ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε μεταγραφές και επόμενους στόχους!

Συνέντευξη τύπου θα δώσει ο Κούγιας μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος
ΑΕΛ: Ανακοίνωσε μεταγραφές και επόμενους στόχους!

Η ΑΕΛ νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εξασφάλισε την παραμονή της στη Super League και κάνει τα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας, η ΠΑΕ αναφέρεται στις δύο πρώτες της μεταγραφές, τους Μίλος Φιλίποβιτς και Νίκολα Στάνκοβιτς.

Τους οποίους αποκάλυψε το Sportime. Και τον Φιλίποβιτς και τον Στάνκοβιτς.

Όπως και στα σχέδια που έχει η διοίκηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Καθημερινώς σε διάφορες αθλητικές εφημερίδες και sites δημοσιοποιούνται ειδήσεις περί δήθεν ενδιαφέροντος συλλόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό για διαφόρους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην ΑΕΛ.

Θέλουμε για τελευταία φορά να ανακοινώσουμε το εξής:

1. Κανένας ποδοσφαιριστής από αυτούς που αυτή τη στιγμή είναι στο ρόστερ της ΑΕΛ δεν είναι ελεύθερος το καλοκαίρι, εκτός του καταπληκτικού χαρακτήρα και αξίας Νόε Ακόστα, ο οποίος λόγω της ηλικίας του είχε υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους.

Επομένως κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος να φύγει από την ΑΕΛ και όλοι δεσμεύονται με συμβόλαια από 2 έως 4 χρόνια ακόμη.

2. Η ΑΕΛ εκτός αυτών των ποδοσφαιριστών έχει αποκτήσει για τα επόμενα 3 χρόνια και τον εξαίρετο Βόσνιο μεσοεπιθετικό Μίλος Φιλίποβιτς, πρωταθλητή τα 3 τελευταία χρόνια της Βοσνίας και τον αριστερό περιφερειακό διεθνή με εθνική ανδρών της Σερβίας Νίκολα Στάνκοβιτς, δευτεραθλητή με την δευτεραθλήτρια Σερβίας 2018-19 Ραντνίτσκι Νις. Ο πρώτος είναι ηλικίας 28 ετών και ο δεύτερος 25 ετών.

Με συμβόλαιο για τα επόμενα 2 χρόνια δεσμεύεται και ο Ιταλός προπονητής της ομάδος μας Τζιανλούκα Φέστα, με τον οποίον η ΑΕΛ είχε συμβόλαιο αρχικά μέχρι τις 31/5/2019, αλλά αμέσως μετά τις ήττες της ΑΕΛ εκτός έδρας με την Ξάνθη και εντός έδρας με τη Λαμία στον πρώτο γύρο, ο κ. Αλέξης Κούγιας τον κάλεσε και υπέγραψε νέο συμβόλαιο το οποίο λήγει στις 30/6/2021 με αυξημένες αποδοχές.

Κάνουμε αυτή την ανακοίνωση για να σταματήσει κάθε συζήτηση γι αυτά τα θέματα, γιατί πρόθεση της ΑΕΛ είναι με προπονητή τον κ. Φέστα και με βάση τους ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο ρόστερ, τους 2 ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και θα είναι παρόντες αυτές τις μέρες στη Λάρισα και με 2 ακόμη ποδοσφαιριστές που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις να δημιουργήσουμε μια ακόμη πιο ανταγωνιστική ποδοσφαιρική ομάδα, ώστε του χρόνου να είμαστε ακόμη πιο ψηλά.

Το γεγονός και μόνο ότι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος με τον Ολυμπιακό στον βαθμολογικό πίνακα η ΑΕΛ μας είναι αυτή τη στιγμή πάνω από τον Παναθηναϊκό, πάνω από την Ξάνθη, πάνω από τον Αστέρα Τρίπολης και πάνω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδες που βρίσκονται συνεχώς στην Super League από 10 έως 30 χρόνια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αυτά τα 3 χρόνια έχουμε κερδίσει 1 φορά τον Ολυμπιακό, 2 φορές την ΑΕΚ και έχουμε 2 ισοπαλίες με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, αλλά και έχουμε αποσπάσει ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με 10 παίκτες από τον Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό με την εξασφαλισμένη επί ιδιοκτησίας Αλέξη Κούγια κάθε χρόνο Αδειοδότηση UEFA και παρά το γεγονός ότι σε 4 χρόνια έχουμε πληρώσει στον Πηλαδάκη 1.750.000€ συν το ΦΠΑ, μας καθιστά υπερήφανους και ιδιαίτερα αισιόδοξους για το μέλλον της ΑΕΛ.

Μία ομάδα που στις 28/7/2015 είχε μόνο ένα δελτίο ποδοσφαιριστή από την προηγούμενη ιδιοκτησία και σήμερα έχει χρηματιστηριακή αξία μεγαλύτερη των 8μιση εκατομμυρίων ευρώ, όπως αποτιμάται σήμερα από διεθνείς οργανισμούς, κάνει εκτός από εμάς υπερήφανους και τους οπαδούς μας και ανεβάζει και το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ο κ. Αλέξης Κούγιας μαζί με το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θα δώσουν δημόσια συνέντευξη τύπου περιγράφοντας την επομένη ημέρα της ΑΕΛ».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Τηλεθέαση: Στήθος με στήθος Monobala και Super Μπάλα Live – Έκλεισε ξανά η ψαλίδα

Τηλεθέαση: Στήθος με στήθος Monobala και Super Μπάλα Live – Έκλεισε ξανά η ψαλίδα

Μάχη μέχρι… δεκάτου δίνουν οι αθλητικές εκπομπές της Κυριακής, με το Monobala του ΣΚΑΪ και το Super Μπάλα Live του MEGA να κινούνται κοντά κοντά.

Media
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τσάμπα τα… πανηγύρια για τη νίκη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Παναθηναϊκός: Τσάμπα τα… πανηγύρια για τη νίκη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Έξι βαθμούς μακριά από την τετράδα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Novibet 1-1: Ένταση και γκρίνια

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Novibet 1-1: Ένταση και γκρίνια

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο για την εικόνα και νέα απώλεια βαθμών στη μάχη της τετράδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Και όμως δεν περνά εύκολα ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΛ NOVIBET

Και όμως δεν περνά εύκολα ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΛ NOVIBET

Εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι δεν υπάρχει μεταξύ τους παιχνίδι στην Αθήνα χωρίς γκολ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Novibet: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Novibet: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ Novibet με στόχο τον έλεγχο του ρυθμού, πίεση ψηλά και βαθμούς σε μια κρίσιμη αναμέτρηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΛ Νοvibet ψάχτηκε για μεγάλη επιστροφή!

Η ΑΕΛ Νοvibet ψάχτηκε για μεγάλη επιστροφή!

Τα ρέστα της παίζει η ΑΕΛ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Έχει πάρει πολλούς παίκτες με στόχο την παραμονή της στη Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Novibet: Έκανε μεταγραφή, πήρε στόπερ

ΑΕΛ Novibet: Έκανε μεταγραφή, πήρε στόπερ

Ημέρα ανακοινώσεων για την ΑΕΛ Novibet, που την επόμενη μέρα από τον Κακουτά, πήρε και κεντρικό αμυντικό για ενίσχυση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΛ Novibet ανακοίνωσε πρώην παίκτη της Τσέλσι

Η ΑΕΛ Novibet ανακοίνωσε πρώην παίκτη της Τσέλσι

Πέρασε επίσης από Φούλαμ, Μπόλτον, Λα Κορούνια, Σεβίλλη, Ράγιο Βαγιεκάνο, Λάτσιο, Αμιάν, Λανς, Ντιζόν, Φίτεσε και Σακάριασπορ.

Ποδόσφαιρο
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media