ΑΕΚ: Καλύτερα να έπαιζε με 10, παρά με αυτούς τους τρεις
Αποκαρδιωτική εμφάνιση από τρεις παίκτες της ΑΕΚ, δείχνουν πως δεν είναι σε καλή κατάσταση και μάλιστα σε κρίσιμα ματς
Αποκαρδιωτική εμφάνιση από τρεις παίκτες της ΑΕΚ, δείχνουν πως δεν είναι σε καλή κατάσταση και μάλιστα σε κρίσιμα ματς.
Η ισοπαλία με τη Σάμροκ Ρόβερς είναι κάτι που θα βρει μπροστά της. Εκτός αν κάνει νίκη εκτός έδρας με Φιορεντίνα ή Σαμσουνσπόρ. Το ζήτημα, ωστόσο, είναι πως κάποιοι παίκτες δείχνουν να είναι εκτός φόρμας.
Ο Νίκολιτς το είδε. Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο να μην έκανε γρήγορα αλλαγές αλλά στην ανάπαυλα έκανε. Έβγαλε Κουτέσα και Μαρίν. Ο Κουτέσα δεν πρέπει να θυμάται ούτε ο ίδιος πως έπαιξε. Τον έκλειναν 2-3 αντίπαλοι και αντέδρασε σα να έπαιζε με τη Μίλαν. Μηδέν έμπνευση, μηδέν σε όλα.
Ο Μαρίν εδώ και καιρό δεν πατά καλά. Πήρε πρωτοβουλίες με πάσες και σουτ αλλά ήταν όλα άστοχα. Συν πως δε γέμιζε τον άξονα. Αρνητικός. Ο Νίκολιτς θα σκέφτηκε πόσους να βγάλει. Και αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε μέσα ο Γκατσίνοβιτς μέχρι το 90′. Βγήκε για να μπει ο Βίντα στην αντίπαλη περιοχή.
Μια παράλληλη στην προβολή του Γιόβιτς είναι το καλύτερο που έκανε ο Σέρβος. Είχε καιρό να παίξει βασικός σε μεγάλο ματς (ήταν με την Ηλιούπολη) και φάνηκε πως είναι εκτός στο να ακολουθήσει το ρυθμό, που θα έπρεπε να είχε η ομάδα.