ΑΕΚ: «Το… ξυπνητήρι του Λιούμπισιτς xτύπησε!
Στην τελευταία του ευκαιρία «ξύπνησε» ο Λιούμπισιτς.
Το παιχνίδι στο Αγρίνιο ενδεχομένως να αλλάξει τα πλάνα της ΑΕΚ για τον Λιούμπισιτς.
Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές το τάιμινγκ και οι συγκυρίες παίζουν καταλυτικό ρόλο. Η περίπτωση του Λιούμπισιτς είναι χαρακτηριστική. Πρόκειται για έναν παίκτη που αποκτήθηκε με περισσότερα από 4 εκ. ευρώ αλλά ουδέποτε κέρδισε φανέλα βασικού στην ΑΕΚ και ποτέ επίσης δεν έκανε τη διαφορά.
Με τον Αλμέιδα είχε θέματα, ενώ ο Νίκολιτς τον ξεκίνησε βασικό, τον εμπιστεύτηκε όμως κάπου στην πορεία οι δρόμοι τους… χάθηκαν με τον Λιούμπισιτς να χάνει τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.
Μετά τον αγώνα του Αγρινίου ο Κροάτης αποθεώνεται και δίκαια, αφού έκανε το… απόλυτο ματς. Όμως αυτό δεν αναιρεί τις σκέψεις που έκανε ανεπίσημα βεβαίως η ΑΕΚ. Η απόφαση μέχρι πριν λίγο καιρό είχε παρθεί και ο Λιούμπισιτς ήταν στην transfer list της ομάδας, με τους εκπροσώπους του να είναι ενήμεροι του όλου θέματος και να αναζητούν μια καλή πρόταση.
Ο Λιούμπισιτς επί της ουσίας έπαιξε στο Αγρίνιο λόγω κάποιων απουσιών και στο πλαίσιο του rotation. Εκ του ασφαλούς ως έναν βαθμό, αφού το παιχνίδι λόγω και των απουσιών του Παναιτωλικού δεν θεωρήθηκε και τόσο δύσκολο.
Αυτό το ματς όμως πιθανώς θα του αλλάξει τη ζωή τουλάχιστον στην ΑΕΚ, αφού μάλλον το όνομα του θα αποσυρθεί από την transfer list και ο Νίκολιτς θα υπολογίζει σοβαρά σε έναν ακόμη παίκτη που μάλλον δεν έμοιαζε να πιστεύει ότι μπορεί να τον βοηθήσει. Στην πιο κρίσιμη καμπή μάλιστα της σεζόν ο Λιούμπισιτς εκμεταλλεύτηκε την τελευταία πιθανώς ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής.