ΑΕΚ

Το Quiz του Ουζουνίδη στον Μπότο

Η "δοκιμασία" στην οποία υπέβαλε ο Εβρίτης προπονητής τον 18χρονο μεσοεπιθετικό
Το Quiz του Ουζουνίδη στον Μπότο

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Μίετζ, ο Ουζουνίδης έδωσε  και στους νεότερους παίκτες της ομάδας  χρόνο συμμετοχής. 

Εκτός του Γκίνη λοιπόν, που βρέθηκε στις κερκίδες με τον Μπάρκα, ο 50χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε ένα ημίχρονο τον Γιαννούτσο, ένα ημίωρο τον Γιούση και ένα τέταρτο τον Μπότο. Στον τελευταίο μάλιστα, όταν μπήκε και όντας ο νεότερος της αποστολής, ο Ελληνας κόουτς τον υπέβαλε σε μια “δοκιμασία”.

Ο ούτε 18 χρονών μεσοεπιθετικός τοποθετήθηκε στη θέση του δεξιού εξτρέμ και λίγο πριν ο Τσιντώτας εκτελέσει ελεύθερο για να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι, ο Μαρίνος θέλησε να τεστάρει τη μνήμη του νεαρού αναφορικά με την τακτική: “Αν η μπάλα πάει στον Γκάλο, που είπαμε ότι πρέπει να βρίσκεσαι;” . Ο Μπότος, ευρισκόμενος λίγο πιο μπροστά από τη μεσαία γραμμή του απάντησε δείχνοντάς την. “Ααα μπράβο. Εκεί πρέπει να βρίσκεσαι” του είπε ο Ουζουνίδης, με τον νεαρό να απαντάει σωστά το quiz.

Θέλει δουλειά, χρόνο και ενισχύσεις

Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τι θα κάνει με αριστερό μπακ το καλοκαίρι

ΑΕΚ: Τι θα κάνει με αριστερό μπακ το καλοκαίρι

Εξίσωση θα αποτελέσουν οι κινήσεις της ΑΕΚ για το θέμα του αριστερού μπακ κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ευθυγραμμισμένος με τη διοίκηση ο Νίκολιτς!

ΑΕΚ: Ευθυγραμμισμένος με τη διοίκηση ο Νίκολιτς!

Τη γραμμή της διοίκησης ακολουθεί πιστά ο Μάρκο Νίκολιτς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Πολλές οι πιθανότητες να μείνει

ΑΕΚ: Πολλές οι πιθανότητες να μείνει

Η τακτική του παρουσία και το φιτάρισμα με αυτά που θέλει ο Νίκολιτς, δείχνουν παραμονή του Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χάος στο OPEN με Νικολακόπουλο – Νικολογιάννη για το «θέατρο» Τζολάκη και Χουάνκαρ – Η συζήτηση για τα ματς στα χαρτιά

Χάος στο OPEN με Νικολακόπουλο – Νικολογιάννη για το «θέατρο» Τζολάκη και Χουάνκαρ – Η συζήτηση για τα ματς στα χαρτιά

Ξέφυγε η συζήτηση με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης για το Τζολάκη. Τι απάντησε ο Νικολακόπουλος, που πήγε η κουβέντα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το λάθος του Νίκολιτς στην Τούμπα

ΑΕΚ: Το λάθος του Νίκολιτς στην Τούμπα

Ο Νίκολιτς το πήγε παραπάνω από καλά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αυτό ήταν το μοναδικό, ίσως, λάθος του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτό εκνεύρισε τον Νίκολιτς

ΑΕΚ: Αυτό εκνεύρισε τον Νίκολιτς

Ο Νίκολιτς γενικά μιλάει στη θητεία του στην ΑΕΚ και έβγαλε προς τα έξω αυτό που τον ενόχλησε στο ματς στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ

Τακτικά η ΑΕΚ έκανε μια χαρά δουλειά στην Τούμπα και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η εμφάνιση του Σταύρου Πήλιου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Άρχισαν τα όργανα για τον Στρακόσα

ΑΕΚ: Άρχισαν τα όργανα για τον Στρακόσα

Οι εμφανίσεις του Θωμά Στρακόσα φέτος με την ΑΕΚ δεν έχουν περάσει έτσι και ήδη βγήκε προς τα έξω η πρώτη μεταγραφική φήμη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μουκουντί: Δεν ήθελε να πάει στο Νοσοκομείο!

Μουκουντί: Δεν ήθελε να πάει στο Νοσοκομείο!

Mε μάσκα οξυγόνου αποχώρησε από το χορτάρι της Τούμπας ο Μουκουντί. Η προτροπή να μεταβεί στο Νοσοκομείο και η άρνηση του στόπερ της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο