ΑΓΓΛΙΑ

Λόβρεν: Η Λίβερπουλ τον παραχωρεί, η Μίλαν φαβορί

Ο Κροάτης στόπερ έχει χάσει τη θέση του, η Λίβερπουλ είναι θετική στην παραχώρησή του και η Μίλαν ενδιαφέρεται
Λόβρεν: Η Λίβερπουλ τον παραχωρεί, η Μίλαν φαβορί

Ο Ντέγιαν Λόβρεν κατρακύλησε στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν. Οι αρκετοί τραυματισμοί του τον ανάγκασαν σε μόλις 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Τζο Γκόμεζ ξεκίνησε βασικός τη σεζόν δίπλα στον Φαν Ντάικ και ο Μάτιπ πραγματοποίησε τρομερό δεύτερο μισό.

Είναι συνεπώς λογικό πως οι «ρεντς» παρουσιάζονται ανοιχτοί σε συζητήσεις για την παραχώρησή του. Η πρώτη ομάδα που εξέφρασε ζεστό ενδιαφέρον είναι η Μίλαν. Βέβαια η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ως προς τον προπονητή των «ροσονέρι», με τον Μάρκο Τζαμπάολο να θεωρείται το μεγάλο φαβορί. Ωστόσο προέχει η επισημοποίηση πριν οποιαδήποτε μεταγραφή.

Η Λίβερπουλ αξιώνει περί τα 30 εκατομμύρια ευρώ για τον Λόβρεν. Εφόσον προχωρήσει, η αποχώρησή του θα είναι η τρίτη από τους «κόκκινους» παικτών που ήταν χρόνια στην ομάδα μετά τους Στάριτζ και Μορένο.

O Λόβρεν και οι υπόλοιποι… μετέωροι

Εκκρεμεί η περίπτωση του Ντίβοκ Ορίγκι, με τον οποίο γίνονται συζητήσεις για ανανέωση. Ο Άνταμ Λαλάνα μπορεί να έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής αλλά δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Για τον Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη αφού η ανακοίνωση της ανανέωσής του αποτελεί απλώς θέμα χρόνου.

Άγγελος Ρουχωτάς

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Σαλάχ: Ο χαμός συνεχίζεται στη Λίβερπουλ

Σαλάχ: Ο χαμός συνεχίζεται στη Λίβερπουλ

Τέτοιος χαμός όπως αυτός με τον Σαλάχ και τη Λίβερπουλ θα πρέπει να έχουν περάσει χρόνια για να έχει γίνει ξανά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ποδόσφαιρο: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει δύσκολη τη ζωή του Πεπ Γκουρντιόλα – Ούτε 100 εκατ. λίρες δεν φτάνουν

Ποδόσφαιρο: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει δύσκολη τη ζωή του Πεπ Γκουρντιόλα – Ούτε 100 εκατ. λίρες δεν φτάνουν

Δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Άντερσον και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να ζητήσει όσα λεφτά θέλει. Και αυτό κάνει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ: Είναι ο εγωισμός του Σαλάχ το κύριο πρόβλημα της Λίβερπουλ από την εποχή του Κλοπ;

Λίβερπουλ: Είναι ο εγωισμός του Σαλάχ το κύριο πρόβλημα της Λίβερπουλ από την εποχή του Κλοπ;

Πολλοί στο νησι πιστεύουν πως ο Σαλάχ δημιουργεί μία σύγκρουση... εγωισμού στη Λίβερπουλ, την ώρα που η ομάδα χρειάζεται ηρεμία για να βρει την σταθερότητά της.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Premier League: Ο παίκτης που θέλουν όλοι

Premier League: Ο παίκτης που θέλουν όλοι

Χαμός στην Premier League μια και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να μονομαχήσουν για μεταγραφή όλες οι μεγάλες ομάδες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ: Κι όμως, η αγωνιστική διάλυσή της έχει λογική

Λίβερπουλ: Κι όμως, η αγωνιστική διάλυσή της έχει λογική

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε καταστροφική τροχιά αν και ποδοσφαιρικά όλα όσα συμβαίνουν έχουν λογική που γίνονται

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απίστευτο! Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να σπρώξει κι άλλα 65 εκατομμύρια για έναν και μόνο παίκτη

Απίστευτο! Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να σπρώξει κι άλλα 65 εκατομμύρια για έναν και μόνο παίκτη

Η Λίβερπουλ έκανε φοβερό ρεκόρ μεταγραφών το καλοκαίρι, η σεζόν είναι καταστροφή και ετοιμάζεται για ακόμα μια ηχηρή κίνηση

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Slot Crisis: Οι αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή της Λίβερπουλ

Slot Crisis: Οι αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή της Λίβερπουλ

Οι αποδόσεις της Novibet για την παραμονή του Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ, αλλά και για τους... επόμενους προπονητές.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Μυθικό διπλό της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη στην έδρα της Λίβερπουλ!

Μυθικό διπλό της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη στην έδρα της Λίβερπουλ!

Δεν κέρδισε απλά τη Λίβερπουλ η Νότιγχαμ Φόρεστ, την πέρασε από… πάνω με το τελικό 0-3 μιας εμφατικής επικράτησης στο Άνφιλντ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νέοι οικονομικοί κανόνες αλλάζουν την Premier League

Νέοι οικονομικοί κανόνες αλλάζουν την Premier League

Η Premier League εγκαταλείπει το PSR και υιοθετεί τον Δείκτη Κόστους Ομάδας από το 2026 - 27 ευθυγραμμίζοντας τους οικονομικούς κανόνες με την UEFA και επηρεάζοντας κλαμπ όπως η Νότιγχαμ Φόρεστ του Μαρινάκη.

Ποδόσφαιρο