ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Πινέδα ρίχνει λάδι στη φωτιά!

Χειρότερα έκανε τα πράγματα με τις πρόσφατες δηλώσεις του ο Ορμπελίν Πινέδα!
ΑΕΚ: Ο Πινέδα ρίχνει λάδι στη φωτιά!

Η «πόρτα» της ΑΕΚ που έμεινε κλειστή και ο στόχος να πάει σε καλύτερη ομάδα. Οι δηλώσεις Πινέδα, περισσότερο ενόχλησαν, παρά ικανοποίησαν την διοίκηση.

Αυτό που ήθελαν και περίμεναν τόσο καιρό τα στελέχη της ΑΕΚ από τον Ορμπελίν Πινέδα, ήταν μία δημόσια τοποθέτηση όπου θα ξεκαθάριζε την κατάσταση και θα δήλωνε πίστη στην ΑΕΚ και στο συμβόλαιο του.

Ο Μεξικάνος αποφάσισε να το κάνει, με δηλώσεις στην πατρίδα του, όμως τα όσα είπε και κυρίως ο τρόπος που τα είπε, μάλλον έκαναν χειρότερη την κατάσταση, παρά ικανοποίησαν τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ουσιαστικά ο Πινέδα άφησε να εννοηθεί πως πρόθεση και του ίδιου ήταν να πάρει μεταγραφή στην Μοντερέι. Αν δεν υπήρξε παραποίηση των λεγομένων του και θέμα στη μετάφραση, το γεγονός πως χαρακτήρισε ενοχλητική τη στάση της ΑΕΚ που όπως τόνισε κρατούσε «κλειστή την πόρτα», είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα δυσαρέσκειας και από πλευράς ποδοσφαιριστή που δεν έχει πουληθεί.

Και στην ΑΕΚ δεν αισθάνθηκαν και τόσο καλά διαβάζοντας μεταξύ άλλων πως ο Πινέδα είπε ότι θα δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα για να… μην έχουν να του πούν κάτι και ότι ο στόχος του είναι να παίξει σε μία καλύτερη ομάδα!

Μόνο καλύτερη δεν έγινε η κατάσταση λοιπόν και το κλίμα κατά πάσα πιθανότητα βαραίνει περισσότερο σε μία έτσι κι αλλιώς δύσκολη εποχή στην ΑΕΚ μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Η ειλικρίνεια του παίκτη ίσως να του γυρίσει μπούμερανγκ αλλά τα μηνύματα που ήθελε και ο ίδιος να περάσει, τα πέρασε.

 

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.

Κ15 Ολυμπιακού: Νίκη 2-0 επί του Πανσερραϊκού

Η Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού για τη Super League K15 και διατήρησε το νικηφόρο σερί της.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν ήθελε Άρη με Γρηγορίου ο Μπενίτεθ!

Δεν ήθελε Άρη με Γρηγορίου ο Μπενίτεθ!

Εκτός από τις απουσίες και την κούραση, τον Ράφα Μπενίτεθ τον προβληματίζει και η αλλαγή προπονητή στον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Μίλαν μπαίνει δυνατά για Καρέτσα

Η Μίλαν μπαίνει δυνατά για Καρέτσα

Η Μίλαν εξετάζει σοβαρά τον Κωνσταντίνο Καρέτσα της Γκενκ με το ποσό να ξεπερνά τα 30 εκατ ευρώ και τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ούτε παραγγελία να τα είχε κάνει η ΑΕΚ!

Ούτε παραγγελία να τα είχε κάνει η ΑΕΚ!

Όλα είναι ευνοϊκά για την ΑΕΚ, όσον αφορά το πρόγραμμα της Ένωσης σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το πιστώνεται 100% ο Αλαφούζος!

Το πιστώνεται 100% ο Αλαφούζος!

Ο Αλαφούζος αγνόησε ακόμα και συνεργάτες του και πήρε πάνω του την μεταγραφή Τεττέη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Σχολιάστηκε πολύ του Μπρούνο Άλβες στη Ρίο Άβε

ΑΕΚ: Σχολιάστηκε πολύ του Μπρούνο Άλβες στη Ρίο Άβε

Από την ΑΕΚ στη Ρίο Άβε ο Μπρούνο Άλβες, δεν είναι και κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα, σχολιάστηκε ανάλογα φυσικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άχαστος στις δύσκολες πρεμιέρες του ο Γρηγορίου! Έχει κερδίσει και τον Άρη

Άχαστος στις δύσκολες πρεμιέρες του ο Γρηγορίου! Έχει κερδίσει και τον Άρη

Τα ντεμπούτα Γρηγορίου σε δύσκολα παιχνίδια, δείχνουν ότι ο Άρης θα πάρει αποτέλεσμα στη Λεωφόρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Προσωπική επιλογή του Μπενίτεθ, αλλά δεν θα το ρισκάρει!

Προσωπική επιλογή του Μπενίτεθ, αλλά δεν θα το ρισκάρει!

Ήρθε αρχές Γενάρη, τραυματίστηκε στην πρώτη του προπόνηση και έμεινε σχεδόν ένα μήνα εκτός! Ο Μούσα Σισοκό μπαίνει πρώτη φορά αποστολή για το ματς με τον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στο ΟΑΚΑ το Παναθηναϊκός – Μπέτις!

Στο ΟΑΚΑ το Παναθηναϊκός – Μπέτις!

Μόνο αν συμβούν απίστευτα πράγματα θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός – Μπέτις.

Ποδόσφαιρο