πράγμα. Τουλάχιστον μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Γιατί ακολουθούν τα ντέμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Και εκεί πάντα είναι πιο δύσκολη η διαχείριση.