Αλέξανδρος Κυζιρίδης: Ο Έλληνας που γράφει ιστορία με τη Χαρτς
Ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης γράφει ιστορία άνευ προηγουμένου με μια ιστορική ομάδα όπως η Χαρτς στο πρωτάθλημα της Σκωτίας
Ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης γράφει ιστορία άνευ προηγουμένου με μια ιστορική ομάδα όπως η Χαρτς στο πρωτάθλημα της Σκωτίας.
Μάλλον, πέρασε έτσι το Σαββατοκύριακο. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν αποτελεί και προτεραιότητα στην Ελλάδα. Δεν βλέπουν… Σκωτία στην Ελλάδα. Ίσως όμως να έπρεπε. Γιατί ένας Έλληνας είναι από τους πρωταγωνιστές αν όχι ο πρωταγωνιστής.
Ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης έπαιξε μπάλα σε Ηρακλή και Βόλο (φωτό). Είδε και απόειδε και έφυγε στο εξωτερικό. Στη Σλοβακία με Μόραβτσε και Μιχαλόβτσε. Στη Σλοβενία με τη Μούρα και στην Ουγγαρία με την Ντέμπρετσεν.
Φέτος πήγε στη Χαρτς. Και βρήκε αυτό που ήθελε. Τα νούμερά του εντυπωσιακά. Με 12 ματς, 5 γκολ και 5 ασίστ. Γκολ στο 3-1 με τη Σέλτικ και η Χαρτς είναι πλέον στο +8. Μετά από 9 ματς. Στο δρόμο για το πρώτο πρωτάθλημα από το 1960. Και όμως ναι.