ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Άιλερς: «Αν δεν ήταν ο Ισμαέλ, ίσως να μην ερχόμουν»

Ο επιθετικός του Απόλλωνα διευκρίνισε ότι είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και τη συνύπαρξή του με το νέο τεχνικό της ομάδας
Άιλερς: «Αν δεν ήταν ο Ισμαέλ, ίσως να μην ερχόμουν»

Ο Τζάστιν Άιλερς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα και μάλιστα όπως τόνισε σε δηλώσεις του, στα ΜΜΕ της πατρίδας του, δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα, αν δεν ήταν ο Βαλεριάν Ισμαέλ.

Ο 30χρονος Γερμανός επιθετικός εμφανίστηκε έτοιμος να γυρίσει νέα σελίδα στην καριέρα του και σε αυτή την απόφαση, έπαιξε σημαντικό ρόλο και η παρουσία του νέου προπονητή του Απόλλωνα, τον οποίο γνωρίζει προσωπικά.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Απόλλων θα είναι μία καινούργια πρόκληση για μένα. Αισθάνομαι έτοιμος», είπε αρχικά και τόνισε για τον Ισμαέλ: «Είναι ιδανικό που εκείνος είναι ο προπονητής. Αν δεν ήταν εδώ, ίσως και να μην ερχόμουν. Τον εμπιστεύομαι και με εκείνον στον πάγκο είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψω στον καλό μου εαυτό».

Ανακοίνωσε Άιλερς ο Απόλλων Σμύρνης

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Απόλλων Σμύρνης : Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σίμο Κορομηλά

Απόλλων Σμύρνης : Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σίμο Κορομηλά

Άλλη μια προσθήκη για τον Απόλλωνα Αθηνών που θέλει να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Άρης «έκλεψε» τον βαθμό από τον προτελευταίο Αστέρα που είχε τρία δοκάρια!

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Άρης «έκλεψε» τον βαθμό από τον προτελευταίο Αστέρα που είχε τρία δοκάρια!

Νέα γκέλα του Άρη κόντρα στον προτελευταίο Αστέρα Τρίπολης που είχε τρία δοκάρια μέσα στο «Βικελίδης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Με γκολ των Τσάπρα (21'), Εραμούσπε (51'), Συμελίδη (54')και Πεντρόζο (79') ο Λεβαδειακός διέλυσε τον Άρη με 4-1 ο οποίος είχε ισοφαρίσει στο 29'με αυτογκόλ του Εραμούσπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Ο Αστέρας Τρίπολης προχωρά σε τακτικές που σηκώνουν συζήτηση.

Ποδόσφαιρο
X-Ray Room: X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

Οι ακτίνες του Sportime τραβούν την κουρτίνα για το τι γίνεται με τα μανατζερικά γραφεία και τους ατζέντηδες. Μαντζερικό X-Ray λοιπόν…

X-Ray Room
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Στο 0-0 έμειναν Απόλλων Σμύρνης και Κηφισιά στο φινάλε της Super League 2. Διπλά για Καλλιθέα, ΑΕΚ Β' και ΟΦ Ιεράπετρας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Σοκαριστικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να διασύρεται. Βήμα που της δίνει ελπίδες παραμονής στη Super League 2 για την Προοδευτική.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Ο «Μύρο» δεν ήθελε να χάνει ποτέ. Αλλά με αντίπαλο τον καρκίνο η νίκη τις περισσότερες φορές είναι κόντρα στα προγνωστικά και η ήττα συνήθως αναμενόμενη!

Ποδόσφαιρο