ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός είναι ο στόπερ που ψάχνει η ΑΕΚ – Τι έγινε με Κουγιατέ

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση στόπερ με αυτά τα χαρακτηριστικά - Ποιος ο λόγος που δεν προχώρησε την περίπτωση Κουγιατέ
Αυτός είναι ο στόπερ που ψάχνει η ΑΕΚ – Τι έγινε με Κουγιατέ

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα απόκτησης στόπερ αν και η μπάλα μένει χαμηλά, ονόματα δεν ακούγονται ενώ δεν προχώρησε η περίπτωση του Κίκι Κουγιατέ.

Το θέμα με τον 26χρονο υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, που θυμίζει σε πολλά τον Μουκουντί δεν έχει να κάνει με τη γενικότερη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα. Αλλά και των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ΑΕΚ είναι στην αγορά και εξετάζει σοβαρά περιπτώσεις στόπερ. Προκειμένου παίκτης να ενταχθεί από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στο ρόστερ.

Έχει πολλάκις ειπωθεί και αναφερθεί πως ο Ιανουάριος δεν είναι και η πιο εύκολη χρονική συγκυρία για μεταγραφές. Η Ένωση έχει το κακό παρελθόν όπως πέρυσι που πάνω στη φούρια να γίνει κίνηση για χαφ, είχε αποκτηθεί ο Φράνσον.

 

Φέτος, ωστόσο και από το καλοκαίρι αρχής γενομένης έχουν αλλάξει όλα. Η ΑΕΚ δεν κάνει μεταγραφές για να κάνει. Το μεγαλύτερο μέρος των κινήσεων που έγιναν, έχουν βοηθήσει στην αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα ήθελε την προσθήκη εκτός του Κικάνοβιτς και ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει αριστερά στην άμυνα. Να έχει το αριστερό πόδι ως το… καλό του και γιατί όχι να μπορεί να παίξει και αριστερός μπακ.

Ζητάει πολλά το ξέρει μια και έναν τέτοιο παίκτη θέλουν, επιζητούν και αναζητούν το 90% των ομάδων ανά τον κόσμο.

Παρόλα αυτά, ο Αργεντίνος προπονητής θεωρεί πως με έναν τέτοιο στόπερ, τα μετόπισθεν θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη θωράκιση. Θα είναι μια μεταγραφή με μακροπρόθεσμο όφελος την επόμενη σεζόν.

 

Ο Μουκουντί έχει κερδίσει τους πάντες, ο Βίντα έχει γυρίσει βαρύς με το Μουντιάλ αν και με τον Παναθηναϊκό ήταν καλύτερος από ότι στα Γιάννενα (αν και χάνει εύκολα τον Ιωαννίδη στη φάση με το δοκάρι). Ο Μήτογλου όποτε παίζει δίνει αυτά που μπορεί ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι αποτελεί την τέταρτη λύση.

 

ΑΕΚ: Τι έγινε με Κουγιατέ

 

Το τελευταίο όνομα που βγήκε στην επικαιρότητα μετά από δημοσίευμα της γαλλικής έγκριτης και έγκυρης L’ Equipe, ήταν αυτό του Κίκι Κουγιατέ. Ο 26χρονος στόπερ είναι βασικός με 13 ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με την Μετς της Ligue 2. Το καλοκαίρι του 2020 η Μετς είχε δώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από την Τρουά. Στο βιογραφικό του έχει 55 αγώνες στη Ligue 1.

 

Η ΑΕΚ υποβάθμισε το θέμα λέγοντας πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Ο παίκτης ήταν στη λίστα της Ένωσης και το καλοκαίρι όταν και αναζητούσε λύσεις στη Γαλλία, από όπου αποκτήθηκε και ο Μουκουντί.

Παρόλα αυτά, η Μετς και τότε αλλά και τώρα έχει ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο πως δε δίνει τον Κουγιατέ με ποσό κάτω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Και μάλιστα δείχνει και ανένδοτη.

Ο Κουγιατέ με ύψος 1,92μ., παίζει άνετα και με τα δύο πόδια ενώ είναι διεθνής 21 φορές με το Μάλι.

 

https://youtu.be/4K8p7zYgXng

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιατί δεν έμεινε ο Αντρέ Όρτα: Το «κόλπο» της ρήτρας και το νέο παζάρι

Γιατί δεν έμεινε ο Αντρέ Όρτα: Το «κόλπο» της ρήτρας και το νέο παζάρι

Ο Όρτα μέτρησε φέτος 6 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Το “Ματωμένο Μουντιάλ” του 1978: Όταν το ποδόσφαιρο έγινε προπαγάνδα

Το “Ματωμένο Μουντιάλ” του 1978: Όταν το ποδόσφαιρο έγινε προπαγάνδα

Το ποδόσφαιρο έγινε βαλβίδα αποπροσανατολισμού για έναν λαό που αιμορραγούσε.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χορός εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό: Αυτά ζητάει για Μουζακίτη, Κωστούλα και Έσε

Χορός εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό: Αυτά ζητάει για Μουζακίτη, Κωστούλα και Έσε

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη καθορίσει τις απαιτήσεις τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ο Κωστούλας στο «στόχαστρο» και της Τσέλσι! Η ηγεμονική πρόταση που έκανε στον Ολυμπιακό

Ο Κωστούλας στο «στόχαστρο» και της Τσέλσι! Η ηγεμονική πρόταση που έκανε στον Ολυμπιακό

Όπως αποκαλύπτει Ιταλός δημοσιογράφος η Τσέλσι ετοιμάζει πρόταση μεγαλύτερη από 40 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό άσο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πήγε στα 23 του και έγινε προπονητής, έμεινε 44 χρόνια στον ίδιο πάγκο και έβγαλε παίκτες όπως ο Καντονά, ο Μπλαν και ο Τζιμπρίλ Σισέ

Πήγε στα 23 του και έγινε προπονητής, έμεινε 44 χρόνια στον ίδιο πάγκο και έβγαλε παίκτες όπως ο Καντονά, ο Μπλαν και ο Τζιμπρίλ Σισέ

Ο προπονητής που έμεινε πάνω από 40 χρόνια στον ίδιο πάγκο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έτσι ιδρύθηκε η Μίλγουολ, η ομάδα με τους πιο γνωστούς οπαδούς στον κόσμο

Έτσι ιδρύθηκε η Μίλγουολ, η ομάδα με τους πιο γνωστούς οπαδούς στον κόσμο

Η ίδρυση της Μίλγουολ, ομάδα που είναι περισσότερο γνωστή για τους οπαδούς της

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Κόκκαλης είχε φέρει με 3,5 εκατομμύρια ευρώ τον θρύλο της Μπόκα Τζούνιορς αλλά εκείνος έφυγε νύχτα

Ολυμπιακός: Ο Κόκκαλης είχε φέρει με 3,5 εκατομμύρια ευρώ τον θρύλο της Μπόκα Τζούνιορς αλλά εκείνος έφυγε νύχτα

Ο Ολυμπιακός και όταν ο Κόκκαλης είχε φέρει τον θρύλο της Μπόκα Τζούνιορς

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Βόμβα από Ιταλία! Επιβεβαιώνουν τις επαφές της ΑΕΚ με τον Βανόλι

ΑΕΚ: Βόμβα από Ιταλία! Επιβεβαιώνουν τις επαφές της ΑΕΚ με τον Βανόλι

Η ΑΕΚ είναι σε επαφές με τον Βανόλι λένε στην Ιταλία

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Κυκλοφόρησε φωτογραφία: Είναι αυτό το νέο Καραϊσκάκη;

Κυκλοφόρησε φωτογραφία: Είναι αυτό το νέο Καραϊσκάκη;

Κυκλοφόρησε στα social media και προκάλεσε εντύπωση. Ένα υπερσύγχρονο στάδιο, σε παραθαλάσσιο σημείο, με σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν ακουστεί για το νέο Καραϊσκάκη.

Ποδόσφαιρο