ΑΕΚ: Τα πάνω – κάτω του Καλοσκάμη και η στάση του Νίκολιτς
Ο Δημήτρης Καλοσκάμης μπήκε με φόρα, αλλά έχει χάσει… πόντους και έχει μείνει πίσω.
Διαφορετικά ήταν τα δεδομένα για τον Καλοσκάμη στην ΑΕΚ, άλλη τροπή έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα.
Είναι γεγονός πως ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλει να βλέπει περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ. Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο ακούγεται, ειδικά από τη στιγμή που ο Ριμπάλτα δεν έχει ανάλογες απόψεις.
Στα ραντάρ βρίσκεται πάντα ο Κούτσιας που θεωρείται όμως ακριβός, ο Τσαντίλας που κάνει εξαιρετική σεζόν στον Ατρόμητο, ο Αποστολάκης του ΟΦΗ και κάποιοι άλλοι εξελίξιμοι παίκτες. Τι γίνεται όμως με τους υπάρχοντες;
Η ΑΕΚ έκανε μία μεγάλη επένδυση το περασμένο καλοκαίρι πληρώνοντας ποσό άνω του 1εκ. ευρώ για να πάρει τον Δημήτρη Καλοσκάμη. Ο 21χρονος επιθετικός κάποια στιγμή έμοιαζε να έχει κερδίσει σε μεγάλο βαθμό τον Νίκολιτς που τον εμπιστευόταν αρκετά.
Όμως πλέον δεν ισχύει το ίδιο. Ο Καλοσκάμης έχει μείνει πίσω στην ιεραρχία. Με τον Άρη ήταν στην αποστολή όμως δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου με τη δικαιολογία πως πρέπει να είναι φρέσκος διότι θα έπαιζε στο κύπελλο με τον ΟΦΗ. Αναγκαστικά γιατί δεν υπάρχει άλλος γεννημένος το 2004. Κόντρα στον ΟΦΗ δεν πήγε καθόλου καλά και απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν εκτός αποστολής!
Δεν είναι εκτός ποδοσφαιρικής λογικής τα σκαμπανεβάσματα για ένα ποδοσφαιριστή στην ηλικία του Καλοσκάμη, όμως σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και μεγάλο ανταγωνισμό, ακόμη κι ένα μικρό διάστημα αρκεί για να τον αφήσει… πολύ πίσω.