ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Έστειλε εξώδικο στον Κλάτενμπεργκ!

Eξώδικο στον Κλάτενμπεργκ για αγωνιστική και οικονομική ζημιά, εξαιτίας της διαιτησίας έστειλε ο Απόλλων Σμύρνης.
Απόλλων Σμύρνης: Έστειλε εξώδικο στον Κλάτενμπεργκ!

Απόλλων Σμύρνης: Εξαλλοι στη Ριζούπολη με τη διαιτησία Κουτσιαύτη στη Τούμπα. Εξώδικο στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ έστειλε η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Δεν ήταν μόνο το ΑΕΚΆρης που απασχόλησε διαιτητικά στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Διαιτητικά παράπονα εξέφρασε και ο Απόλλων Σμύρνης για τη διαιτησία στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξέδωσε και ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «διαιτητική ντροπή, δημιούργημα Κλάτενμπεργκ».

«Ντροπή και μόνο ντροπή. Η λέξη που αρκεί για να περιγράψει όσα είδαμε στην Τούμπα. Μια βραδιά ντροπιαστική για το ποδόσφαιρο. Με δράστες. Εσάς κύριε Κλάτενμπεργκ και τον κύριο Κουτσιαύτη.

Καμαρώστε για τα πέναλτι που ανακαλύφθηκαν σε βάρος της ομάδας μας, για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της ομάδας μας και τόσα άλλα ντροπιαστικά σφυρίγματα. Καμαρώστε για μια ντροπιαστική βραδιά, δημιούργημα σας», ανέφεραν οι «κυανόλευκοι» στην ανακοίνωση τους.

Εκτός από την ανακοίνωση, o μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης τόνισε μετά το παιχνίδι ότι «αν ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της διαιτησίας να πάει σπίτι του. Αν πάλι θέλει να μείνει στην Ελλάδα και να λύσει τα προβλήματα, Κουτσιαύτηδες στη διαιτησία δεν μπορεί να υπάρχουν».

Η οργή των ανθρώπων του Απόλλωνα, είχε και συνέχεια. Η ΠΑΕ έστειλε εξώδικο στον Κλάτενμπεργκ θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις κακές διαιτησίες, αλλά και την αγωνιστική και οικονομική ζημία που μπορεί να υποστεί ο σύλλογος!

 

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Απόλλων Σμύρνης : Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σίμο Κορομηλά

Απόλλων Σμύρνης : Ενίσχυση στα μετόπισθεν με Σίμο Κορομηλά

Άλλη μια προσθήκη για τον Απόλλωνα Αθηνών που θέλει να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Άρης «έκλεψε» τον βαθμό από τον προτελευταίο Αστέρα που είχε τρία δοκάρια!

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ο Άρης «έκλεψε» τον βαθμό από τον προτελευταίο Αστέρα που είχε τρία δοκάρια!

Νέα γκέλα του Άρη κόντρα στον προτελευταίο Αστέρα Τρίπολης που είχε τρία δοκάρια μέσα στο «Βικελίδης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Με γκολ των Τσάπρα (21'), Εραμούσπε (51'), Συμελίδη (54')και Πεντρόζο (79') ο Λεβαδειακός διέλυσε τον Άρη με 4-1 ο οποίος είχε ισοφαρίσει στο 29'με αυτογκόλ του Εραμούσπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Ο Αστέρας Τρίπολης προχωρά σε τακτικές που σηκώνουν συζήτηση.

Ποδόσφαιρο
X-Ray Room: X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

Οι ακτίνες του Sportime τραβούν την κουρτίνα για το τι γίνεται με τα μανατζερικά γραφεία και τους ατζέντηδες. Μαντζερικό X-Ray λοιπόν…

X-Ray Room
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Στο 0-0 έμειναν Απόλλων Σμύρνης και Κηφισιά στο φινάλε της Super League 2. Διπλά για Καλλιθέα, ΑΕΚ Β' και ΟΦ Ιεράπετρας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Σοκαριστικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να διασύρεται. Βήμα που της δίνει ελπίδες παραμονής στη Super League 2 για την Προοδευτική.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Ο «Μύρο» δεν ήθελε να χάνει ποτέ. Αλλά με αντίπαλο τον καρκίνο η νίκη τις περισσότερες φορές είναι κόντρα στα προγνωστικά και η ήττα συνήθως αναμενόμενη!

Ποδόσφαιρο