ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κάνει λόγο για σύμπραξη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού! Όλα όσα είπε ο Κοσμάς στη Λίγκα, άγριος καυγάς με Μαρινάκη, Αλαφούζο!

Η θέση της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο Συμβούλιο της Super League! Όλα όσα είπε ο Γιώργος Κοσμάς και τι έγινε με Μαρινάκη, Αλαφούζο!
Η ΑΕΚ κάνει λόγο για σύμπραξη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού! Όλα όσα είπε ο Κοσμάς στη Λίγκα, άγριος καυγάς με Μαρινάκη, Αλαφούζο!

Η ΑΕΚ έκανε γνωστή τη θέση της μετά τα όσα έγιναν στο σημερινό Τρίτη (11/4) Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1. Δεν περίμενε κανείς και τίποτα διαφορετικό με το κλίμα να είναι πολεμικό και ο καυγάς να είναι άγριος.

Ο πρόλογος άρχισε με το που ξεκίνησε η συζήτηση για την ώρα διεξαγωγής των 4 τελευταίων αγωνιστικών της Super League 1. Ο Γιώργος Κοσμάς, διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ είπε: «Βάλτε μας ό,τι ώρα θέλετε, ό,τι μέρα θέλετε, να παίζουμε θέλουμε».

Εκεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με όσα λένε στην ΑΕΚ απάντησε: «Αρκεί να μην παίζουμε μπάλα στα αεροδρόμια…» και ο Κοσμάς πρόσθεσε: Εμείς δεν παίζουμε μπάλα στα αεροδρόμια, άλλοι παίζουν μπάλα εκεί».

 

Στη συνέχεια έγινε ο κακός χαμός με την ΑΕΚ να αποχωρεί και να κάνει λόγο για «χυδαία και υβριστική επίθεση του προέδρου της Λίγκας στον κ. Κοσμά».

Πιο συγκεκριμένα έκανε παρέμβαση σε έντονη διαφωνία με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο και απευθυνόμενος στον Γιώργο Κοσμά είπε «μαύρος είναι ο πάτος σας».

Αφού ζητήθηκε πρώτα από τον πρόεδρο της Λίγκας να ανακαλέσει κι αυτός αρνήθηκε, ειπώθηκε από πλευράς ΑΕΚ το εξής: «Μετά την επίδειξη χυδαιότητας του κ. Μαρινάκη, η ΑΕΚ φυσικά αποχωρεί. Καλό σας απόγευμα και ντροπή σας».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Η ΑΕΚ κάνει λόγο για σύμπραξη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

 

Στην ΑΕΚ λένε πως: «Πρώτα απ’ όλα να πούμε πως όπως αναμενόταν είχαμε μια σύμπραξη Μαρινάκη – Αλαφούζου με στόχο την ΑΕΚ, η οποία φάνηκε ακόμη πιο έντονα την στιγμή των εντάσεων. Που ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον».

 

Αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκαναν σχόλια για τις επιστολές τους, μίλησε ο Γιώργος Κοσμάς: «Να ξεκινήσω από το τελευταίο του κ. Καραπαπά που ουσιαστικά το λέει και ο Παναθηναϊκός. Περί αλλοίωσης αποτελέσματος ή πρωταθλήματος για το παιχνίδι μας με τον Άρη. Επιστημονική φαντασία και τα δύο, ουδέποτε υπήρξε αλλοίωση είτε πρωταθλήματος, είτε του αγώνα του συγκεκριμένου. Ένα λάθος έκανε ο διαιτητής που δεν απέβαλλε τον παίκτη του Άρη και διορθώθηκε μέσω του VAR το λάθος με το πέναλτι».

Τι είπε η ΑΕΚ για τους Πολωνούς ρέφερι

 

Για το θέμα με τους διαιτητές στο ΑΕΚ-Άρης: «Όσον αφορά το θέμα με τους Πολωνούς στο αεροδρόμιο…Η ΑΕΚ σας έχει προλάβει. Έχει ήδη προσφύγει στην εισαγγελία και ζητάει όλο το βιντεοληπτικό υλικό, γιατί έχει υποστεί βάναυση συκοφάντηση και θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της. Στο φως να έρθει το υλικό για να αποδειχθεί ποιος κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Γιατί κι εμείς έχουμε κάνει την έρευνα μας και ξέρουμε τι έχει γίνει στο αεροδρόμιο. Αλλά ο πλέον αδιάψευστος μάρτυρας είναι το οπτικό υλικό. Η Λίγκα πρέπει να ενισχύσει το αίτημα της ΑΕΚ προς την εισαγγελία και το αεροδρόμιο. Έχουμε μάθει πως ασκούνται πιέσεις να διαγραφεί το επίμαχο βίντεο. Όσον αφορά τα περί των διαδικασιών για την ανάκληση ορισμού διαιτητή, να θυμίσω πως ΑΕΚ και Άρης αιτήθηκαν, δεν αποφάσισαν. Ήταν ξεκάθαρο πως αποστείλαμε mail υπό το βάρος όσων είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας και αιτηθήκαμε την αλλαγή των διαιτητών».

 

 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην ΑΕΚ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επέμενε να κατηγορεί ανοιχτά την ΑΕΚ πως δημιούργησε το σκηνικό με τους διαιτητές και μιλούσε για τα αλκοτέστ και ο Γιώργος Κοσμάς απάντησε: «Τα έχετε δει τα βίντεο κ. Μαρινάκη; Το μπακαλόχαρτο του Mega που εμφανίσατε ως αλκοτέστ; Αυτό ήταν παραγγελία από ταβερνιάρη. Ως στοιχείο το αλκοτεστ είναι αστείο. Σαν παραγγελία σε ταβερνείο. Χωρίς όνομα και ημερομηνία. Αλλά και να ισχύει η ώρα, πάλι το αλκοτεστ δεν έχει ισχύ. Ξέρετε εσείς τι έχει γίνει; 24 ώρες μετά αλκοστεστ; Κι αμφιβόλου προελεύσεως; Αυτό που εμφανίστηκε στο Mega είναι ένα μπακαλόχαρτο. Αλλά από εκεί και πέρα η ΑΕΚ ζητάει να βγει το βίντεο του περιστατικού και να δούμε τι έγινε. Γιατί δεν το ζητάει η Λιγκα; Εσείς ξέρετε τι έγινε κύριε πρόεδρε; Που ξέρετε εσείς αν ήταν ή δεν ήταν μεθυσμένοι. Αυτό που λέτε ότι το φτιάξαμε εμείς, είναι συκοφαντικό. Ας μιλήσουν οι αρχές, οι κάμερες».

 

Σύμφωνα με την ΑΕΚ και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε επίθεση στην ΑΕΚ για την διαδικασία της αλλαγής των διαιτητών του αγώνα με τον Άρη με τον Κοσμά να λέει: «Για τις διαδικασίες μη μας κάνετε μαθήματα. Εσείς και ο Παναθηναϊκός πριν μια βδομάδα αιτηθήκατε δημοσίως την αλλαγή του Κροάτη διαιτητή. Και να διευκρινιστούν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δήλωσε κώλυμα. Εσείς κ. Αλαφούζο μάθατε πρώτος ποιος θα σφύριζε το μεταξύ μας παιχνίδι στην Λεωφόρο. Πως έγινε η αλλαγή του Σιδηρόπουλου; Έγινε σύννομα, να μας πείτε κ. Αλαφούζο, έγινε σύννομα;».

 

Στην συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την ΑΕΚ και την ΕΠΟ. Ο Γιώργος Κοσμάς τόνισε: «Ό,τι ελέγχουμε τις Ενώσεις το λέτε εσείς. Με διακόψατε και θα σας διακόψω κι εγώ. Τους Γκιρτζίκηδες θέλετε κ. Αλαφούζο; Να μας πείτε τι θέλετε κ. Αλαφούζο. Τους Σαρρήδες θέλετε; Είναι εξόχως συκοφαντικές για την ΑΕΚ και οι δύο επιστολές, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Είμαστε εδώ μόνο θεσμικά, δεν θα έπρεπε να είμαστε συνομιλητές σας. Μας συκοφαντείτε χυδαία. Η ΑΕΚ δεν έχει κατηγορηθεί για εγκληματική οργάνωση όπως αναφέρετε εσείς. Έχει ανατινάξει κανένα φούρνο η ΑΕΚ; Για να τελειώνουμε. Όλα στο φως, ας βγουν δημόσια όλα τα στοιχεία. Εμείς πρώτοι θέλουμε το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών να τελειώσει ομαλά. Εσείς δεν το θέλετε αυτό απ΄ότι φαίνεται και κάνετε ό,τι μπορείτε για να τιναχθεί στον αέρα. Θέλετε να το διαλύσετε».

 

 

Στην συνέχεια, σύμφωνα με την ΑΕΚ υπήρξε απώλεια της ψυχραιμίας του κ. Αλαφούζου, που άρχισε να λέει πως η ΑΕΚ τον παρουσιάζει να έχει κλειστεί σε ασανσέρ. Εκεί ο Γιώργος Κοσμάς είπε: «Εμείς το είπαμε αυτό; Εσείς είχατε πει ότι κλειστήκατε στο ασανσέρ κ. Αλαφούζο. Αφήστε τα αυτά κ. Αλαφούζο».

 

 

Σύμφωνα με την ΑΕΚ ο κ. Αλαφούζος, άρχισε να λέει για την ανακοίνωση της ΑΕΚ, για τον κόκκινο σβέρκο. Είπε «Λέτε για κόκκινους σβέρκους», ο Κόσμος είπε «ο σβέρκος μας είναι μόνο κίτρινος» και είχαμε την παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη –πάντα σύμφωνα με την ΑΕΚ– που είπε «μαύρος είναι και μαύρος είναι ο πάτος σας».

 

Επίσης, στην ΑΕΚ υποστηρίζουν πως όταν ο Κοσμάς μίλησε για το κοινό αίτημα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να αλλάξει ο Κροάτης διαιτητής, ο κ. Αλαφούζος είπε πως ποτέ δεν ζήτησε να αλλάξει ο Κροάτης διαιτητής.

 

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τελειώνει η υπομονή

ΑΕΚ: Τελειώνει η υπομονή

Στενεύουν τα περιθώρια για ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Η Ελλάδα θα έχει πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια τη σεζόν 2026-27, όμως η τελική τους κατανομή εξαρτάται άμεσα από τον Κυπελλούχο. Τι ισχύει σε κάθε σενάριο σύμφωνα με όσα ανέλυσε ο Ανδρέας Δημάτος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Περίμενε να έχει ήδη κληθεί για ανανέωση!

ΑΕΚ: Περίμενε να έχει ήδη κληθεί για ανανέωση!

Ο Γκατσίνοβιτς, όπως αναφέρει σε συμπαίκτες του, περίμενε να έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το γύρο του πλανήτη κάνει το βίντεο με τον Μάριο Ηλιόπουλο να πανηγυρίζει τίτλο Ολυμπιακού

Το γύρο του πλανήτη κάνει το βίντεο με τον Μάριο Ηλιόπουλο να πανηγυρίζει τίτλο Ολυμπιακού

Η εικόνα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και πλέον κάνει τον γύρο όχι της... Ελλάδας αλλά του πλανήτη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Επιβεβαίωση και με την ανανέωση του Μάνταλου!

ΑΕΚ: Επιβεβαίωση και με την ανανέωση του Μάνταλου!

Στις 19 του περασμένου Δεκέμβρη, το Sportime αποκάλυψε ότι ΑΕΚ και Μάνταλος συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το πρότζεκτ που… εξαφανίζεται!

ΑΕΚ: Το πρότζεκτ που… εξαφανίζεται!

Χωρίς λεπτό συμμετοχής στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ ο Καλοσκάμης. Που πιθανότατα θα γίνουν πέντε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Η 11άδα της ΑΕΚ στην Τούμπα

ΑΕΚ: Η 11άδα της ΑΕΚ στην Τούμπα

Αν η ΑΕΚ φύγει με αποτέλεσμα από την Τούμπα, θα έχει κάνει πολλά σημαντικά βήματα προς τα εμπρός και όχι μόνο βαθμολογικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ : Δεν ξεχνάει τον Καλοσκάμη ο Νίκολιτς

ΑΕΚ : Δεν ξεχνάει τον Καλοσκάμη ο Νίκολιτς

Ο Μάρκο Νίκολιτς πιστεύει πολύ στον Δημήτρη Καλοσκάμη και δεν τον ξεχνάει παρά τον χρόνο συμμετοχής που παίρνει τελευταία.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: Ο Γενς Γιόνσον ετοιμάζει επιστροφή στη Δανία και αφήνει αιχμές για το πως τον είδε ο Νίκολιτς στην ΑΕΚ

Ο Γενς Γιόνσον ετοιμάζει επιστροφή στη Δανία και αφήνει αιχμές για το πως τον είδε ο Νίκολιτς στην ΑΕΚ

Ο Γιόνσον ξεκαθαρίζει ότι το καλοκαίρι γυρίζει στη Δανία και εξηγεί γιατί, ενώ περιγράφει τι ένιωσε με τον Νίκολιτς και γιατί δεν βρήκε χώρο στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ