ΑΓΓΛΙΑ

Γουλβς: Έβγαλε τον ώμο του ο Αντάμα Τραορέ

Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα έμεινε πριν την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League. Αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες έχουν άλλα παιχνίδια μπροστά τους να ασχοληθούν. Ωστόσο, ο οποιοσδήποτε τραυματισμός στο εξής, ενδεχομένως να παίξει ρόλο και στα μεταξύ τους ματς, όπως αυτός του Αντάμα Τραορέ....
Γουλβς: Έβγαλε τον ώμο του ο Αντάμα Τραορέ

Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα έμεινε πριν την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League.

Αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες έχουν άλλα παιχνίδια μπροστά τους να ασχοληθούν. Ωστόσο, ο οποιοσδήποτε τραυματισμός στο εξής, ενδεχομένως να παίξει ρόλο και στα μεταξύ τους ματς, όπως αυτός του Αντάμα Τραορέ.

Ο 24χρονος εξτρέμ είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες των «λύκων». Δύσκολα τον μαρκάρεις λόγω του όγκου που έχει και της ταχύτητάς του. Ωστόσο, στο ματς με την Τότεναμ έβγαλε τον ώμο του και συνεπώς όλα είναι ανοιχτά για το αν θα προλάβει.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι «έβγαλε τον ώμο του ξανά. Έχει συμβεί και στο παρελθόν και ανησυχώ για εκείνον. Είναι κάτι που τον δυσκολεύει αρκετά. Πονάει πολύ. Είναι πολύ δυνατός, αλλά πονάει και εκείνος όπως ο καθένας».

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί πως ο Τραορέ από τη στιγμή που χτύπησε στο ματς με την Τότεναμ, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για άλλα 15 λεπτά και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε. Αυτή είναι η τρίτη φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ώμο του τους τελευταίους μήνες. Πιθανότατα αυτό να ανησυχεί και περισσότερο απ’ όλα τους ανθρώπους της Γουλβς.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν παίρνει Ταρέμι αλλά με 40 εκατ. ευρώ Ματετά

Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν παίρνει Ταρέμι αλλά με 40 εκατ. ευρώ Ματετά

Φέτος το Ματετά έχει 10 γκολ και δύο ασίστ με την Κρίσταλ Πάλας σε 2.707 αγωνιστικά λεπτά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε με μεγάλο διπλό από το Λονδίνο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε με μεγάλο διπλό από το Λονδίνο

Η ομάδα του Σον Ντάις ήταν κυνική, υπομονετική και απόλυτα συγκεντρωμένη στο πλάνο της.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Γιατί ο Λορέντσο Λούκα έμεινε εκτός με Μπρέντφορντ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Γιατί ο Λορέντσο Λούκα έμεινε εκτός με Μπρέντφορντ

Η νέα μεταγραφή της Φόρεστ δεν πρόλαβε να δηλωθεί και έμεινε εκτός αποστολής στο Λονδίνο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μαρινάκης: 200 εκατ. και η Φόρεστ σε ευρωπαϊκό σοκ

Μαρινάκης: 200 εκατ. και η Φόρεστ σε ευρωπαϊκό σοκ

Η Φόρεστ έχασε 1-0 από την Μπράγκα, με χαμένο πέναλτι, αυτογκόλ και αποβολή. Τα 200 εκατ. του Μαρινάκη ξαναμπαίνουν στο κάδρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ζητούν από τον Μαρινάκη να τελειώσει τον Ντάις

Ζητούν από τον Μαρινάκη να τελειώσει τον Ντάις

Η υπομονή τελείωσε για τους φίλους της Φόρεστ που στρέφονται πλέον απευθείας στον Μαρινάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: H Φόρεστ σκέφτεται δανεισμό Κουιαμπάνο και Τσιμίκα

H Φόρεστ σκέφτεται δανεισμό Κουιαμπάνο και Τσιμίκα

Η αριστερή πλευρά μπαίνει στο μικροσκόπιο για τη Φόρεστ με πιθανή αποχώρηση Ζιντσένκο και κίνηση για πιο έτοιμη λύση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ ψάχνει φορ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ψάχνει φορ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Αργό ξεκίνημα στο παζάρι για τη Φόρεστ, με το ρολόι να γράφει ήδη τέλος Ιανουαρίου και ο Ντάις να ζητά λύσεις μπροστά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Βρήκε επιθετικό, δεν είναι ο Ταρεμί

Νότιγχαμ Φόρεστ: Βρήκε επιθετικό, δεν είναι ο Ταρεμί

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει καταλήξει στην περίπτωση του Λορέντσο Λούκα για τη θέση του επιθετικού, που είχε ακουστεί ο Ταρεμί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε την Άρσεναλ στο μηδέν

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε την Άρσεναλ στο μηδέν

Η Άρσεναλ ανέβασε ένταση στο τέλος όμως η Νότιγχαμ Φόρεστ άντεξε και το ματς έμεινε κλειστό ως τις καθυστερήσεις.

Ποδόσφαιρο