ΑΕΚ

Μελισσανίδης για Σιμόες, Μπακασέτα: «Δε θα τινάξω την ομάδα στον αέρα»

Η κουβέντα με τους δημοσιογράφους πήγε και στο κομμάτι των ανανεώσεων και των νέων συμβολαίων. Και εδώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέταξε ατάκες-φωτιά. Τόνισε πως… όσα θέλει θα δώσει και πως η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλους: Για το θέμα της ανανέωσης του Αντρέ Σιμόες: «Τον εκτιμώ. Είναι καλός παίκτης, είναι καλό παιδί, έχει βοηθήσει πολύ....
Μελισσανίδης για Σιμόες, Μπακασέτα: «Δε θα τινάξω την ομάδα στον αέρα»

Η κουβέντα με τους δημοσιογράφους πήγε και στο κομμάτι των ανανεώσεων και των νέων συμβολαίων. Και εδώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέταξε ατάκες-φωτιά.

Τόνισε πως… όσα θέλει θα δώσει και πως η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλους: Για το θέμα της ανανέωσης του Αντρέ Σιμόες: «Τον εκτιμώ. Είναι καλός παίκτης, είναι καλό παιδί, έχει βοηθήσει πολύ. Όμως δεν θα κάνουμε τρέλες για κανέναν. Θα καταθέσουμε την πρότασή μας που είναι συγκεκριμένη.

Τόσα εκτιμούμε ότι αξίζει και μπορούμε να δώσουμε. Αν βρει περισσότερα κάπου αλλού, στο καλό να πάει. Θα τον ευχαριστήσουμε για όσα έκανε, για όσα έδωσε και πόσο βοήθησε. Θα καταθέσουμε την πρόταση μας και θα ζητήσουμε άμεσα απάντηση για να πάρουμε και τα μέτρα μας, ανάλογα. Αν δεν την αποδεχτεί, θα τον ευχαριστήσουμε και θα βρούμε άλλον. Αυτό ισχύει για όλους. Κανείς δεν παίζει με την ΑΕΚ, ούτε ο… Πάπας. Αν βρει σε άλλη ομάδα τα λεφτά που θέλει, ας πάει».

Σε διεκρινιστική ερώτηση αν η τελική πρόταση στον Σιμόες γίνει αμεσα ο ηγέτης της ΑΕΚ απάντησε «όχι αμέσως» φωτογραφίζοντας τον Δεκέμβριο ως τον μήνα των τελικών εξελίξεων.

Για το συμβόλαιο του Μπακασέτα και τον Μάνταλο: «Στον Μάνταλο έδωσα τόσα (σ.σ. 600.000 ευρώ) γιατί έφερε και πρόταση 8 εκατ. ευρώ και την απέρριψα. Και τώρα έχω πρόταση. Ο Μπακασέτας ακόμη δεν έχει φέρει τίποτα. Μέχρι να φέρει, αν φέρει, βλέπουμε. Θα του κάνουμε συγκεκριμένη πρόταση σε λογικά πλαίσια και στην πολιτική μας. Εγώ θέλω πρώτα να ανανεώσουν τα παιδιά, αλλά μέσα στο πλαίσιο που κινείται η ΑΕΚ. Δεν θα τινάξω την ομάδα στον αέρα. Ο Βράνιες έπαιρνε εδώ 200 και πήγε στο Βέλγιο με 1 εκατ. ευρώ. Να του δώσω εγώ 1 εκατ. ευρώ να τινάξω την ομάδα στον αέρα; Τι λέτε ρε; Τον Μάνταλο μπορεί και να τον γουστάρω, να του έχω αδυναμία.

Δικαίωμά μου δεν είναι; Τον Μπακασέτα εγώ τον έφερα εδώ. Και όλοι να φύγουν αν βρουν καλύτερα κάπου αλλού να πάνε τα παιδιά. Και τι έγινε; Θα φέρω άλλους Μάνταλους και άλλους Μπακασέτες. Δεν είναι κανείς πάνω από την ΑΕΚ. Αυτά τα «πρέπει» που λέτε να πάρει ο Μπακασέτας και ο κάθε Μπακασέτας όσα ο Μάνταλος και ο κάθε Μάνταλος δεν υπάρχουν. Όσα θέλω εγω θα δώσω και δεν ρωτάω κανέναν. Τα λάθη που έγιναν παλιά δεν θα ξαναγίνουν. Να το ξέρετε. Η ΑΕΚ δεν θα τιναχτεί στον «αέρα».

Μελισσανίδης για Λάζαρο: «Μια φορά αναστήθηκε»

Μελισσανίδης για Λάζαρο: «Μια φορά αναστήθηκε»

Ουζουνίδης: “Η ΑΕΚ ξέρει να αντιδρά”

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Βίντεο με όλους τους σχολιαστές διαιτησίας να μιλούν για το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Βίντεο με όλους τους σχολιαστές διαιτησίας να μιλούν για το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Πρώτη φορά είναι η αλήθεια, πέντε τηλεκριτικοί διαιτησίας συμφωνούν για μία φάση και αφορά το πέναλτι που κερδίζει ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Ριμπάλτα (και) για Σαχαμπό!

ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Ριμπάλτα (και) για Σαχαμπό!

Την άλλη… επιλογή είχε προκρίνει ο Νίκολιτς, αλλά ο Ριμπάλτα το πήρε πάνω του για τον μέσο της Σταντάρ Λιέγης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτοί γύρισαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Αυτοί γύρισαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ έδειχνε κλεισμένη μέχρι το γκολ του Βάργκα, στη συνέχεια γύρισε το μομέντουμ και υπήρξαν παίκτες για αυτό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: OPEN : 20 λεπτά συζήτηση για τη Διαιτησία – Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης – Φάουλ του Αντρέ Λουίζ πριν το πέναλτι είδε ο Γιάννης Καραλής (videos)

OPEN : 20 λεπτά συζήτηση για τη Διαιτησία – Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης – Φάουλ του Αντρέ Λουίζ πριν το πέναλτι είδε ο Γιάννης Καραλής (videos)

Μια εκπομπή σχεδόν όλη για τη διαιτησία και το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό έγινε στο OPEN. Όσα είπαν Αριστομένης Κουτσιαύτης, Γιάννης Καραλής

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ – Αθηναϊκός 2/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ – Αθηναϊκός 2/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ - Αθηναϊκός δίνουν μάχη με ένταση και μονομαχίες, με στόχο τον έλεγχο του ρυθμού, τις σωστές επιλογές και τη νίκη μέχρι τέλους.

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Με το ζόρι έκανε σχόλιο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης – «Ειλικρινά δεν θέλω να μιλήσω»…

Με το ζόρι έκανε σχόλιο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης – «Ειλικρινά δεν θέλω να μιλήσω»…

Απογοητευμένος ο Γιούρκας Σεϊταρίδης από τη συζήτηση για τα εξωαγωνιστικά και τη διαιτησία δεν ήθελε να μιλήσει για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αντώνης Καρπετόπουλος : Δεν ξέρω πότε ανακάλυψε το ποδόσφαιρο ο Μάριος Ηλιόπουλος…

Αντώνης Καρπετόπουλος : Δεν ξέρω πότε ανακάλυψε το ποδόσφαιρο ο Μάριος Ηλιόπουλος…

Άσκησε κριτική ο Αντώνης Καρπετόπουλος στον Μάριο Ηλιόπουλο για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Live αντίδραση του Σταύρου Καζαντζόγλου στο πέναλτι του Ολυμπιακού – «Μην ψάχνετε κάτι, δεν υπάρχει τίποτε»

Η Live αντίδραση του Σταύρου Καζαντζόγλου στο πέναλτι του Ολυμπιακού – «Μην ψάχνετε κάτι, δεν υπάρχει τίποτε»

Σίγουρος ήταν ο Σταύρος Καζαντζόγλου πως δεν θα δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Η αντίδρασή του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Μεγάλο το κενό διάστημα στο ντέρμπι

ΑΕΚ: Μεγάλο το κενό διάστημα στο ντέρμπι

Η ΑΕΚ φωνάζει για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά θα πρέπει να δει ο Νίκολιτς και το μεγάλο κενό διάστημα

Ποδόσφαιρο