Ο Λιβάι Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι καλά, οι εξετάσεις του ήταν καθαρές για τον αυχένα και ο παίκτης επιστρέφει στην Αθήνα μαζί με τον γιατρό της ΑΕΚ

Τέλος καλά, όλα καλά με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είχε καθαρές εξετάσεις και έτσι επιστρέφει στην Αθήνα άμεσα.

Ευχάριστα ήταν τελικά τα νέα για την ΑΕΚ, καθώς η αξονική τομογραφία που υποβλήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία στον αυχένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου ήταν καθαρή. Και έτσι δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό ο παίκτης.

Η κατάσταση του ακραίου επιθετικού της Ενωσης κρίνεται μη ανησυχητική και γι’ αυτό τον λόγο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει Αθήνα μαζί με τον γιατρό της ομάδας που ήταν μαζί του.

Ο Γκαρσία θα κάνει αύριο μαγνητική, όχι όμως για το ίδιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά μήπως έχει προκύψει συνδεσμική βλάβη στον ώμο από το άσχημο πέσιμο που είχε.

Χειροκρότημα για Γκαρσία, ευχές για Βράνιες

Μάλιστα η κατάσταση του Γκαρσία (8 συμμετοχές φέτος με 1 γκολ και 1 ασίστ) ανακοινώθηκε και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οι οποίοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα μέσα στο πούλμαν την ώρα της επιστροφής στην Αθήνα, μετά το εντυπωσιακό 1-3 μέσα στο Βόλο.

Τέλος, στο πούλμαν την ώρα της επιστροφής της αποστολής στην Αθήνα, υπήρχε και τούρτα γενεθλίων για τον Ογκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος έχει σήμερα γενέθλια, κλείνει τα 32 χρόνια του και άπαντες του ευχήθηκαν.

Eτσι το κλίμα ήταν πολύ καλό, μετά και το διπλό… κορυφής για τους «κιτρινόμαυρους».

Επόμενο ματς για την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή με τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Εκεί που αναμένονται χιλιάδες φίλοι της Ενωσης, μετά το πολύ καλό ξεκίνημα της Ενωσης στο πρωτάθλημα.