ΑΕΛ novibet: Τα σενάρια εμπλοκής Καρυπίδη και το ενδιαφέρον για παίκτες του Άρη που αποσύρεται!
Η ΑΕΛ διαψεύδει τα σενάρια εμπλοκής του Θόδωρου Καρυπίδη στα διοικητικά της ΠΑΕ, ενώ αποσύρει και το ενδιαφέρον της για παίκτες του Άρη εξαιτίας… οφειλών!
Η ΑΕΛ απαντά στα όσα κυκλοφορούν περί εμπλοκής του Θόδωρου Καρυπίδη στα διοικητικά των Θεσσαλών, καθώς και στο ενδιαφέρον της για ποδοσφαιριστές του Άρη το οποίο και αποσύρει!
Η ΑΕΛ απάντησε στα όσα κυκλοφορούν περί εμπλοκής του Θόδωρου Καρυπίδη και στα σενάρια περί ενδιαφέροντος αγοράς των μετοχών της θεσσαλικής ΠΑΕ, αλλά και στο ενδιαφέρον της για ποδοσφαιριστές που ο Άρης θέλει να αποδεσμεύσει ή να παραχωρήσει δανεικούς, το οποίο όμως αποσύρει!
«Το ειλικρινές ενδιαφέρον μας για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στο πρόσφατο παρελθόν και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, δεν καθιστά στοιχειωδώς βάσιμη οποιαδήποτε περαιτέρω σκέψη για συζήτηση. Ακόμη όμως και αυτό το ενδιαφέρον παύει να υφίσταται, καθώς προϋπόθεση για να μεταγραφούν στην ΑΕΛ Novibet ήταν να εξοφληθούν ή να διακανονιστούν σημαντικές προς αυτούς οικονομικές υποχρεώσεις από την υφιστάμενη τους ΠΑΕ, κάτι το οποίο φαίνεται ότι δεν είναι εφικτό», αναφέρουν οι βυσσινί επιβεβαιώνοντας το Sportime που αποκάλυψε ότι η απόκτηση του Πιόνε Σίστο κολλάει στα οφειλόμενα που δεν έχει πάρει από τον Άρη για να λύσει το συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους.
Αναφορικά με τα περί εμπλοκής Καρυπίδη, προσθέτει δε ότι «Δεν υφίσταται, ούτε υπήρξε ποτέ, καμία συζήτηση, διαπραγμάτευση, πρόθεση ή σχεδιασμός που να αφορά μεταβίβαση μετοχών, αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος ή διοικητική εμπλοκή του».
Να προστεθεί οτι πέρα του Σίστο, η ΑΕΛ ενδιαφέρθηκε και για τον Γιαννιώτα, ο οποίος όμως ήταν εξ αρχής αρνητικός, ενώ προτάθηκε από πλευράς Άρη και ο Φρίντεκ που δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Χιμένεθ.