Αντονί Μαρσιάλ: Χαμός στο Μεξικό
Ο Αντονί Μαρσιάλ έφυγε από την ΑΕΚ αλλά στην Μοντερέι δεν έχει βρει ακόμα τον ποδοσφαιρικό του εαυτό και αυτό είναι θέμα
Ο Αντονί Μαρσιάλ έφυγε από την ΑΕΚ αλλά στην Μοντερέι δεν έχει βρει ακόμα τον ποδοσφαιρικό του εαυτό και αυτό είναι θέμα.
Ο άλλοτε σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μια από τις τοπ μεταγραφές στο Μεξικό. Τα νούμερα όμως είναι αμείλικτα. Μετά από 9 ματς και κοντά στα 290 λεπτά συμμετοχής, ο Μαρσιάλ δεν έχει προσφέρει τίποτα στην Μοντερέι.
Ο απολογισμός είναι μηδέν γκολ και μηδέν ασίστ. Η ομάδα του είναι κοντά στην κορυφή. Στην 5η θέση (31 βαθμοί) αλλά στο -6 από την πρωτοπόρο Τουλούκα μετά από 17 αγωνιστικές. Κοντά είναι.
Το ζήτημα είναι πως ο Μαρσιάλ με το μεγάλο συμβόλαιο δεν έχει δώσει ακόμα κάτι. Ούτε γκολ ούτε ασίστ. Μεγάλη κίνηση της ΑΕΚ, που τον έβγαλε από το ρόστερ της.