ΑΓΓΛΙΑ

Αφόμπε: Ο 26χρονος επιθετικός «έχασε» τη δίχρονη κόρη του

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του διεθνή επιθετικού
Αφόμπε: Ο 26χρονος επιθετικός «έχασε» τη δίχρονη κόρη του

Δεν υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό από τη ζωή. Από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, όπως έγινε στην οικογένεια του Μπένικ Αφόμπε.

Ο 26χρονος επιθετικός, που ξεκίνησε την καριέρα του από την Άρσεναλ και έπαιξε μεταξύ άλλων σε Γουλβς, Μπόρνμουθ και Στόουκ, «έχασε» τη δίχρονη κόρη του την Παρασκευή (29/11). Η Αμόρα άφησε την τελευταία της ζωή το απόγευμα και δύο μέρες μετά η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τον χαμό της.

«Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε πως επιβεβαιώνονται τα τραγικά νέα για το πρώτο μας παιδί, την πολυαγαπημένη μας Αμόρα, ηλικίας 2 ετών, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Παρασκευής.

Η Αμόρα εισήχθη στο νοσοκομείο για θεραπεία μετά την απροσδόκητη ανάπτυξη μίας σοβαρής λοίμωξης. Δυστυχώς υπέστη σοβαρές επιπλοκές και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, που έκαναν ό,τι μπορούσαν, η Αμόρα έφυγε από τη ζωή ήρεμα και με αγάπη της οικογένειάς της.

Όλη η οικογένεια είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και ζητάει να μην ταράζεται η ιδιοτητότητά της σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη για εκείνη εποχή».

Φυσικά τόσο κάποιοι σύλλογοι, αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές τοποθετήθηκαν για τον χαμό της κόρης του Αφόμπε τονίζοντας ότι είναι στο πλευρό του νυν παίκτη της Μπρίστολ Σίτι.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν παίρνει Ταρέμι αλλά με 40 εκατ. ευρώ Ματετά

Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν παίρνει Ταρέμι αλλά με 40 εκατ. ευρώ Ματετά

Φέτος το Ματετά έχει 10 γκολ και δύο ασίστ με την Κρίσταλ Πάλας σε 2.707 αγωνιστικά λεπτά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε με μεγάλο διπλό από το Λονδίνο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε με μεγάλο διπλό από το Λονδίνο

Η ομάδα του Σον Ντάις ήταν κυνική, υπομονετική και απόλυτα συγκεντρωμένη στο πλάνο της.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Γιατί ο Λορέντσο Λούκα έμεινε εκτός με Μπρέντφορντ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Γιατί ο Λορέντσο Λούκα έμεινε εκτός με Μπρέντφορντ

Η νέα μεταγραφή της Φόρεστ δεν πρόλαβε να δηλωθεί και έμεινε εκτός αποστολής στο Λονδίνο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μαρινάκης: 200 εκατ. και η Φόρεστ σε ευρωπαϊκό σοκ

Μαρινάκης: 200 εκατ. και η Φόρεστ σε ευρωπαϊκό σοκ

Η Φόρεστ έχασε 1-0 από την Μπράγκα, με χαμένο πέναλτι, αυτογκόλ και αποβολή. Τα 200 εκατ. του Μαρινάκη ξαναμπαίνουν στο κάδρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ζητούν από τον Μαρινάκη να τελειώσει τον Ντάις

Ζητούν από τον Μαρινάκη να τελειώσει τον Ντάις

Η υπομονή τελείωσε για τους φίλους της Φόρεστ που στρέφονται πλέον απευθείας στον Μαρινάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: H Φόρεστ σκέφτεται δανεισμό Κουιαμπάνο και Τσιμίκα

H Φόρεστ σκέφτεται δανεισμό Κουιαμπάνο και Τσιμίκα

Η αριστερή πλευρά μπαίνει στο μικροσκόπιο για τη Φόρεστ με πιθανή αποχώρηση Ζιντσένκο και κίνηση για πιο έτοιμη λύση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ ψάχνει φορ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ψάχνει φορ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Αργό ξεκίνημα στο παζάρι για τη Φόρεστ, με το ρολόι να γράφει ήδη τέλος Ιανουαρίου και ο Ντάις να ζητά λύσεις μπροστά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Βρήκε επιθετικό, δεν είναι ο Ταρεμί

Νότιγχαμ Φόρεστ: Βρήκε επιθετικό, δεν είναι ο Ταρεμί

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει καταλήξει στην περίπτωση του Λορέντσο Λούκα για τη θέση του επιθετικού, που είχε ακουστεί ο Ταρεμί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε την Άρσεναλ στο μηδέν

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε την Άρσεναλ στο μηδέν

Η Άρσεναλ ανέβασε ένταση στο τέλος όμως η Νότιγχαμ Φόρεστ άντεξε και το ματς έμεινε κλειστό ως τις καθυστερήσεις.

Ποδόσφαιρο