ΑΕΚ

Ελεύθερη από αύριο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ από αύριο θα διαθέτει όλα τα εισιτήρια διαρκείας της για την νέα σεζόν ελεύθερα προς όλους -Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα διαρκείας
Ελεύθερη από αύριο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ από αύριο θα διαθέτει όλα τα εισιτήρια διαρκείας της για την νέα σεζόν ελεύθερα προς όλους.

Και αυτά βεβαίως ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Βελέζ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, στην ρεβάνς του 2-1 της Βοσνίας για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Eκεί που

Με φόντο το ΟΑΚΑ και τον αγώνα της Πέμπτης με την Βελέζ Μόσταρ, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν στη Νέα Φιλαδέλφεια, αρχίζει από αύριο Δευτέρα 26 Ιουλίου η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζον 2021-22, μετά την ολοκλήρωση της περιόδου προτίμησης των παλαιών κατόχων
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με όλες τις απαραίτητες προβλέψεις εναρμόνισης με την ΚΥΑ για την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες, μπορεί πλέον να γίνεται από αύριο και ηλεκτρονικά μέσω του site της ομάδας μας www.aekfc.gr
Δείτε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και το τι πρέπει να προσέξετε με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας στις 28 και 29 Ιουλίου, λόγω του ευρωπαϊκού μας αγώνα στο ΟΑΚΑ με τη Βελέζ Μόσταρ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία στη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22!
Πλησιάζει η ημέρα που -με απόλυτο σεβασμό στις υγιειονομικές διατάξεις για την προστασία της υγείας όλων μας- θα είμαστε και πάλι μαζί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

Και για την επιστροφή των φιλάθλων μας στις εξέδρες, μόλις σε λίγες μέρες για τον αγώνα με τη Βελέζ την ερχόμενη Πέμπτη 29 Ιουλίου, αλλά και για την επερχόμενη επιστροφή της ομάδας μας στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια και την υπερσύγχρονη OPAP Arena!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν συνεχίζεται από αύριο Δευτέρα 26 Ιουλίου στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων, μετά την ολοκλήρωση του διαστήματος προτίμησης των παλαιών κατόχων και βεβαίως -σε πλήρη εναρμόνιση με την ΚΥΑ- αφορά τους φιλάθλους που έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή που έχουν νοσήσει τους προηγούμενους έξι μήνες.

Μετά την έκδοση της ΚΥΑ στις 16 Ιουλίου 2021, που ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι φίλαθλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά καλούνται, για την αγορά του διαρκείας τους, να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζουν πως για την είσοδό τους στο γήπεδο οφείλουν να φέρουν, αλλά και να θέτουν οποτεδήποτε υπό έλεγχο γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ

Σε περίπτωση αγοράς εισιτηρίων διαρκείας για λογαριασμό τρίτων θα χρειαστείτε και αυτή την υπεύθυνη δήλωση, που μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Βελέζ για την είσοδό σας στο ΟΑΚΑ δεν αρκεί η επίδειξη της κάρτας διαρκείας, αλλά πρέπει κατά τον έλεγχο να έχετε μαζί σας και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (με ισχύ 14 ημέρες μετά την τελευταία δόση) ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Παρακαλείστε επίσης για την έγκαιρη προσέλευση στο ΟΑΚΑ για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και οι καθυστερήσεις λόγω των ελέγχων που θα ξεκινούν από τους προελέγχους του ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που από τον όποιο έλεγχο γνησιότητας προκύψει επίδειξη πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αποδειχθεί ότι ο φίλαθλος δεν είναι εμβολιασμένος ή δεν έχει νοσήσει τους έξι τελευταίους μήνες, το εισιτήριο διαρκείας θα ακυρώνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

Από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, και σε απόλυτη εναρμόνιση με τις διατάξεις της ΚΥΑ, θα μπορείτε πλέον να αγοράζετε τα εισιτήρια διαρκείας σας και ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου site της ομάδας μας πατώντας ΕΔΩ!

Ολες τις πληροφορίες, αλλά και τους όρους χρήσης των εισιτηρίων διαρκείας 2021-22 μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ

Την αίτηση αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να την κατεβάσετε και να την συμπληρώσετε από ΕΔΩ

Ιδιες τιμές

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι ίδιες και στις ίδιες θύρες του ΟΑΚΑ με αυτές της σεζόν 2019-20, με τις προβλεπόμενες εκπτώσεις για τους κατόχους τριετίας και τις σημαντικές εκπτωτικές κατηγορίες για νέους 18-24 ετών, για την κιτρινόμαυρη οικογένεια, για ΑΜΕΑ και για τους Ενωσίτες άνω των 65 ετών.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2021-22

Από το ΟΑΚΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Με βάση την ειδική μελέτη που έχει εκπονήσει το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2021-22 δίνουν απευθείας πρόσβαση στα διαρκείας την επόμενη σεζόν στην OPAP Arena, ανεξαρτήτως των δύο άλλων προνομιακών κατηγοριών που ισχύουν και έχουν από τα προηγούμενα χρόνια ανακοινωθεί και αφορούν τους κατόχους διαρκείας στη Γ’ και τη Β’ Εθνική αλλά και τους κατόχους τριετίας (όπου «τριετία» εννοούμε τα τρία τελευταία χρόνια, πριν τη λειτουργία του νέου μας γηπέδου)!

Mε απλά λόγια ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ 2021-22 θα έχει αυτόματη πρόσβαση στα εισιτήρια διαρκείας της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν φυσικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη μάνα ΑΕΚ με τα χρήματα να καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων μας, που θέλουμε να παραμείνουν σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Την Κάρτα Φίλου μπορείτε να την προμηθεύεστε και από το χώρο αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας.
Ευχαριστούμε ήδη για τη μεγάλη σας ανταπόκριση στο κάλεσμα της μάνας ΑΕΚ!
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ!

Περίοδοι αγορών

Mετά την ολοκλήρωση του δικαιώματος ανανέωσης για τους παλιούς κατόχους την περασμένη Πέμπτη 22 Ιουλίου, από αύριο Δευτέρα 26 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 23 Αυγούστου συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας στις 28 και 29 Ιουλίου λόγω του ευρωπαϊκού μας αγώνα στο ΟΑΚΑ με τη Βελέζ Μόσταρ

Σημεία εξυπηρέτησης

Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ θα λειτουργεί και φέτος στο ΟΑΚΑ, κάτω από τη Θύρα των επισήμων. Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 18.00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00.

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 210-6855881

Ο τηλεφωνικός αριθμός λειτουργίας του φαξ είναι το 210-6821838

Δυνατότητα ραντεβού

Υπάρχει και η δυνατότητα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να κλείνετε ραντεβού, μέσω του aekfc.gr, με τη διαδικασία click inside και να αγοράσετε το εισιτήριο διαρκείας σας σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.

Πρόκειται για διαδικασία αποφυγής του συνωστισμού σε πλήρη εναρμόνιση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία θα εφαρμόζονται σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πώλησης εισιτηρίων διαρκείας στην αίθουσα του ΟΑΚΑ με απαραίτητη τη χρήση μάσκας σε εσωτερικό χώρο και για τους φιλάθλους αλλά και για το προσωπικό του τμήματος εξυπηρέτησης.

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνεται:

Με μετρητά για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

Με Κάρτες* (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες), ως εξής:
ΑΕΚ F.C. MasterCard: για τη θύρα των επισήμων (Executive Μembers & VIP) και τη θύρα 29, έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουλίου, 11 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Για τις υπόλοιπες θύρες έως 8 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουλίου, 7 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..
Όλες οι υπόλοιπες κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) για τη θύρα των επισήμων (Executive Μembers & VIP) και τη θύρα 29, έως 10 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουλίου, 9 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Για τις υπόλοιπες θύρες έως 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουλίου, 5 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..
*σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας

3. Με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ε.Κ στην Τράπεζα Πειραιώς. Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο γίνεται μόνο μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος Εισιτηρίων και Διαρκείας στο 210-6855881. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

Σημειώνεται ότι αύριο ανοίγει, με την πρόβλεψη της συμπλήρωσης της ειδικής υπεύθυνης δήλωσης, και η διαδικασία των ηλεκτρονικών αγορών μέσω του aekfc.gr.

Θα μπορείτε να μπείτε πατώντας ΕΔΩ

Προνόμια χορηγών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας.

Όλοι οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών AEK F.C. Mastercard® και AEK F.C. Mastercard Gold® της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας τους, επωφελούνται από άτοκες δόσεις. Επιπλέον, συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση όπου 30 τυχεροί θα κερδίσουν την επιστροφή της αξίας του εισιτηρίου διαρκείας τους για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, αξίας έως €300.

Σημαντικές παροχές και προνόμια παρέχονται και από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων, AVANCE, την Prince Oliver, το ταξιδιωτικό πρακτορείο, GS TRAVEL και την εταιρία ΑCTIVE.

Ένας τυχερός αγοραστής εισιτηρίου διαρκείας 2021-22, που θα προκύψει ύστερα από κλήρωση, θα κερδίσει ένα μηχανάκι, Daytona Rock ΙΙ 125, προσφορά της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια των χορηγών πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Στον ΠΑΟ πρώην «killer» του Ολυμπιακού;

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει – Πήγε διακοπές με την αγαπημένη του!

ΑΕΚ: Δε γυρίζει πίσω το… ποτάμι για τον Μάνταλο!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.