Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μιλά και τοποθετείται όποτε θέλει, εξαφανίζεται επίσης όποτε θέλει και προκαλεί ερωτηματικά μα και εκνευρισμό

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ… εμφανίστηκε σήμερα και δημόσια τοποθετήθηκε ότι το μαρκάρισμα του Λάζαρου Ρότα στον Βίκτωρα Κλωναρίδη είναι πέναλτι στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο την περασμένη Κυριακή.

Η Ενωση αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, τον κέρδισε 3-0 αλλά στην Ενωση ήταν εξοργισμένοι για την φάση που δόθηκε πέναλτι στο μαρκάρισμα στον Νορντίν Αμραμπατ. Φάση στην οποία ο διαιτητής Παπαδόπουλος δεν έδωσε το ξεκάθαρο πέναλτι στην Ενωση, όπως και ο επόπτης Νικολαΐδης και χρειάστηκε να τον καλέσει ο Σιδηρόπουλος το VAR να το δώσει. Ομως έκλεισε τα μάτια και στη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκαλβάο, δείχνοντας ότι είχε σκοπό να εκνευρίσει τους «κιτρινόμαυρους».

Και το έκανε. Ακόμη και αν τελικά το έδωσε, καθώς στην πρώτη ξεκάθαρη φορά που το είδε είχε σκοπό εξ’ αρχής να μην το δώσει.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την φάση του Αμραμπατ λοιπόν δεν μίλησε. Αντιθέτως σχολίασε το οριακά εκτός περιοχής μαρκάρισμα του Ρότα στον Κλωναρίδη και ανέφερε ότι υπάρχει πέναλτι.

Κάτι που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο από κανέναν. Διότι δείχνει ξεκάθαρα πρόθεση από πλευράς Κλάτενμπεργκ…

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ πάντως είχε… σιωπήσει για τις φάσεις-κλειδιά που έγιναν στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ.

Οπως στην φάση του Βράνιες στο 1-3 των Κρητικών, αλλά και στο οφσάιντ του Ντουρμισάι στο 3-3 στις καθυστερήσεις. Αντιθέτως στην αποβολή του Λιβάι Γκαρσία, είδε κόκκινη κάρτα μόνο για τον παίκτη της ΑΕΚ. Και όχι κάτι μεμπτό για τον Λάμπρου, ο οποίος έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Γκαρσία, αλλά και στον Νέιρα. Εκεί Φωτιάς και Σκουλάς τα έκαναν μαντάρα, ο Κλάτενμπεργκ τους έβγαλε… λάδι, ενώ χάθηκαν και τα ριπλέι από το VAR. Ακόμη λοιπόν να δώσει εξηγήσεις ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, ο οποίος τοποθετείται όποτε θέλει, για όποια φάση θέλει και δείχνει περισσότερο να… στέλνει μηνύματα, παρά να εξηγεί αναλυτικά τι έπρεπε να δοθεί στις δύσκολες και κρίσιμες φάσεις στα παιχνίδια.

Το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο:

Το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ: