Ανδρέας Τεττέη: Μετράει δυνάμεις με τον Ολυμπιακό
Ο Ανδρέας Τεττέη πριν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θα δώσει τελευταίο ματς με την Κηφισιά κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Ανδρέας Τεττέη πριν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θα δώσει τελευταίο ματς με την Κηφισιά κόντρα στον Ολυμπιακό.
Πως τα φέρνει η ποδοσφαιρική μοίρα. Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός είναι έτοιμος για τη μεγάλη στροφή στην καριέρα του. Ο Παναθηναϊκός τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες μετά και τη φυγή του Ντέσερς για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Με 15 ματς, 6 γκολ και 4 ασίστ φέτος οδήγησε την Κηφισιά στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος. Ο Τεττέη βέβαια έχει λίγο χρόνο που δεν έχει βρει δίχτυα. Πάνω από δίμηνο. Στο 2-3, την ήττα από την ΑΕΚ. Δεδομένο πως ένας επιθετικός θέλει να σκοράρει πρώτα απ’ όλα.
Τελευταία παρουσία λοιπόν του Τεττέη με την Κηφισιά το ματς με τον Ολυμπιακό. Το Σάββατο (20/12) και μάλιστα μέσα στο Καραϊσκάκη. Ένα γήπεδο και ντέρμπι που θα ζήσει πολύ με την πράσινη φανέλα. Θα μετρήσει και δυνάμεις ο διεθνής φορ σε αυτό το ματς.