ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η νύχτα που δικαιούταν να ζήσει, η φιέστα που έσπασε την κατάρα 24 ετών (vids)

Η ΑΕΚ έζησε μια νύχτα που δικαιούταν να ζήσει πολλά χρόνια. Είχε αδικηθεί πολύ, είχε αδικήσει τον εαυτό της. Το κοντέρ έφτανε πια τα 24 χρόνια.
ΑΕΚ: Η νύχτα που δικαιούταν να ζήσει, η φιέστα που έσπασε την κατάρα 24 ετών (vids)

Η ΑΕΚ έζησε μια νύχτα που δικαιούταν να ζήσει πολλά χρόνια. Είχε αδικηθεί πολύ, είχε αδικήσει τον εαυτό της. Το κοντέρ έφτανε πια τα 24 χρόνια.

Και σαν σήμερα, τον Μάιο του 2018, όταν τελείωσαν. Και άρχισε το πάρτι, σε μια μοναδική φιέστα, μια ανάσα από την Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί το δίκαιο κέρδισε, το ποδόσφαιρο θριάμβευσε απέναντι σε όπλα, απειλές, μπράβους κλπ. Η ΑΕΚ ήταν Πρωταθλήτρια της σεζόν 2017/18.

Η ΑΕΚ εκείνο το βράδυ κέρδισε 0-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης με γκολ του Σέρχιο Αραούχο. Ήταν μια μαγική μέρα, με το πάρτι να ξεκινάει από πολύ νωρίς στη Ριζούπολη και στη συνέχεια άπαντες να μεταφέρονται λίγο πιο κει και έξω από την «Αγιά Σοφιά», στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το βράδυ εκείνο, ήταν η δικαίωση όλων, η επιστροφή της μεγάλης ΑΕΚ και ένα ξέσπασμα για όλα όσα πέρασε η ομάδα και ο κόσμος τα προηγούμενα χρόνια.

Με τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι φίλοι της Ένωσης πανηγύρισαν με τη ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το μεθύσι της χαράς ήταν ατελείωτο.

Δικαιωματικά, όλοι οι παίκτες της Ένωσης, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκαν στο επίκεντρο και αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Η πορεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Επειτα, ένα διόροφο πούλμαν παρέλαβε τους Πρωταθλητές για την πορεία στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί που περίμεναν χιλιάδες κόσμου για την αποθέωση, μέχρι και το σημείο που βρίσκεται το γήπεδο της «Αγιάς Σοφιάς». Και το έζησαν όλοι με την ψυχή τους. Και ας έβρεχε. Κανείς δεν το ξεχνά. Και περιμένει το… επόμενο. Ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε βίντεο από την μαγική βραδιά:

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (17/6) : Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοινώθηκε σαν άλλος Μπαρτζώκας από τη Σεβίλλη

e-sportime (17/6) : Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοινώθηκε σαν άλλος Μπαρτζώκας από τη Σεβίλλη

Ανάμεσα από πιόνι του σκάκι πάνω σε σκακιέρα έγινε η ανακοίνωση της πρόσληψης του Ματίας Αλμέιδα από τη Σεβίλλη.

Ηλεκτρονική έκδοση
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το συμβόλαιο του Ντέσερς και το «αγκάθι» με την Ρέιντζερς!

ΑΕΚ: Το συμβόλαιο του Ντέσερς και το «αγκάθι» με την Ρέιντζερς!

Ο Ντέσερς θα πάρει στην ΑΕΚ για τρία χρόνια πάνω από 6 εκ. ευρώ. Η ομάδα του ένα τάληρο, αλλά η ΑΕΚ θέλει να το δώσει σε… δόσεις.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Πιθανή η πώληση αυτού του παίκτη

ΑΕΚ: Πιθανή η πώληση αυτού του παίκτη

Η ΑΕΚ είναι εξαιρετικά πιθανό να προχωρήσει σε πωλήσεις και σε αυτό το σενάριο βρίσκεται και αυτός ο παίκτης

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Ο Νίκολιτς θα ήθελε τον Τάντιτς στην ΑΕΚ!

Ο Νίκολιτς θα ήθελε τον Τάντιτς στην ΑΕΚ!

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θα ήθελε να φέρει στην Ένωση τον Ντούσαν Τάντιτς, αλλά…

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: Αs: Ο Αλμέιδα χρειάστηκε μόνο μία σεζόν για να μετατρέψει την ΑΕΚ σε μια μηχανή νικών

Αs: Ο Αλμέιδα χρειάστηκε μόνο μία σεζόν για να μετατρέψει την ΑΕΚ σε μια μηχανή νικών

Η Σεβίλλη ήταν από τους πρώτους που αναγνώρισαν το έργο του.

ΑΕΚ
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Το ψάχνει και για δανεικούς

ΑΕΚ: Το ψάχνει και για δανεικούς

Η ΑΕΚ θα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο φετινό μεταγραφικό μάρκετ και δε θα πρέπει να αποκλειστεί η απόκτηση δανεικών

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Η περίπτωση Τάντιτς, το «πρότζεκτ» Καρέτσας και ο Μεϊτέ που… καίει τον ΠΑΟΚ!

Η περίπτωση Τάντιτς, το «πρότζεκτ» Καρέτσας και ο Μεϊτέ που… καίει τον ΠΑΟΚ!

Όπως κάθε Κυριακή τα Παρασκήνια του Sportime έρχονται για να τα διαλύσουν όλα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο προβληματισμός για Νίκολιτς!

ΑΕΚ: Ο προβληματισμός για Νίκολιτς!

Αυτό προβλημάτισε το περιβάλλον του Ηλιόπουλου για τον Μάρκο Νίκολιτς.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Το ψάχνει και στη Ρωσία για παίκτες

ΑΕΚ: Το ψάχνει και στη Ρωσία για παίκτες

Η ρωσική αγορά δεν έδωσε τη λύση μόνο στο θέμα του προπονητή για την ΑΕΚ, το ψάχνει και για την απόκτηση παίκτη

ΑΕΚ