ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δεν του βγήκε του Αλμέιδα με Χατζισαφί στόπερ

Η ΑΕΚ είχε αμυντικά θέματα με τον ΠΑΣ και ο Χατζισαφί στόπερ δεν είναι κάτι που βγήκε στον Αλμέιδα σε αυτό το ματς
ΑΕΚ: Δεν του βγήκε του Αλμέιδα με Χατζισαφί στόπερ

Η ΑΕΚ τα χρειάστηκε αρκετά για να κερδίσει τον ΠΑΣ. Έγινε και ο χαμός με το 4ο γκολ, θέμα που αποκάλυψε το Sportime και μετά το πήραν όλοι. Να λέγονται κι όλα ε.

Το ζήτημα είναι πως η ΑΕΚ μέσα σε όλα αυτά, δέχθηκε και δύο γκολ μέσα σε 10 λεπτά. Και μέσα στην έδρα της από μία ομάδα που παλεύει να σωθεί.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί πως ο ΠΑΣ μπορεί να ήταν η ομάδα σε αυτό το level που έπαιξε καλύτερα από όλες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν ήταν πούλμαν πίσω. Τακτικά ήταν σοβαρός ο ΠΑΣ, σφιχτός στις γραμμές και έβγαινε όσο μπορούσε μπροστά. Ειδικά στο διάστημα από το 20’ έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που η ΑΕΚ έδωσε τα δικαιώματα, η ομάδα του Γρηγορίου ήταν ωραία στο μάτι.

Από εκεί και πέρα, ένα θέμα που σίγουρα πρέπει να δει ο Αλμέιδα είναι τα γκολ στην άμυνα. Κάπου δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν οι παίκτες πίσω.

Ο Χατζισαφί, που είχε λείψει και καιρό στο Κύπελλο Ασίας, μπορεί να έβγαζε την μπάλα καλά από την περιοχή μια και το έχει αυτό αλλά δεν είχε και την καλύτερη χημεία με Βίντα. Δηλαδή μπορεί να πετυχαίνει κατά διαστήματα το Πινέδα δεξιός μπακ, επειδή ο μεξικάνος είναι σε θέση να παίζει παντού, αλλά ο Χατζισαφί στόπερ με τον ΠΑΣ δεν πέτυχε.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Δεν του βγήκε του Αλμέιδα με Χατζισαφί στόπερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.