ΑΕΚ: Ο επόμενος μετά τον Μάνταλο!
Σε ποιον ετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο… ζωής ο Μάριος Ηλιόπουλος!
Μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Μάνταλο, ο Ηλιόπουλος θέλει να «δέσει» στην ΑΕΚ και τον Πινέδα με νέο τριετές συμβόλαιο.
Τις καλύτερες ημέρες από τότε που ανέλαβε την ΠΑΕ ΑΕΚ διανύει ο Μάριος Ηλιόπουλος. Από τη μία χαρά στην άλλη. Μετά από έναν δύσκολο Οκτώβρη, η ΑΕΚ πήρε μπροστά και δεν… βλέπει κανέναν αντίπαλο κάνοντας και το αδύνατο δυνατό, όπως συνέβη με την Κραϊόβα.
Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης έχει ζεσταθεί για τα καλά και πλέον βάζει τις βάσεις και για τα επόμενα χρόνια. Σπατάλησε ένα μεγάλο ποσό για να πάρει στόπερ για αρκετά χρόνια (Ρέλβας). Επένδυσε στον Καλοσκάμη, έχει ανανεώσει με γενναίες αυξήσεις τους Μουκουντί και Ρότα, σε μερικές ημέρες θα ανανεώσει την επέκταση συνεργασίας με τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ ετοιμάζει και ένα συμβόλαιο… ζωής στον Ορμπελίν Πινέδα.
Τον οποίο δεν πούλησε όταν ήρθαν κάποιες προτάσεις από το Μεξικό και τον βλέπει τώρα να οδηγεί την ΑΕΚ, έχοντας πια το μυαλό του 100% στην ομάδα. Ο Πινέδα ουδέποτε είπε ή έδειξε ανοιχτά ότι θέλει να φύγει αλλά η αλήθεια είναι πως το σκεφτόταν σοβαρά καθώς και οι προτάσεις που είχε ήταν δελεαστικές.
Τώρα πλέον ο Μάριος Ηλιόπουλος θα τον κάνει να μην σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι έτοιμος να του προσφέρει ένα νέο τριετές συμβόλαιο, με απολαβές που θα ξεπερνούν το 1,5 εκ. ευρώ και συν τα μπόνους θα αγγίζει τα 2 εκ.
Προφανώς και ο Πινέδα δεν θα το αρνηθεί και θα υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο που θα τον «δένει» για αρκετά ακόμη χρόνια με την ομάδα που ταυτίστηκε πια σε Ελλάδα και Ευρώπη.