ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επεσαν οι υπογραφές στην Περιφέρεια -Τι είπε ο Μελισσανίδης

Η ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής για τις υπογραφές για το μεγάλο έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια.
ΑΕΚ: Επεσαν οι υπογραφές στην Περιφέρεια -Τι είπε ο Μελισσανίδης

Η ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής για τις υπογραφές για το μεγάλο έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε ανυπόμονος για τις ακόμα πιο σημαντικές υπογραφές που αναμένονται για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η κομβική συνάντηση στην οποία μπήκαν οι τελικές υπογραφές για την υπογειοποίηση έγινε σήμερα για γραφεία της Περιφέρειας Αττικής. Ο Γιώργος Πατούλης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχαν πολύ ενδιαφέροντας πράγματα να πουν. Αρχικά, ο πρώτος ανέφερε: «Είχαμε πει κάτι σε αυτό το γραφείο και δώσαμε υποσχέσεις που γίνονται πράξη βήμα-βήμα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά η σημερινή υπογραφή είναι κάτι πολύ σημαντικό», για να πάρει τον λόγο ο Δημήτρης Μελισσανίδης και να πει: «Θέλω να ευχαριστήσω για την προσπάθεια που έγινε. Είναι σημαντική η σημερινή υπογραφή αλλά η βασική και ουσιαστική είναι η υπογραφή που θα μπει ανάμεσα στη Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική.

Αυτό που περιγράφετε είναι ένα έργο του Δημοσίου, έχει σημασία για το γήπεδο αλλά το ουσιαστικό για εμάς θα είναι η υπογραφή της Περιφέρειας με το ερασιτεχνικό σωματείο για το γήπεδο. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε την περιφέρεια για να τελειώσει το γήπεδο και να μπούμε στο γήπεδο. Περιμένουμε να γίνει και αυτό άμεσα».

 

Απαντώντας, ο Περιφερειάρχης Αττική τόνισε: «Κύριε πρόεδρε δείξαμε σε λίγους μήνες πως ό,τι έχουμε πει το πράττουμε. Υποσχόμαστε λοιπόν πως θα υπάρξει και αυτή η υπογραφή με τον Ερασιτέχνη» και πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρότασή του ο Γιώργος Πατούλης, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναφώνησε: «Μέχρι πότε; Να πούμε μια ημερομηνία. Μια ημερομηνία!».

Με τον Περιφερειάρχη να κλείνει την κουβέντα λέγοντας: «Θα είμαστε δυνατοί. Είχαμε πει πως οι υπογραφές θα μπουν μετά τις γιορτές. Βλέπετε πως αυτό γίνεται νωρίτερα. Ό,τι λέμε θα προσπαθούμε να το κάνουμε πιο νωρίς».

Μετά τις πρώτες ατάκες από τον Περιφερειάρχη και τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, τον λόγο πήρε ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος λέγοντας πως: «Το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ -κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία- χρηματοδότησε όλες τις μελέτες για την υπογειοποίηση κάνοντας τις… δώρο στο Δημόσιο. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο της Περιφέρειας για τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μελέτες χρηματοδοτούνται από αθλητικό σωματείο. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Περιφέρεια και στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ».

Ανδριόπουλος: «Πρώτη φορά ερασιτεχνικό σωματείο στην Ελλάδα χρηματοδοτεί μελέτες και τις δωρίζει στο Δημόσιο»

Μετά τις υπογραφές της Περιφέρειας με την αντιπροσωπεία της ΑΕΚ για την έναρξη των έργων της υπογειοποίησης, ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιάς Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος πήρε το λόγο, τονίζοντας «Να θυμίσουμε ότι το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ και αυτό συνέβη πρώτη φορά στην Ελλάδα, με δικά του έξοδα εκπόνησε όλες τις μελέτες του δημοσίου έργου της υπογειοποίησης και έκανε αυτές τις μελέτες δωρεά στην Περιφέρεια στην οποία οι υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν και συνεργάστηκαν. Η σημερινή μέρα είναι σημαντική γιατί η ανάδοχος εταιρία, της οποίας ηγείται ο κ. Κούτρας, ο οποίος είναι ο πιο έμπειρος άνθρωπος στα δημόσια έργα στην Ελλάδα. Μπορεί από το 2014 μέχρι σήμερα να πέρασαν 5 χρόνια, με την υπογειοποίηση που κάνει η Περιφέρεια, πρώτον κάνει ένα τεράστιο δώρο μετά από 50 χρόνια στους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας. Δεύτερον, δημιουργεί οκτώ στρέμματα έξτρα δημοσίου χώρου, επεκτείνει την πλατεία και θα σταματήσουν να εμπλέκονται τα αυτοκίνητα με τους ανθρώπους όταν τελειώνει παλιά ένας αγώνας. Άρα το έργο της Περιφέρειας, μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά είναι από τα πιο σημαντικά για το δημόσιο χώρο και την ανάπλαση του δημοσίου χώρου. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που αθλητικό σωματείο με δικά του έξοδα, χρηματοδοτεί μελέτες που τις δωρίζει στο δημόσιο, το οποίο φυσικά απορροφά κονδύλια (ευρωπαϊκά, κ.α) για να κάνει μια τόσο σοβαρή παρέμβαση. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Περιφέρεια και στις υπηρεσίες της, που μόχθισαν για να το κάνουν αυτό, αλλά και στο ερασιτεχνικό σωματείο που είναι η ιστορία».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Ο Πιερό θέλει να μείνει στην ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Πιερό θέλει να μείνει στην ΑΕΚ

Σε πρόσφατες επαφές και κρούσεις που έγιναν, ο Πιερό έδειξε σαφή προτιμήση να παραμείνει στην ΑΕΚ αν και δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Χιλιάδες ΑΕΚτζήδες στις Σέρρες

ΑΕΚ: Χιλιάδες ΑΕΚτζήδες στις Σέρρες

Απόβαση άλλων εποχών ετοιμάζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ στις Σέρρες για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (6/2)

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Με Βίντα και πάλι βασικό

ΑΕΚ: Με Βίντα και πάλι βασικό

Στο ματς της ΑΕΚ στις Σέρρες αναμένεται να επιστρέψει στη βασική 11άδα ο Βίντα μια και ο Ρέλβας είναι τιμωρημένος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τοποθέτηση για οικονομική στήριξη και δίωξη μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στον Μάριο Ηλιόπουλο

ΑΕΚ: Τοποθέτηση για οικονομική στήριξη και δίωξη μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στον Μάριο Ηλιόπουλο

Σε μια ημέρα με έντονο παρασκήνιο, η ΑΕΚ τοποθετήθηκε δημόσια για υπαινιγμούς περί οικονομικής στήριξης από τρίτους, την ώρα που έγινε γνωστή και η πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ και του Μάριου Ηλιόπουλου για όσα ακολούθησαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Αλέξης Σπυρόπουλος μάλωσε τους Μεντιλίμπαρ και Νίκολιτς για όσα έγιναν μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος μάλωσε τους Μεντιλίμπαρ και Νίκολιτς για όσα έγιναν μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Στο σχόλιό του στο OPEN ο Αλέξης Σπυρόπουλος είχε μια κουβέντα παραπάνω να πει για τους Μάρκο Νίκολιτς και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτός χάνει τη θέση του μετά από καιρό

ΑΕΚ: Αυτός χάνει τη θέση του μετά από καιρό

Η ανάλυση του ντέρμπι για την ΑΕΚ έχει βγάλει αρκετά συμπεράσματα και ένα από αυτά ήταν και η μη καλή παρουσία αυτού του παίκτη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Μπάρος ήταν ο άλλος χαφ που ήθελε ο Ριμπάλτα

ΑΕΚ: Ο Μπάρος ήταν ο άλλος χαφ που ήθελε ο Ριμπάλτα

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά στη Βραζιλία για την ΑΕΚ και τον Μπάρος της Βάσκο Ντα Γκάμα, αυτός ήταν ο παίκτης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Πότε θα παίξει ο Σαχαμπό

ΑΕΚ: Πότε θα παίξει ο Σαχαμπό

Η ΑΕΚ μέσα στο χαμό για τα μετά του ντέρμπι, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σαχαμπό, που παίρνει θέση στο ρόστερ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου υπερασπίστηκε τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου υπερασπίστηκε τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ

Απίστευτο κι όμως αληθινό, αλλά ο Βασίλης Παπαθεοδώρου υπερασπίστηκε τον Ολυμπιακό σε ότι έχει να κάνει με τη διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο