ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ηλιόπουλος κατά Λουτσέσκου – Το καλάμι εύκολα καβαλιέται

Ο Μάριος Ηλιόπουλος στράφηκε κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τα όσα έγιναν στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
ΑΕΚ: Ηλιόπουλος κατά Λουτσέσκου – Το καλάμι εύκολα καβαλιέται

Δηλώσεις για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των δικεφάλων ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (1-1) έκανε ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος.

Μέσα από αυτές στράφηκε κατά του προπονητή των Θεσσαλονικέων, Ραζβάν Λουτσέσκου που παραλίγο να έρθει στα χέρια με παίκτες της ΑΕΚ σημειώνοντας πως το καλάμι εύκολα καβαλιέται!

ΑΕΚ – Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος:

«Ο Αθλητισμός είναι μία μεγάλη Ιδέα που εμπνέει τη νεολαία και χαράζει το μέλλον μας… Η ΑΕΚ είναι η δικιά μας μεγάλη Ιδέα…

Οι ΓΝΗΣΙΕΣ Προσφυγικές Ομάδες έχουν Πολιτισμό, Κουλτούρα και Παιδεία, μέγιστα Αγαθά!

Έχουν επίσης προπονητές που θα πρέπει να προάγουν το «Ευ Αγωνίζεσθαι», να σέβονται τα Ιδανικά και τις βασικές Αρχές, γαλουχώντας τους παίκτες της ομάδας τους προς αυτή την κατεύθυνση!

Ο Λουτσέσκου και όποιο κομμάτι του ΠΑΟΚ (εύχομαι όχι μεγάλο) ασπάζεται τη χθεσινοβραδινή προβοκατόρικη συμπεριφορά με χειρονομίες, ψευτομαγκιές και όλα αυτά συνοδεία ψευδοφουσκωτών στο ΝΑΟ της ΑΕΚ, δείχνουν το επίπεδό τους, την παιδεία τους, τον πολιτισμό, τη νοοτροπία και την κουλτούρα τους. Ίσως φανερώνουν και την ανησυχία και αμηχανία τους για το μέλλον….

Το καλάμι εύκολα καβαλιέται, αλλά το ίδιο εύκολα το Σύμπαν το τοποθετεί στη σωστή θέση! Φαίνεται δυστυχώς ότι «κάποιοι» κρίνουν περισσότερο από τέτοια φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα.

Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους…!

Ο ΝΑΟΣ μας η «Αγιά Σοφιά» είναι και θα είναι ο ΝΑΟΣ της μεγάλης ΑΕΚ, της Χριστιανοσύνης, της Ελπίδας και της Νίκης! Με τον Δικέφαλο Αετό που θα κρατά το Σπαθί και το Σταυρό για Πάντα…».

 

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Το… έχασε με την Κηφισιά ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός νέα: Το… έχασε με την Κηφισιά ο Μεντιλίμπαρ

Ιστορία γράφει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, τον έχει αλλάξει επίπεδο, όμως... άνθρωπος είναι λάθη κάνει και αυτός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Άλλες χρονιές ο Ροντινέι σε παιχνίδια όπως αυτό με την Κηφισιά θα έβγαζε... μάτια. Τώρα χάθηκε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Δεν γίνεται να βγάλει τον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός με αυτόν τον Στρεφέτσα και με τον Ζέλσον Μαρτίνς να μην... ξέρεις πότε θα βγάλει ξανά τραυματισμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ο Μπιανκόν μάλιστα, στάθηκε κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά την αναμέτρηση, στη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του, να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται, να παίξει την μπάλα του και να αφήσει τους εγωισμούς και την διάθεση να δώσει απαντήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να κυνηγήσει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα βαθμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Καταλυτικός ο Ελ Κααμπί στον αγωνιστικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού, με τον Γιάρεμετσουκ και τον Ταρέμι να μην μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Πέρασε το μεγαλύτερο... μέρος του 2ου ημιχρόνου κάτω, καθώς όλο έπεφτε λόγω... τραυματισμού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χάνει το… στοίχημα της καθιέρωσης στον δικέφαλο.

Ποδόσφαιρο