ΑΕΚ

Ο Πόνσε, η ρήτρα και η «χρυσή» τομή

Ο 21χρονος Αργεντινός προβάλλει ως φαβορί για τη θέση του φορ και στην ΑΕΚ κοιτούν λίγο... παραπέρα από τον δανεισμό του
Ο Πόνσε, η ρήτρα και η «χρυσή» τομή

Νέος, ταλαντούχος και διψασμένος για διάκριση. Ο Έκι Πόνσε διαθέτει όλο το «πακέτο» για να ξεχωρίσει σε όποια ομάδα του εμπιστευτεί τη γραμμή κρούσης της. Στην ΑΕΚ γνωρίζουν τις δυνατότητες του Αργεντινού στράικερ και γι’αυτό αναζητούν τη φόρμουλα ώστε να τον «δέσουν», εφόσον πραγματοποιηθεί ο δανεισμός του από τη Ρόμα.

Εκεί που όλα φαίνεται να «κολλάνε» είναι στο θέμα της ρήτρας του παίκτη στην οψιόν αγοράς. Οι «τζαλορόσι» εμμένουν στα επτά εκατ. ευρώ και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κατέβουν. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυτροι» προσπαθούν να βρουν κάθε πιθανή οικονομική συνθήκη που θα τους επιτρέψει να κάνουν δικό τους τον Πόνσε.

Αυτή η «χρυσή» τομή αποτελεί καίριο ζήτημα για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, μιας και στην πρωταθλήτρια Ελλάδος σίγουρα δεν θέλουν να έχουν ανάλογη περιπέτεια, όπως αυτή με τον Σέρχιο Αραούχο, που ενώ προσέφερε, τελικώς επέστρεψε στη Λας Πάλμας. Επομένως, λογικό είναι να κοιτάζουν και λίγο…παραπάερα από τον δανεισμό του 21χρονου.

Ωστόσο, αν «στραβώσει» η υπόθεση με τον Πόνσε, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις. Ο 27χρονος Αμερικανός της Βέρντερ, Άρον Γιόχανσον εξακολουθεί να «παίζει», αλλά δεν αποτελεί τον μοναδικό φορ στα υπόψιν της ΑΕΚ.

Σύσκεψη στα γραφεία της ΑΕΚ ενόψει προετοιμασίας

Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Μεγάλο το πρόβλημα με τις κάρτες εν όψει Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Μεγάλο το πρόβλημα με τις κάρτες εν όψει Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Σημαντικό το ζήτημα που προέκυψε για την ΑΕΚ μετά το ματς στην Τρίπολη, μια και τέσσερις παίκτες έχουν κίτρινες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς προσπαθεί να τον χωρέσει!

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς προσπαθεί να τον χωρέσει!

Μαζεύτηκαν πολλοί και δεν μπορούν να παίζουν όλοι. Ο Νίκολιτς σκέφτεται να αλλάξει θέση στον Ελίασον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το πριμ του Γιόβιτς που θέλησαν να «θάψουν» στην ΑΕΚ

Το πριμ του Γιόβιτς που θέλησαν να «θάψουν» στην ΑΕΚ

Το έξτρα πριμ στον Γιόβιτς μετά τα τέσσερα γκολ που έβαλε στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Η Allwyn Arena είναι εδώ! Ολοκληρώθηκε το rebranding στο γήπεδο της ΑΕΚ  

Η Allwyn Arena είναι εδώ! Ολοκληρώθηκε το rebranding στο γήπεδο της ΑΕΚ  

Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ στην Allwyn Arena με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαρούχας για την ΑΕΚ : Κανένα φάουλ του Πήλιου, άδικα φωνάζει η Ένωση για τις κάρτες (vid)

Βαρούχας για την ΑΕΚ : Κανένα φάουλ του Πήλιου, άδικα φωνάζει η Ένωση για τις κάρτες (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έκανε λόγο για καθαρό γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τι είπε για τις κάρτες…

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Ο Ηλίας Σπάθας μίλησε για φάουλ του Πήλιου και πως γίνεται μοτίβο η εύνοια υπέρ της ΑΕΚ στη διαιτησία

Ο Ηλίας Σπάθας μίλησε για φάουλ του Πήλιου και πως γίνεται μοτίβο η εύνοια υπέρ της ΑΕΚ στη διαιτησία

Ο σχολιασμός που έκανε ο Ηλίας Σπάθας για τη διαιτησία στα παιχνίδια της ΑΕΚ με αφορμή τα έγιναν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο