ΑΓΓΛΙΑ

Κλοπ: «Είμαστε on fire»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το αυριανό (9/4) ματς της Λίβερπουλ με την Πόρτο για τα προημιτελικά του Champions League, λέγοντας πως η ομάδα του  είναι… on fire. Οι «κόκκινοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, υποδεχόμενοι τους «δράκους». Οι δύο τους είχαν ξανασυναντηθεί την περσινή σεζόν, όπου η αγγλική...
Κλοπ: «Είμαστε on fire»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το αυριανό (9/4) ματς της Λίβερπουλ με την Πόρτο για τα προημιτελικά του Champions League, λέγοντας πως η ομάδα του  είναι… on fire.

Οι «κόκκινοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, υποδεχόμενοι τους «δράκους». Οι δύο τους είχαν ξανασυναντηθεί την περσινή σεζόν, όπου η αγγλική ομάδα πέρασε εύκολα και με το εντυωπωσιακό 5-0 στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία.

Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του πρώτου αγώνα, ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στην ωριμότητα της ομάδας του, λέγοντας:  «Πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε την Πόρτο με τον ίδιο σεβασμό όπως και πέρυσι. Είναι έμπειρη ομάδα, πολύ δυνατή και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο και έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο στη διοργάνωση. Η δική μας εξέλιξη είναι τρομερή. Εκμεταλλευτήκαμε και χρησιμοποιήσαμε σωστά κάθε βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα παιδιά έχουν ωριμάσει τρομερά».

Παράλληλα, ανέφερε:«Είναι εκπληκτικό. Είναι τρομερή η πορεία μας γι’ ακόμα μια φορά στην Ευρώπη. Πέρυσι είχαμε πάρει νίκη με σκορ 5-0 και σκέφτηκα “οκ, δεν θα χρειαστεί να ξανάρθουμε σύντομα”, όμως να που είμαστε ξανά εδώ. Το περσινό, είναι μεγαλύτερο μάθημα και πολύ πιο χρήσιμο για την Πόρτο, απ’ ότι ήταν για εμάς. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, αποτελεσματικοί όταν πρέπει και δημιουργικοί στο γήπεδο».

Τέλος, μίλησε και για την κατάσταση της ομάδας του: «Αυτή τη στιγμή είμαστε… on fire. Το βλέπετε και στις προπονήσεις μας. Θέλουμε να γράψουμε μερικά πράγματα ακόμα στο βιβλίο της σεζόν μας. Απλά πρέπει κάθε φορά να είμαστε έτοιμοι, να παίζουμε τα ματς, να προλαβαίνουμε να συνέλθουμε και να πηγαίνουμε στο επόμενο. Είναι εξαιρετικό timing στη σεζόν. Η άνοιξη είναι εδώ, έχει ζέστη, είμαστε ακόμα σε δυο διοργανώσεις, αλλά πρέπει ν’ ανταποκριθούμε σωστά» είπε ο Γερμανός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου ματς της Τρίτης στο «Άνφιλντ».

 

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πρωτοσέλιδο Sportime: Sportime Πρωτοσέλιδο (2/1) : Να σου πει η ΑΕΚ Λίβερπουλ πως γίνεται…

Sportime Πρωτοσέλιδο (2/1) : Να σου πει η ΑΕΚ Λίβερπουλ πως γίνεται…

Η Λίβερπουλ ξόδεψε αλόγιστα και μένει πίσω, ενώ η ΑΕΚ με πλάνο και συγκεκριμένες επιλογές βλέπει το rebuilding να αποδίδει άμεσα.

Πρωτοσέλιδο Sportime
Sportime BET: Πρωτοχρονιά στο γήπεδο με ειδικά στοιχήματα!

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο με ειδικά στοιχήματα!

Πιστή στην παράδοση οι Άγγλοι κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο, πιστή και η Novibet με τα ειδικά στοιχήματα...

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Θα έρθει η κρούση της Μπράιτον για τον Κοστίνια

Ολυμπιακός : Θα έρθει η κρούση της Μπράιτον για τον Κοστίνια

Προετοιμασμένοι είναι στον Ολυμπιακό να σοβαρέψει το πράγμα σε ότι έχει να κάνει με τον Κοστίνια και την Μπράιτον

Ποδόσφαιρο
Πρωτοσέλιδο Sportime: Sportime Πρωτοσέλιδο (30/12) : Κόκκινος συναγερμός σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ για τη διαιτησία!

Sportime Πρωτοσέλιδο (30/12) : Κόκκινος συναγερμός σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ για τη διαιτησία!

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει για τη διαιτησία, με τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους σε Super League και Premier League αντίστοιχα.

Πρωτοσέλιδο Sportime
Ποδόσφαιρο: Επίσημη καταγγελία Βαγγέλη Μαρινάκη για τη διαιτησία

Επίσημη καταγγελία Βαγγέλη Μαρινάκη για τη διαιτησία

Σε επίσημη γραπτή καταγγελία προχώρησε η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, εκφράζοντας σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άστον Βίλα : Η ομάδα που «έφαγε» τέσσερα από τον Ολυμπιακό, 2 χρόνια μετά πάει για πρωτάθλημα!

Άστον Βίλα : Η ομάδα που «έφαγε» τέσσερα από τον Ολυμπιακό, 2 χρόνια μετά πάει για πρωτάθλημα!

Γερά στη διεκδίκηση του τίτλου στην Αγγλία είναι η Άστον Βίλα την οποία είχε αποκλείσει προ διετίας ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Λίβερπουλ νίκησε αλλά δεν βλέπεται, πάλι πρώτη η Άρσεναλ

Η Λίβερπουλ νίκησε αλλά δεν βλέπεται, πάλι πρώτη η Άρσεναλ

Η Λίβερπουλ δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά νίκησε 2-1 τη Γουλβς, με το ίδιο σκορ επιτυχία και της Άρσεναλ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Την πάτησε στο τέλος από τη Σίτι

Νότιγχαμ Φόρεστ: Την πάτησε στο τέλος από τη Σίτι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήγαινε για σπουδαίο αποτέλεσμα με τη Σίτι αλλά δέχθηκε γκολ προς το τέλος του ματς και έχασε 1-2

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Όμαρι Χάτσινσον μιλά για το δύσκολο και χαοτικό ξεκίνημά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τις αλλαγές προπονητών και τη νέα του αρχή με τον Σον Ντάις.

Ποδόσφαιρο