ΑΕΚ: Τα «σπρώχνει» χοντρά ο Ηλιόπουλος! 10 «μύρια» για δύο μεταγραφές!
Βάζει χρήμα ο Ηλιόπουλος! 10 εκ. ευρώ μόνο για να γίνουν δύο μεταγραφές.
10 εκ. ευρώ θα δώσει ο Ηλιόπουλος για να κάνει η ΑΕΚ δύο μεταγραφές, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά τα συμβόλαια των παικτών.
Ίσως ούτε ο ίδιος ο Χαβιέ Ριμπάλτα δεν θα περίμενε πως ο Μάριος Ηλιόπουλος θα εννοούσε και με το παραπάνω τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έλεγε ότι έχει στο πρόσωπο του. Είναι αυτός που έχει αναλάβει εν λευκώ τον μεταγραφικό σχεδιασμό και είναι αυτός που επιλέγει ποδοσφαιριστες που στη δική του σκέψη τουλάχιστον μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ΑΕΚ, δίχως να υπολογίζει τόσο τα χρήματα.
Όταν για τον Ρέλβας χρειάστηκε να πληρώσει 3,2 εκ. ευρώ, κάνοντας τον την πιο ακριβή μεταγραφή στόπερ στην ιστορία της Ένωσης, μπορεί κανείς να φανταστεί τι έρχεται. Ο Ρομό για παράδειγμα ήταν η πλέον ακριβή μεταγραφή χαφ από τους στόχους που υπήρχαν.
Ο Ριμπάλτα μάλιστα έκανε πίσω ακούγοντας τα χρήματα που ζητά η Μπολόνια, όμως ο Μάριος Ηλιόπουλος του μετέφερε το μήνυμα πως λεφτά υπάρχουν και αν τον θεωρεί ιδανικό, ας κάνει την υπέρβαση. Έτσι βρέθηκε να διαπραγματεύεται με την ιταλική ομάδα σε χρήματα που ξεπερνούν τα 6 εκ. ευρώ. Στο τάληρο προσπαθεί να το κατεβάσει ο διευθυντής της ΑΕΚ αλλά δεν είναι εύκολο.
Κάπου εκεί θα πάει και ο Ντέσερς. Δίχως καν να υπολογίζονται τα λεφτά των συμβολαίων, η ΑΕΚ θα πληρώσει πάνω από 10 εκ. για δύο μεταγραφές, συν αυτή του Ρέλβας και όποιας άλλης μπορεί να προκύψει.
ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!