ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μιλιβόγεβιτς σταμάτησε την Άρσεναλ

Με δύο δικά του γκολ η Κρίσταλ Πάλας πήρε βαθμό κόντρα στους «κανονιέρηδες», εύκολο διπλό η Τσέλσι
Ο Μιλιβόγεβιτς σταμάτησε την Άρσεναλ

Λίγες μέρες πριν έχανε πέναλτι στο Λίβερπουλ και η Κρίσταλ Πάλας γνώριζε τελικά την ήττα από την Έβερτον. Αυτή τη φορά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα δις και έτσι η ομάδα του απέσπασε ισοπαλία (2-2) από την Άρσεναλ.

Σε ένα ωραίο ματς με αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό, οι «αετοί» έβαλαν φρένο στο νικηφόρο σερί των «κανονιέρηδων». Μπήκαν καλύτερα στο ματς, είχαν ευκαιρίες και δοκάρι με τον Ζαχά και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 45’+1 με τον Σέρβο χαφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ μπήκε καλά και ισοφάρισε στο 51′ με τρομερό φάουλ του Τζάκα. Όφειλε, πάντως, να αντιδράσει καλύτερα ο Χένεσεϊ. Από ένα ακόμη στημένο στο 56′ έγινε και το 1-2. Ο Λακαζέτ φάνηκε να βρίσκει την μπάλα με το χέρι, εκείνη κατέληξε στον Ομπαμεγιάνγκ και ο τελευταίος σκόραρε από κοντά.

Ακολούθησε ασφυκτική πίεση από τους γηπεδούχους. Η Άρσεναλ δεν κρατούσε καθόλου μπάλα, δεχόταν φάσεις κυρίως από τα πλάγια και τελικά ισοφαρίστηκε. Ο Ζαχά κέρδισε έξυπνα πέναλτι από τον Τζάκα και στο 83′ διαμορφώθηκε από τον Μιλιβόγεβιτς το τελικό 2-2.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χένεσεϊ, Γουαν-Μπισάκα, Τόμκινς, Σακό, Φαν Άανχολτ, Μιλιβόγεβιτς, ΜακΆρθουρ (61′ Μάγιερ), Κουγιατέ (88′ Πάντσεον), Τάουνσεντ, Αγιού (64′ Σόρλοθ), Ζαχά.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μπεγερίν (46′ Λιχστάινερ), Χόλντινγκ, Μουστάφι, Τζάκα, Γκουεντουζί, Τορέιρα, Εζίλ (68′ Γουέλμπεκ), Ιουόμπι, Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ (78′ Ράμσεϊ).

Περίπατος χωρίς Αζάρ

Στο άλλο ματς της Premier League που έγινε την ίδια ώρα, η Τσέλσι δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Μπέρνλι. Μπορεί να μην είχε τον Αζάρ λόγω τραυματισμού, αλλά είχε τον Μπάρκλεϊ.

Ο Άγγλος χαφ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έδωσε την ασίστ για το 0-1 του Μοράτα στο 22′ και έκανε εκείνος το 0-2 στο 57′. Ο Ουίλιαν με ωραίο σουτ εκτός περιοχής πέντε λεπτά μετά διαμόρφωσε το 0-3, ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Λόφτους-Τσικ στο 90’+2.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, Κορκ (73′ Γουέστγουντ), Ντεφούρ, Γκούντμουντσον, Μπρέιντι, Χέντρικ (65′ μΠΑΡΝς), Βόουκς (59′ Γουντ).

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο (78′ Φάμπρεγκας), Μπάρκλεϊ, Καντέ, Πέδρο (30′ Λόφτους-Τσικ), Ουίλιαν, Μοράτα (74′ Ζιρού).

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 27/10

Μπράιτον – Γουλβς 1-0 (48’ Μάρεϊ)

Φούλαμ – Μπόρνμουθ 0-3 (14’ πεν, 85’ Ουίλσον, 72’ Μπρουκς)

Λίβερπουλ – Κάρντιφ 4-1 (10’ Σαλάχ, 66’, 87’ Μανέ – 77’ Πάτερσον)

Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ 0-0

Γουότφορντ – Χάντερσφιλντ 3-0 (10’ Περέιρα, 19’ Ντεουλεφέου, 80’ Σαξές)

Λέστερ – Γουέστ Χαμ 0-1 (89’ Εντιντί – 30’ Μπαλμπουένα)

Κυριακή 28/10

Μπέρνλι – Τσέλσι 0-4 (22′ Μοράτα, 57′ Μπάρκλεϊ, 62′ Ουίλιαν, 90’+2 Λόφτους-Τσικ)

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 2-2 (45’+1 πέν. Μιλιβόγεβιτς, 83′ πέν. Μιλιβόγεβιτς – 51′ Τζάκα, 56′ Ομπαμεγιάνγκ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 18:00

Δευτέρα 29/10

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 22:00

Η βαθμολογία

# Ομάδα Αγ. Β. Γκολ Υπέρ Γκολ Κατά
1 Λιβερπουλ 10 26 20 4
2 Τσέλσι 10 24 24 7
3 Μάντσεστερ Σίτι 9 23 26 3
4 Άρσεναλ 10 22 24 13
5 Τότεναμ 9 21 16 7
6 Μπόρνμουθ 10 20 19 12
7 Γουότφορντ 10 19 16 12
8 Έβερτον 9 15 15 12
9 Γουλβς 10 15 9 9
10 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9 14 15 16
11 Μπράιτον 10 14 11 13
12 Λέστερ 10 13 16 16
13 Γουέστ Χαμ 10 8 9 15
14 Μπέρνλι 10 8 14 17
15 Κρίσταλ Πάλας 10 8 7 13
16 Σαουθάμπτον 10 7 6 14
17 Κάρντιφ 10 5 9 23
18 Φούλαμ 10 5 11 28
19 Νιούκαστλ 10 3 6 14
20 Χάντερσφιλντ 10 3 4 21

Προκαλούν τρόμο οι εικόνες του ελικοπτέρου από ψηλά (vid)

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν παίρνει Ταρέμι αλλά με 40 εκατ. ευρώ Ματετά

Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν παίρνει Ταρέμι αλλά με 40 εκατ. ευρώ Ματετά

Φέτος το Ματετά έχει 10 γκολ και δύο ασίστ με την Κρίσταλ Πάλας σε 2.707 αγωνιστικά λεπτά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε με μεγάλο διπλό από το Λονδίνο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε με μεγάλο διπλό από το Λονδίνο

Η ομάδα του Σον Ντάις ήταν κυνική, υπομονετική και απόλυτα συγκεντρωμένη στο πλάνο της.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Γιατί ο Λορέντσο Λούκα έμεινε εκτός με Μπρέντφορντ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Γιατί ο Λορέντσο Λούκα έμεινε εκτός με Μπρέντφορντ

Η νέα μεταγραφή της Φόρεστ δεν πρόλαβε να δηλωθεί και έμεινε εκτός αποστολής στο Λονδίνο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μαρινάκης: 200 εκατ. και η Φόρεστ σε ευρωπαϊκό σοκ

Μαρινάκης: 200 εκατ. και η Φόρεστ σε ευρωπαϊκό σοκ

Η Φόρεστ έχασε 1-0 από την Μπράγκα, με χαμένο πέναλτι, αυτογκόλ και αποβολή. Τα 200 εκατ. του Μαρινάκη ξαναμπαίνουν στο κάδρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ζητούν από τον Μαρινάκη να τελειώσει τον Ντάις

Ζητούν από τον Μαρινάκη να τελειώσει τον Ντάις

Η υπομονή τελείωσε για τους φίλους της Φόρεστ που στρέφονται πλέον απευθείας στον Μαρινάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: H Φόρεστ σκέφτεται δανεισμό Κουιαμπάνο και Τσιμίκα

H Φόρεστ σκέφτεται δανεισμό Κουιαμπάνο και Τσιμίκα

Η αριστερή πλευρά μπαίνει στο μικροσκόπιο για τη Φόρεστ με πιθανή αποχώρηση Ζιντσένκο και κίνηση για πιο έτοιμη λύση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ ψάχνει φορ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ψάχνει φορ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Αργό ξεκίνημα στο παζάρι για τη Φόρεστ, με το ρολόι να γράφει ήδη τέλος Ιανουαρίου και ο Ντάις να ζητά λύσεις μπροστά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Βρήκε επιθετικό, δεν είναι ο Ταρεμί

Νότιγχαμ Φόρεστ: Βρήκε επιθετικό, δεν είναι ο Ταρεμί

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει καταλήξει στην περίπτωση του Λορέντσο Λούκα για τη θέση του επιθετικού, που είχε ακουστεί ο Ταρεμί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε την Άρσεναλ στο μηδέν

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε την Άρσεναλ στο μηδέν

Η Άρσεναλ ανέβασε ένταση στο τέλος όμως η Νότιγχαμ Φόρεστ άντεξε και το ματς έμεινε κλειστό ως τις καθυστερήσεις.

Ποδόσφαιρο