ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: «Έχουμε πρωτάθλημα χάρη στη συμφωνία»

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας
Απόλλων Σμύρνης: «Έχουμε πρωτάθλημα χάρη στη συμφωνία»

Ανακοίνωση έβγαλε ο Απόλλων Σμύρνης, μετά τις Άρης και Παναθηναϊκό, σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας για τη συμφωνία της ΕΡΤ με τις επτά ΠΑΕ της Super League.

Συγκεκριμένα, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ αναφέρθηκε στο δημοσίευμα, αλλά με αφορμή αυτό εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:

«Ξαφνικά, κάποιοι θεώρησαν ότι ο Απόλλων Σμύρνης και άλλες ομάδες έπρεπε να μείνουν τηλεοπτικά άστεγες. Αυτοί που ήλπιζαν πέρυσι στον υποβιβασμό μας, που πριν από ένα χρόνο κοστολογούσαν ολόκληρο το πρωτάθλημα όσο κοστολογήθηκε φέτος το μισό, αυτό χωρίς τις επτά ομάδες που κατέληξαν στην ΕΡΤ.

Προσπάθησαν αρχικά παρουσιάζοντας μελέτες να πείσουν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου –όπως αυτοί το εννοούσαν- όμως δεν έπεισαν κανέναν.

Ενοχλήθηκαν διότι επτά ομάδες της Super League δεν διαλύθηκαν οικονομικά αλλά επιβίωσαν. Αν και ξεκάθαρα στοχοποιήθηκαν, οι επτά αυτές ομάδες σώθηκαν –και μαζί του τον ελληνικό πρωτάθλημα- την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή λόγω της ΕΡΤ. Ετσι, πλέον στοχοποιήθηκε και η ΕΡΤ. Κι απάντησαν με ότι έκαναν μέχρι τώρα, ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Με… λάσπη, αυτή τη φορά και προς την ΕΡΤ.

Ενοχλήθηκαν διότι η εικόνα από τους αγώνες φτάνει στις τηλεοπτικές οθόνες όλων των νοικοκυριών σε κάθε γωνιά της χώρας και μάλιστα, δωρεάν.

Το κυριότερο, όλα αυτά υπό απόλυτη διαφάνεια. Δουλειές και συμφωνίες ξεκάθαρες, σε γνώση όλων των ενδιαφερόμενων. Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων δεν υφίσταται πλέον αλλά ακόμα κι έτσι κάποιοι φαίνεται πως επιθυμούν να διαχειρίζονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα αποφασίζοντας όμως ότι κάποιες ομάδες θα έχουν τηλεοπτική στέγη και κάποιες άλλες όχι.

Το ποδόσφαιρο από τη συμφωνία του Απόλλωνα Σμύρνης -και των άλλων έξι ομάδων- με την ΕΡΤ μόνο κερδισμένο μπορεί να βγει. Το ίδιο και η κρατική τηλεόραση καθώς σχεδόν κάθε αγώνας έχει τηλεθέαση ιδιαίτερα υψηλή.

Ίσως αυτό είναι που κάποιοι δεν θέλουν. Να βγει κερδισμένο το ποδόσφαιρο. Ίσως θέλουν κερδισμένο μόνο το μισό ποδόσφαιρο.

Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη συμφωνία. Σήμερα έχουμε ελληνικό πρωτάθλημα ακριβώς χάρη σε αυτή τη συμφωνία.

Τέλος την επόμενη φορά που θα προκληθούμε θα αναγκαστούμε να απαντήσουμε με περισσότερα στοιχεία παρουσιάζοντας συμφωνίες και παραθέτοντας αριθμούς για να καταλάβει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο».

ΠΑΕ Άρης: «Αλλού βρίσκονται οι σκανδαλώδεις συμφωνίες»

Παναθηναϊκός: «Χωρίς τη συμφωνία δεν θα άρχιζε το πρωτάθλημα»

Συγκινητικό πανό από φίλους του Απόλλωνα (pic)

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Η βαθμολογία της Super League στην κανονική διάρκεια

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Λεβαδειακός – Άρης 4-1: Η ομάδα του Ουζουνίδη «έλιωσε» στη βροχή και λέει «αντίο» στην 4άδα

Με γκολ των Τσάπρα (21'), Εραμούσπε (51'), Συμελίδη (54')και Πεντρόζο (79') ο Λεβαδειακός διέλυσε τον Άρη με 4-1 ο οποίος είχε ισοφαρίσει στο 29'με αυτογκόλ του Εραμούσπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Αστέρας Τρίπολης: Επιλογές που προκαλούν

Ο Αστέρας Τρίπολης προχωρά σε τακτικές που σηκώνουν συζήτηση.

Ποδόσφαιρο
X-Ray Room: X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

Οι ακτίνες του Sportime τραβούν την κουρτίνα για το τι γίνεται με τα μανατζερικά γραφεία και τους ατζέντηδες. Μαντζερικό X-Ray λοιπόν…

X-Ray Room
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Super League 2: Κουλούρια στη Ριζούπολη – Νίκες για Καλλιθέα, Χανιά και ΑΕΚ Β’

Στο 0-0 έμειναν Απόλλων Σμύρνης και Κηφισιά στο φινάλε της Super League 2. Διπλά για Καλλιθέα, ΑΕΚ Β' και ΟΦ Ιεράπετρας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Super League 2: Έχανε με 2-0 και νίκησε 2-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης η Ηλιούπολη – Τεράστιο διπλό η Προοδευτική

Σοκαριστικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να διασύρεται. Βήμα που της δίνει ελπίδες παραμονής στη Super League 2 για την Προοδευτική.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Ο «Μύρο» δεν ήθελε να χάνει ποτέ. Αλλά με αντίπαλο τον καρκίνο η νίκη τις περισσότερες φορές είναι κόντρα στα προγνωστικά και η ήττα συνήθως αναμενόμενη!

Ποδόσφαιρο
X-Ray Room: Αυτός το πρόβλημα της ΑΕΚ στον Bwin SportFM, ο θεσμικός ρόλος της Λίνας Σουλούκου στη Ρόμα που δεν θα… ακουμπάει ποδοσφαιρικά και οι φιλίες που χαλάνε στα play out!

Αυτός το πρόβλημα της ΑΕΚ στον Bwin SportFM, ο θεσμικός ρόλος της Λίνας Σουλούκου στη Ρόμα που δεν θα… ακουμπάει ποδοσφαιρικά και οι φιλίες που χαλάνε στα play out!

XRAY Room με τις ακτίνες να πέφτουν πάνω στον «πόλεμο» ΑΕΚ SportFM, τη Λίνα Σουλούκου στη Ρόμα και τα play out.

X-Ray Room
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Πεντάρα ο Απόλλων Σμύρνης, τρίποντο για Νίκη Βόλου και γκέλα η Παναχαϊκή

Super League 2: Πεντάρα ο Απόλλων Σμύρνης, τρίποντο για Νίκη Βόλου και γκέλα η Παναχαϊκή

Τρίτη σερί νίκη στη Super League 2 ο Απόλλων Σμύρνης, χαμόγελα και στη Νίκη Βόλου, στραβοπάτησε η Παναχαϊκή.

Ποδόσφαιρο