ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωσε Παμλίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 24χρονος, προς επιβεβαίωση του Sportime.gr
Ανακοίνωσε Παμλίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με γοργό ρυθμό προχωρά το πλάνο του ΠΑΣ Γιάννινα για την επόμενη χρονιά. Οι Ηπειρώτες την Κυριακή (13/5) ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Στέφανου Σιόντη και μία μέρα μετά έκαναν το ίδιο με τον Γιώργο Παμλίδη.

Το Sportime.gr είχε ενημερώσει από τις 25 Απριλίου πως ο 24χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο των «κυανόλευκων» και τα ξημερώματα της Κυριακής (12/5) ότι η περίπτωσή του έκλεισε, κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συνεχίζοντας το σχεδιασμό της ομάδας και της ενίσχυσης του δυναμικού της, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΛΙΔΗ. Ο Γιώργος έχει περάσει στο παρελθόν από τις ομάδες του Αχιλλέα Νεοκαισαρείας, του Εργοτέλη, της Α.Ε.Λ. όπου ήταν δανεικός και της Κέρκυρας. Στην ομάδα του ΠΑΣ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 έτη και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την πρόταση συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΣ. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα του ΠΑΣ, ορόσημο για το πρωτάθλημα της χώρας μας. Εγώ με την ευκαιρία που μου δίνουν θα κοιτάξω να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της, να συνεργαστώ με τα παιδιά και όλοι μαζί να προσπαθήουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε πολλά στη συνεργασία μας».

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Πιέζει ο Αντρέ Λουίζ για Μπενφίκα αλλά δεν υποχωρεί ο Μαρινάκης

Πιέζει ο Αντρέ Λουίζ για Μπενφίκα αλλά δεν υποχωρεί ο Μαρινάκης

Οι ατζέντηδες του Αντρέ Λουίζ βρέθηκαν στη Βίλα ντο Κόντε για το Ρίο Άβε Μπενφίκα πιστεύοντας ότι υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει το deal.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε την Άρσεναλ στο μηδέν

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε την Άρσεναλ στο μηδέν

Η Άρσεναλ ανέβασε ένταση στο τέλος όμως η Νότιγχαμ Φόρεστ άντεξε και το ματς έμεινε κλειστό ως τις καθυστερήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Φρεντ: Ολυμπιακός ή επιστροφή Βραζιλία η νέα κουβέντα

Φρεντ: Ολυμπιακός ή επιστροφή Βραζιλία η νέα κουβέντα

Ο Φρεντ συνδέεται ξανά με τον Ολυμπιακό την ώρα που στη Βραζιλία μιλούν για προσπάθεια της Ατλέτικο Μινέιρο να τον φέρει πίσω.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει Μουρίνιο πίσω στη Ρεάλ λένε στην Ισπανία

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει Μουρίνιο πίσω στη Ρεάλ λένε στην Ισπανία

Στην Ισπανία φουντώνει σενάριο για επιστροφή Μουρίνιο στη Ρεάλ μετά τα σχόλια του Αλφρέδο Ρελάνο στο COPE.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Μεταμόρφωσης :  «Επένδυση» με τον Κωνσταντίνο Θελερίτη

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης : «Επένδυση» με τον Κωνσταντίνο Θελερίτη

Τη μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης με φόντο την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΑ, αποκτώντας τον Κωνσταντίνο Θελερίτη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: «Αλλού» ο Χιμένεθ! Ζήτησε τον 37χρονο Πέκχαρτ!

Άρης: «Αλλού» ο Χιμένεθ! Ζήτησε τον 37χρονο Πέκχαρτ!

Όποιους θυμάται! Ο Χιμένεθ θέλει να φέρει στον Άρη τον 37χρονο Τόμας Πέκχαρτ και τον Σβάρνα που τους είχε… κάποτε στην ΑΕΚ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Το απίθανο επίτευγμα του Μύθου!

ΠΑΟΚ: Το απίθανο επίτευγμα του Μύθου!

Αν και μόλις 18χρονων και όχι βασικός, ο Ανέστης Μύθου έχει πετύχει ότι ελάχιστοι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός – Κηφισιά 2-1: Νίκη με ανατροπή και «ζωντανός» για παραμονή!

Πανσερραϊκός – Κηφισιά 2-1: Νίκη με ανατροπή και «ζωντανός» για παραμονή!

Με χρυσή αλλαγή τον Μασκανάκη που σκόραρε στις καθυστερήσεις, στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ο Πανσερραϊκός γύρισε το ματς με την Κηφισιά και πανηγύρισε νίκη μετά από 107 μέρες!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Oλυμπιακός: Η μουρμούρα για τα ρεπό του Μεντιλίμπαρ

Oλυμπιακός: Η μουρμούρα για τα ρεπό του Μεντιλίμπαρ

Αν και είναι κάτι που δεν το αλλάζει, στον Ολυμπιακό έχουν προκύψει κάποιες γκρίνιες για τα ρεπό που δίνει, βρέξει – χιονίσει ο Μεντιλίμπαρ, μετά τα παιχνίδια.

Ποδόσφαιρο