ΑΕΚ: Αυτό που έκανε ο Αλμέιδα, τους τρέλανε
Ίσως να έχει και μικρή σημασία για το μέλλον της ΑΕΚ, αλλά αυτό που έκανε ο Αλμέιδα και πάλι τους τρέλανε όλους
Ο Ματίας Αλμέιδα για ακόμα ένα ματς της ΑΕΚ προχώρησε σε… έκπληξη στην 11άδα. Ίσως και να έχει μικρή σημασία σε σχέση με όσα θα ακολουθήσουν αλλά είναι και ενδεικτικό. Πως ο αργεντίνος για τον καταρτισμό της 11άτας τα έβλεπε λίγο αλλιώς τα πράγματα.
Έδωσε θέση βασικού στον Εχσάν Χατζισαφί. Ο ιρανός θα αποχωρήσει από την ομάδα αφού η σεζόν ολοκληρώθηκε και δεν έχει συμβόλαιο.
Είχε να παίξει από εκείνο το 6-0 με τον Ολυμπιακό στις 26 Φεβρουαρίου. Κοντά 2,5 μήνες είχε δηλαδή να πατήσει στον αγωνιστικό χώρο. Στα πλέι οφ δεν είχε ούτε λεπτό.
Κι όμως ο Αλμέιδα έβαλε βασικό τον Χατζισαφί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο ματς που κρινόταν η 3η θέση.
Αν μη τι άλλο απόφαση που προκάλεσε έκπληξη. Προφανώς ο Γκατσίνοβιτς δεν μπορούσε να ξεκινήσει. Δεν ήταν 100% fit. Αλλά ο Πήλιος ήταν εκείνος που είχε παίξει με Ολυμπιακό.
Βέβαια, με τον Παναθηναϊκό στην ήττα 1-2 για την ΑΕΚ, αριστερό μπακ είχε ξεκινήσει ο Οντουμπάτζο. Και εκείνη η επιλογή είχε… ακουστεί κάπως.
Ίσως και να ήθελε ο Αλμέιδα να δώσει μια τελευταία αγωνιστική γεύση στον ιρανό πριν αποχωρήσει.
Ο Χατζισαφί που αυτή ήταν η 23η συμμετοχή του φέτος. Πάντα προσπαθούσε αλλά ήταν φανερό από ένα σημείο και μετά πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις εντάσεις μιας ομάδας, που παλεύει για πρωταθλητισμό.
ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ & VIP ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ FINAL 4 ΤΗΣ EUROLEAGUE!
Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!
Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ