ΑΕΚ: Ο Γιόβιτς πρέπει να πάρει ανάσες
Η ΑΕΚ βρήκε στο πρόσωπο του Λούκα Γιόβιτς το καθοριστικό 9άρι που αναζητούσε αλλά θα πρέπει να γίνει και διαχείριση
Η ΑΕΚ βρήκε στο πρόσωπο του Λούκα Γιόβιτς το καθοριστικό 9άρι που αναζητούσε αλλά θα πρέπει να γίνει και διαχείριση.
Ουδείς θα μπορούσε να αμφισβητήσει την κλάση του. Παίκτης για τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δώσει κάτι δεκάδες εκατομμύρια για να τον αποκτήσει. Με Μίλαν, Φιορεντίνα, Άϊντραχτ μεταξύ άλλων στο βιογραφικό του.
Το ζητούμενο ήταν με τι μενταλιτέ θα ερχόταν στην Αθήνα. Η παρουσία και του Νίκολιτς σίγουρα βοήθησε. Ο Γιόβιτς δείχνει πως θέλει να είναι εδώ. Το φανερώνουν οι κινήσεις του μέσα στο γήπεδο. Αλλά και τα νούμερά του. Με 20 ματς, 9 γκολ και 1 ασίστ. Κάτι παραπάνω από μια χαρά.
Από την άλλη, αναμφίβολα θα πρέπει να γίνει και μια άλφα διαχείριση. Νοέμβριο και όσο τρέχει ο Δεκέμβριος ο Γιόβιτς παίζει πολύ. Μπήκε αλλαγή με τον Παναιτωλικό στις αρχές Νοεμβρίου στο 65′ μάλιστα. Από εκεί και πέρα έχει καταγράψει 90λεπτα ή σχεδόν 90λεπτα σε 7 περιπτώσεις. Οι 4 για το πρωτάθλημα, οι 2 για την Ευρώπη.
Ακόμα και στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με τον ΟΦΗ έπαιξε για 75 λεπτά. Όλα αυτά σε διάστημα περίπου ενός μήνα. Λίγο παραπάνω.
Σίγουρα ο Νίκολιτς το έχει στο μυαλό του. Θα πρέπει να του δώσει ανάσες. Δεδομένα δείχνει πάντως να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.