ΑΕΚ

Κρστίτσιτς: Έτσι αποχαιρέτησε τον Ερυθρό Αστέρα

Τι έγραψε στο instagram ο Σέρβος, που έχει κλείσει στην ΑΕΚ
Κρστίτσιτς: Έτσι αποχαιρέτησε τον Ερυθρό Αστέρα

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Νέναντ Κρστίτσιτς. Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την παραχώρησή του και λίγες ώρες μετά είπε και εκείνος το δικό του αντίο στους φιλάθλους.

Ο 28χρονος χαφ μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν αποχωρεί για τα χρήματα. Αποκάλυψε πως είχε προτάσεις και το καλοκαίρι, όπως και ότι ήταν όνειρό του να παίξει στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του στο Instagram: «Αυτή θα είναι η μόνη δήλωσή μου για την αποχώρησή μου από τον Ερυθρό Αστέρα. Νιώθω την υποχρέωση να το γράψω αυτός σε εσάς, αλλά και στον εαυτό μου. Όλες αυτές τις ημέρες υπήρχαν πολλά πράγματα, τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα, αλλά το μοναδικό πράγμα που θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, ενώπιον και του Θεού, είναι ότι όλοι σας ήσασταν ο οδηγός μου στο διάστημα που αγωνίστηκα στην ομάδα! Πολλοί με κατηγορείτε που αποχωρώ, όπως με κριτικάρατε και τότε που ήρθα στην ομάδα, αλλά φεύγω με καθαρή τη συνείδησή μου.

Η επιστροφή μου στο πρωτάθλημα της Σερβίας δεν ήταν πισωγύρισμα για μένα, αλλά ήταν για τον Ερυθρό Αστέρα, οπότε αυτό τα λέει όλα. Από μικρός ονειρευόμουν να αγωνιστώ στην ομάδα και αυτό μπορεί να μην έγινε από την αρχή της καριέρας μου, αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο και είμαι ευγνώμων στον Θεό που ήμουν μέλος αυτής της χρυσής γενιάς. Νομίζω ότι από την στιγμή που ήρθα, η ομάδα έκανε μία εξαιρετική σεζόν και επιβραβεύτηκε με υπερηφάνεια. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα!

Υπήρχε σοβαρή πρόταση από το καλοκαίρι! Επίσης, υπήρχαν και εκείνοι που περίμεναν να λήξει το παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ, μήπως και αλλάξω γνώμη! Αλλά, τότε δεν το επέλεξα αυτό, γιατί δεν ήθελα να φύγω και να αφήσω τον Ερυθρό Αστέρα, τους προπονητές κα τους συμπαίκτες μου… Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Οι προτάσεις με περίμεναν και εγώ δεν τις ήθελα, καθώς το είχα υποσχεθεί σε εσάς, αλλά πιστεύω και ευχαριστώ τον Θεό, γιατί επιβραβεύτηκα!

Αυτές, ήταν οι πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου και την ίδια στιγμή οι μεγαλύτερες επιτυχίες μέχρι σήμερα. Τώρα, ο λόγος που αποχωρώ δεν θα πρέπει να αφορά κάποιον. Το θέμα δεν ήταν τα χρήματα, αλλά η αξιοπρέπεια… Φυσικά, εκείνοι που πρέπει το ξέρουν, αλλά το πιο σημαντικό είναι θέλω για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την στήριξή τους, την ενότητα που μου πρόσφεραν και αυτό είναι το πιο όμορφο συναίσθημα, γι’ αυτό είμαστε οικογένεια! Ευχαριστώ τον σύλλογο για όλα, καθώς έγινα καλύτερος άνθρωπος. Ευχαριστώ τον Ερυθρό Αστέρα! Ευχαριστώ τους οπαδούς, είστε οι καλύτεροι του κόσμου και θα μου λείψετε πολύ. Η καρδιά μου είναι ερυθρόλευκη για πάντα και ελπίζω να σας δω ξανά!».

Ερυθρός Αστέρας: Ανακοίνωσε Κρστίτσιτς στην ΑΕΚ

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Η ευκαιρία του Γκεοργκίεφ

ΑΕΚ: Η ευκαιρία του Γκεοργκίεφ

Στα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γκεοργκίεφ, με το Βόλο ίσως και βασικός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Χαμός με την Ευρωπαϊκή λίστα

ΑΕΚ: Χαμός με την Ευρωπαϊκή λίστα

Δύσκολη η εξίσωση για την Ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, όλα τα δεδομένα και τι μπορεί να κάνει ο Νίκολιτς για αυτό το θέμα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τι θα κάνει χωρίς τον Γιόβιτς στις Σέρρες

ΑΕΚ: Τι θα κάνει χωρίς τον Γιόβιτς στις Σέρρες

Δύσκολη εξίσωση για τον Νίκολιτς το ματς της ΑΕΚ στις Σέρρες μια και δεν υπολογίζει τον Γιόβιτς, που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Η απορία του Μακέλι για Ηλιόπουλο!

Διαιτησία: Η απορία του Μακέλι για Ηλιόπουλο!

Ο Μακέλι ρωτούσε «who is he», όταν είδε μπροστά τον Ηλιόπουλο σε έξαλλη κατάσταση.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Ο Πιερό θέλει να μείνει στην ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Πιερό θέλει να μείνει στην ΑΕΚ

Σε πρόσφατες επαφές και κρούσεις που έγιναν, ο Πιερό έδειξε σαφή προτιμήση να παραμείνει στην ΑΕΚ αν και δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Χιλιάδες ΑΕΚτζήδες στις Σέρρες

ΑΕΚ: Χιλιάδες ΑΕΚτζήδες στις Σέρρες

Απόβαση άλλων εποχών ετοιμάζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ στις Σέρρες για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (6/2)

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Με Βίντα και πάλι βασικό

ΑΕΚ: Με Βίντα και πάλι βασικό

Στο ματς της ΑΕΚ στις Σέρρες αναμένεται να επιστρέψει στη βασική 11άδα ο Βίντα μια και ο Ρέλβας είναι τιμωρημένος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τοποθέτηση για οικονομική στήριξη και δίωξη μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στον Μάριο Ηλιόπουλο

ΑΕΚ: Τοποθέτηση για οικονομική στήριξη και δίωξη μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στον Μάριο Ηλιόπουλο

Σε μια ημέρα με έντονο παρασκήνιο, η ΑΕΚ τοποθετήθηκε δημόσια για υπαινιγμούς περί οικονομικής στήριξης από τρίτους, την ώρα που έγινε γνωστή και η πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ και του Μάριου Ηλιόπουλου για όσα ακολούθησαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Αλέξης Σπυρόπουλος μάλωσε τους Μεντιλίμπαρ και Νίκολιτς για όσα έγιναν μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος μάλωσε τους Μεντιλίμπαρ και Νίκολιτς για όσα έγιναν μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Στο σχόλιό του στο OPEN ο Αλέξης Σπυρόπουλος είχε μια κουβέντα παραπάνω να πει για τους Μάρκο Νίκολιτς και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο