ΑΕΚ

Ο Μισελέν δεν ήταν αυτό που περίμενε η ΑΕΚ – Για πολλούς λόγους

Ήρθε στην ΑΕΚ για βασικός πέρυσι το καλοκαίρι ο Κλεμάν Μισελέν και έφτασε να είναι πίσω από τον... τρίτο μπακ Λάζαρο Ρότα
Ο Μισελέν δεν ήταν αυτό που περίμενε η ΑΕΚ – Για πολλούς λόγους

Η ΑΕΚ απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι τον Κλεμάν Μισελέν για να λύσει μια και καλή το πρόβλημα της στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 24χρονος Γάλλος μπακ ήρθε για βασικός, με τον Μιχάλη Μπακάκη να είναι το μπακ απ του. Η Ένωση πλήρωσε κοντά στο 1 εκατ.ευρώ στην Λανς, έχοντας ως απωθημένο να αποκτήσει μπακ από την Γαλλία μετά την αποτυχία της στην υπόθεση Λαλά λίγους μήνες πριν.

Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025, μπήκε άμεσα βασικός, ενώ λίγο καιρό μετά αποκτήθηκε και ο διεθνής Λάζαρος Ρότα. Ο Μπακάκης έμεινε από τον Σεπτέμβριο στο περιθώριο και ο Μισελέν με τον Ρότα ήταν οι επιλογές για την θέση του δεξιού μπακ.

Για πέντε αγωνιστικές, όσο έμεινε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, ο Γάλλος ήταν βασικός. Ο Αργύρης Γιαννίκης στο ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο έβαλε τον Ρότα δεξιά και έκτοτε άρχισε η… μάχη για την θέση του βασικού.

Εκτοτε μόλις σε 10 ματς έχει παίξει βασικός ο Μισελέν, ενώ ο Ρότα σε 17. Ο Έλληνας μπακ δείχνει και με Οφρυδόπουλο να έχει το προβάδισμα, καθώς η ένταση που βγάζει στο παιχνίδι του βοηθά πολύ το πρέσινγκ και τα ανεβάσματα στην πλευρά του. Έτσι σκόραρε σε δύο σερί ματς ο νεαρός, απέναντι σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ομως ο Μισελέν δείχνει απογοητευμένος από την εξέλιξη της χρονιάς. 22 ματς με περίπου 1.400 αγωνιστικά λεπτά δεν είναι αυτό που περίμενε ο Γάλλος, όταν ήρθε για βασικός στην ΑΕΚ πέρυσι το καλοκαίρι. Ενόψει της νέας χρονιάς ο Μισελέν θα παλέψει ξανά με τον Έλληνα μπακ, εκτός και αν ο νέος προπονητής επιλέξει κάτι διαφορετικό και η ΑΕΚ κινηθεί για άλλου τύπου δεξιό μπακ. Σε αυτό το σενάριο ο Μισελέν πρέπει να βρει λύση, μαζί με το κλαμπ, για το μέλλον του. Και πολλές φορές εσχάτως έχει γραφτεί το όνομα του για επιστροφή στην Γαλλία.

Ο παίκτης δείχνει ότι δεν έδεσε ποτέ αγωνιστικά με την υπόλοιπη ομάδα, η οποία έτσι και αλλιώς παρουσίαζε έλλειμα δουλειάς στο χορτάρι. Και δη στον επιθετικό τομέα. Έτσι, γρήγορα… έπεσε ψυχολογικά από όσα έγιναν μέσα στην ομάδα και έτσι ο Ρότα τον «προσπέρασε» στην κούρσα του βασικού μπακ.

Μονπελιέ για Μισελέν

Η Μονπελιέ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι, καθώς ετοιμάζονται ήδη να αποχωρήσουν παίκτες όπως ο Σαμπιά, ο Ρίστικ και ο Ογιόνγκο.

Η γαλλική ομάδα αναμένεται να πάρει αρκετούς παίκτες για να τους αντικαταστήσει με τον παίκτη της ΑΕΚ, Κλεμέν Μισελέν να είναι ένας απ’ αυτούς που εξετάζονται. Οπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ εκτός από τον μπακ της ΑΕΚ εξετάζονται και οι Μουάσα και Νσακαλά για τη θέση του αριστερού μπακ.

«Δεν θέλω κεφάλια κάτω… »

H AEK B’ γνώρισε «βαριά» ήττα μέ 0-3 από την Καλλιθέα μέσα στο «Σεραφείδειο» και όπως ήταν λογικό μετά το τέλος του αγώνα υπήρχε κατήφεια και στεναχώρια. Ο Νίκος Παναγιωτάρας θέλησε να ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών του και μπαίνοντας στα αποδυτήρια τόνισε «δεν ακυρώνεται η προσπάθεια όλης της χρονιάς με μια ήττα. Δεν θέλω να βλέπω κάτω τα κεφάλια σας. Ψηλά το κεφάλι. Τώρα θα δείξουμε ποσό καλή ομάδα είμαστε. Ξεκουραστείτε και πάμε να κερδίσουμε το τελευταίο ματς», και τους ευχήθηκε καλή Ανάσταση.

Στα αποδυτήρια της Ένωσης για να χαιρετίσει τους παίκτες και για να ευχηθεί κατέβηκε και ο Σωκράτης Οφρυδοπουλος που είδε το ματς από την εξέδρα. Δίπλα του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης, αλλά και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παρελθόν από την ΑΕΚ (και) ο Πέτρου!

Παρελθόν από την ΑΕΚ (και) ο Πέτρου!

Ο Άκης Πέτρου αποχωρεί από την ΑΕΚ. Βασικά έχει ήδη αποχωρήσει από την Ένωση.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με Ουναΐ

ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με Ουναΐ

Η ΑΕΚ συνδέθηκε και με τον Ουναΐ αλλά πόσες είναι οι ρεαλιστικές πιθανότητες να μπει στο παιχνίδι για την απόκτησή του

ΑΕΚ
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Χαμός! Συμφώνησε με τον Ράφα Μπενίτεθ! Ποιος το λέει – Τι απαντά η ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Χαμός! Συμφώνησε με τον Ράφα Μπενίτεθ! Ποιος το λέει – Τι απαντά η ΑΕΚ!

Αναφορά... χαμός, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Ράφα Μπενίτεθ

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Γι΄ αυτόν περιμένει πρόταση!

ΑΕΚ: Γι΄ αυτόν περιμένει πρόταση!

Στην ΑΕΚ δηλώνουν ανοιχτά πλέον οτι ο Νίκλας Ελίασον είναι προς πώληση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Έλληνας παικταράς που έπαιξε μόνο σε μία ομάδα σε όλη του την καριέρα

Ο Έλληνας παικταράς που έπαιξε μόνο σε μία ομάδα σε όλη του την καριέρα

Ο Έλληνας που όλοι παραδέχονταν και δεν έπαιξε παρά μόνο σε μια ομάδα στην καριέρα του

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Μπάμπης Λυκογιάννης : Ούτε ΑΕΚ, ούτε κάτι άλλο…

Μπάμπης Λυκογιάννης : Ούτε ΑΕΚ, ούτε κάτι άλλο…

Υπάρχει λόγος τελικά που δεν θέλει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, για την ώρα τουλάχιστον, ο Μπάμπης Λυκογιάννης

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Ντέμης Νικολαΐδης: Γι’ αυτό έφυγε από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα!

Ντέμης Νικολαΐδης: Γι’ αυτό έφυγε από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα!

Αποκαλυπτικός ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Εξελίξεις με Κουχάρσκι

ΑΕΚ: Εξελίξεις με Κουχάρσκι

Ένα θέμα στην ΑΕΚ, όχι βασικό αλλά υπάρχει, είναι τι θα γίνει με τον Κουχάρσκι και φαίνεται πως υπάρχει απάντηση

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΚ θέλει τον Ζε Πέδρο της Πόρτο

Η ΑΕΚ θέλει τον Ζε Πέδρο της Πόρτο

Τον στόπερ της Πόρτο Ζε Πέδρο θέλει η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο