ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με 3 αλλαγές στη Λεωφόρο

Η ΑΕΚ πηγαίνει όχι με πολλές αλλαγές στη Λεωφόρο για να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό! Μόλις 3 στην 11άδα ο Αλμέιδα
Η ΑΕΚ με 3 αλλαγές στη Λεωφόρο

Η ΑΕΚ μπαίνει και σε αυτή την στροφή των πλέι οφ της Super League στην 1η θέση της βαθμολογίας. Σημαντικό. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ντέρμπι που δεν ήταν καλύτερη αλλά κέρδισε. Επίσης σημαντικό.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο διαφορετικό. Μια και οι ημέρες που μεσολάβησαν ήταν λίγες. Προπόνηση κανονική δεν μπορεί να γίνει, αποθεραπεία και τακτική στον πίνακα. Κάτι ανάλογο που θα ακολουθήσει και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (7/4). Αν και για εκεί θα υπάρχει και μια μέρα παραπάνω.

Ο Αλμέιδα θα πρέπει να τα διαχειριστεί όλα αυτά. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάει με τις ίδιες 11άδες. Ήταν δεδομένο πως στη Λεωφόρο θα έκανε αλλαγές. Ο σίγουρος ήταν και είναι στο Νο1, ο ήρωας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Γιώργος Αθανασιάδης. Δεν υπάρχει κι άλλος μετά τον τραυματισμό του Στάνκοβιτς.

Ο Αλμέιδα, πάντως, έκανε λιγότερες αλλαγές από αυτές που θα ανέμεναν οι περισσότεροι. Μόλις 3 στο βασικό σχήμα. Μέσα οι Ελίασον, Τσούμπερ και Μάνταλος. Έξω οι Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ από τους 11 που ξεκινούν. Και οι 3 είναι στον πάγκο πάντως.

Εντύπωση πως η άμυνα είναι ίδια. Καμία αλλαγή ούτε στα στόπερ, ούτε στα μπακ. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, ίσως προκαλεί πως το δίδυμο στα χαφ είναι και πάλι οι Σιμάνσκι, Γιόνσον. Ο πολωνός με τον δανό όσες φορές έχουν παίξει μαζί, δεν έχουν και την καλύτερη συνεργασία ώστε να φέρουν την μπάλα μπροστά τουλάχιστον.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Γιόνσον, Σιμάνσκι Μάνταλος, Τσούμπερ, Ελίασον, Γκαρσία.

Στον πάγκο είναι οι Γκίνης, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Πόνσε, Φερνάντες.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

 

 

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Πως να πάει η ΑΕΚ έτσι μέχρι το τέλος – Αποβάλλουν τον προπονητή της, τη φορτώνουν με κάρτες – Καθαρό φάουλ στον Βίντα πριν το πέναλτι του Πήλιου

Πως να πάει η ΑΕΚ έτσι μέχρι το τέλος – Αποβάλλουν τον προπονητή της, τη φορτώνουν με κάρτες – Καθαρό φάουλ στον Βίντα πριν το πέναλτι του Πήλιου

Η ΑΕΚ παλεύει μόνη και έρημη μπας και φτάσει στο τέλος να διεκδικεί το πρωτάθλημα αλλά δε φαίνεται πως θα το κατορθώσει για πολλούς λόγους

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: To VAR έσωσε το Βόλος – ΑΕΚ! Το 2-2 θα ήταν 1-4!

Διαιτησία: To VAR έσωσε το Βόλος – ΑΕΚ! Το 2-2 θα ήταν 1-4!

Τρία διαιτητικά λάθη διόρθωσε o VAR μαζί με τον AVAR στο Βόλος – ΑΕΚ. Αν δεν άλλαζαν οι αποφάσεις πολύ πιθανό το τελικό σκορ αντί για 2-2 θα μπορούσε να ήταν 1-4!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βόλος – ΑΕΚ 2-2: Ο Ρέλβας έσωσε το βαθμό στο τέλος στο τρελό ματς του Βόλου

Βόλος – ΑΕΚ 2-2: Ο Ρέλβας έσωσε το βαθμό στο τέλος στο τρελό ματς του Βόλου

Η ΑΕΚ στο τελευταίο δευτερόλεπτο έσωσε στο Βόλο το βαθμό με γκολ του Ρέλβας σε ματς που τα είχε όλα μα όλα (2-2)

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ανακοίνωση Βόλου για τη διαιτησία με ΑΕΚ

Ανακοίνωση Βόλου για τη διαιτησία με ΑΕΚ

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση στο ημίχρονο με την ΑΕΚ καταγγέλλοντας τη διαιτησία του Τσιμεντερίδη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βόλος – ΑΕΚ: Γιατί ακυρώθηκε το πέναλτι

Βόλος – ΑΕΚ: Γιατί ακυρώθηκε το πέναλτι

Η λογική πίσω από την ακύρωση του πέναλτι στο Βόλος ΑΕΚ και τι προβλέπουν οι κανονισμοί για το χέρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Από το… πουθενά χαλάει το Βόλος – ΑΕΚ ο Τσιμεντερίδης!

Διαιτησία: Από το… πουθενά χαλάει το Βόλος – ΑΕΚ ο Τσιμεντερίδης!

Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, ο Τσιμεντερίδης δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο Βόλος - ΑΕΚ, επιτρέποντας την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βόλος – ΑΕΚ 1-1 (Ημίχρονο): Ζορίζεται η ΑΕΚ αλλά βρήκε τουλάχιστον την ισοφάριση – Αποβλήθηκε ο Νίκολιτς

Βόλος – ΑΕΚ 1-1 (Ημίχρονο): Ζορίζεται η ΑΕΚ αλλά βρήκε τουλάχιστον την ισοφάριση – Αποβλήθηκε ο Νίκολιτς

Χαμός στο Βόλο στο ημίχρονο, η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε αν και δεν παίζει καλά, αποβλήθηκε ο Νίκολιτς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πήρε το μικρόφωνο ο Μάριος Ηλιόπουλος!

Πήρε το μικρόφωνο ο Μάριος Ηλιόπουλος!

Στο Πανθεσσαλικό, στο πλευρό της ΑΕΚ, βρίσκεται ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Έχει πάρει προβάδισμα

ΑΕΚ: Έχει πάρει προβάδισμα

Είναι η θέση στην ΑΕΚ, που ίσως να μην είχε τόσο... βασικό παίκτη αν και ο Νίκολιτς το τελευταίο διάστημα δείχνει κάτι

Ποδόσφαιρο