ΑΕΚ

Eγκρίθηκε η μελέτη της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ο δρόμος για την ολοκλήρωση της "Αγιάς Σοφιάς" είναι πλέον ανοικτός
Eγκρίθηκε η μελέτη της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Πολύ ευχάριστα νέα για τον κόσμο της ΑΕΚ. Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη λειτουργία του έργου «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια», δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια και εγκρίθηκε όπως ανακοίνωσαν η Δικέφαλος Κατασκευαστική ΑΕ και η ερασιτεχνική ΑΕΚ. Πλέον, ο δρόμος για την ολοκλήρωση της “Αγιάς Σοφιάς” ανοίγει διάπλατα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ αναφέρονται τα εξής:

“Η Δικέφαλος Κατασκευαστική ΑΕ και η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοινώνουν ότι δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια και εγκρίθηκε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη λειτουργία του έργου «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Όπως είναι γνωστό αλλά και όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής… «το έργο αφορά στην τοπική ταπείνωση και μερική κάλυψη (σε μήκος 275 μ.) των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος της περιοχής και την πρόβλεψη της μελλοντικής εξυπηρέτησης των εγκαταστάσεων του γηπέδου της ΑΕΚ».

Προχωράει έτσι η υλοποίηση ενός έργου πνοής, που είχε εξαγγελθεί εδώ και πολλά χρόνια για τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας, αφού, εκτός από την εξυπηρέτηση της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, θα ανακουφίσει την κυκλοφοριακή λειτουργία της πόλης, ενώ θα ελευθερώσει χώρους έκτασης περίπου δέκα στρεμμάτων σε ένα από τα πλέον επιβαρυμένα σημεία της περιοχής.

Πρόκειται για δημόσιο έργο που θα γίνει με κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής και με βάση μελέτες εφαρμογής που έχουν εξ ολοκλήρου χρηματοδοτήσει η Δικέφαλος ΑΕ και η ερασιτεχνική ΑΕΚ με σκοπό την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη διαδικασία υλοποίησής του”.

Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

Ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε η Ελένη Λαμπαδαρίου για τη φάση με το χτύπημα του Ποντένσε στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: MEGA – Χελάκης : Ο Ηλιόπουλος έφτυσε τον Μεντιλίμπαρ (vid)

MEGA – Χελάκης : Ο Ηλιόπουλος έφτυσε τον Μεντιλίμπαρ (vid)

Στο MEGA, ο Γιώργος Χελάκης και ο Νίκος Κώτσης είπαν πως ο Μάριος Ηλιόπουλος έφτυσε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας : Οφσάιντ πριν το γκολ της ΑΕΚ, καθαρό πέναλτι για τον Ολυμπιακό – Τσιμουδιά για τη φάση με τον Ποντένσε (vid)

Ηλίας Σπάθας : Οφσάιντ πριν το γκολ της ΑΕΚ, καθαρό πέναλτι για τον Ολυμπιακό – Τσιμουδιά για τη φάση με τον Ποντένσε (vid)

Όλα όσα ανέφερε και όσα δεν ανέφερε ο Ηλίας Σπάθας για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κινδυνεύει με τιμωρία η ΑΕΚ για την συμπεριφορά του Μάριου Ηλιόπουλου;

Κινδυνεύει με τιμωρία η ΑΕΚ για την συμπεριφορά του Μάριου Ηλιόπουλου;

Κρίσιμο ρόλο θα παίξει το φύλλο αγώνα και το αν η συμπεριφορά κριθεί ότι υπονομεύει το κύρος του αγώνα ή της διαιτησίας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τοποθέτηση ΑΕΚ: «Ο κ. Ηλιόπουλος δεν τράπηκε σε καμία φυγή, όλοι όσοι διασπείρουν συκοφαντίες θα βρεθουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης» – Τι ειπώθηκε για Μεντιλίμπαρ

Τοποθέτηση ΑΕΚ: «Ο κ. Ηλιόπουλος δεν τράπηκε σε καμία φυγή, όλοι όσοι διασπείρουν συκοφαντίες θα βρεθουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης» – Τι ειπώθηκε για Μεντιλίμπαρ

Η ΑΕΚ με τοποθέτησή της απάντησε σε διάφορα που ακούγονται και λέγονται, τι ειπώθηκε για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάρκο Νίκολιτς: «Νιώθω αηδία, θέλω να ξεράσω»

Μάρκο Νίκολιτς: «Νιώθω αηδία, θέλω να ξεράσω»

Δυνατές δηλώσεις και από τον Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πότε βάσει του κανονισμού είναι πέναλτι μία επαφή στην περιοχή; Δικαιολογείται η απόφαση;

Πότε βάσει του κανονισμού είναι πέναλτι μία επαφή στην περιοχή; Δικαιολογείται η απόφαση;

Τι λέει ο κανονισμός για τα πέναλτι (Laws of the Game – IFAB) και πότε δίνεται παράβαση;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας για ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Πέναλτι στον Λουίζ, κόκκινη στον Ποντένσε (vid)

Παναγιώτης Βαρούχας για ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Πέναλτι στον Λουίζ, κόκκινη στον Ποντένσε (vid)

Κοφτός ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: «Πέσιμο» Ηλιόπουλου στον Μεντιλιμπαρ

«Πέσιμο» Ηλιόπουλου στον Μεντιλιμπαρ

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο για φαρ ουέστ στο γήπεδο της ΑΕΚ ενώ μίλησε για ύβρεις και απειλές στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα.

Ποδόσφαιρο