ΑΕΚ: Με Βάργκα στην κορυφή κόντρα στον Άρη – Δύσκολα ο Γιόβιτς
Με τον Βάργκα να ετοιμάζεται για βασικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη, καθώς ο Λούκα Γιόβιτς δύσκολα θα μπορέσει να ξεκινήσει λόγω κόπωσης και μικροτραυματισμού.
Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, αποτέλεσμα της συνεχούς επιβάρυνσης το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να κρατήσει τον Λούκα Γιόβιτς εκτός αρχικής ενδεκάδας της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Σέρβος φορ έπαιξε διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ανάσα μέχρι το τέλος του 2025, κάτι που του «βγήκε» σε κόπωση και ενόχληση. Αυτό σημαίνει πως θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στο Βάργκα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα θα είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι του Βικελίδης, με τον Μάρκο Νίκολιτς να μην δείχνει διάθεση να ρισκάρει τη συμμετοχή του, ακόμη κι αν τελικά συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Την ίδια στιγμή, εκτός δράσης παραμένει και ο Ζίνι, ενώ ο Πιερό έχει επιστρέψει μεν, αλλά βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης και δεν αποτελεί τον επιθετικό που καλύπτει τα «θέλω» του τεχνικού της Ένωσης. Παρ’ όλα αυτά, όσο παραμένει στο ρόστερ υπολογίζεται κανονικά.
Όλα αυτά οδηγούν σε ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα: ο Βάργκα αναμένεται να πέσει απευθείας στα βαθιά. Ο Ούγγρος φορ προπονείται σε καλό ρυθμό, δείχνει έτοιμος αγωνιστικά και όλα δείχνουν πως θα πάρει φανέλα βασικού απέναντι στον Άρη, σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων.