Άρης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Καρυπίδης παίρνει και άλλα λεφτά από τον Ολυμπιακό για Καμαρά – Απίστευτος όρος!

Ο Καρυπίδης πέτυχε και άλλο μεγάλο όρο στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για Καμαρά – Απίστευτο

Άρης: O Aμπουμπακάρ Καμαρά από τον Άρη στον Ολυμπιακό λοιπόν. «Τελειωμένη» σταθερά σας την έδινε από την πρώτη στιγμή το Sportime τη μεταγραφή του Μαυριτανού επιθετικού στους Πειραιώτες. Χωρίς «αν», «μπορεί» και εφόσον». Και με νούμερα μάλιστα.

Ο Άρης έβαλε στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό, από το οποίο θα πληρώσει τη Φούλαμ και θα του μείνουν και κάμποσα για να παίξει μπάλα στη συνέχεια αποδεικνύοντας πως μεγάλωσε σαν κλαμπ καθώς αγοράζει ακριβά και πουλάει ακριβότερα.

Μάλιστα, έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Καμαρά στο πρόσωπο του Γκρέι που είπε το «ναι» και έρχεται Ελλάδα ενώ παράλληλα, ο Καρυπίδης κατάφερε να ανοίξει την πόρτα μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες μάνατζερ στον κόσμο.

Άρης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το deal του Καρυπίδη για τον Καμαρά

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek»,  ο Καμαρά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με 1.2 εκ. ευρώ ετήσιες αποδοχές. Αυτά λίγο πολύ τα γνωστά. Ποιο είναι το καινούργιο, ποιο είναι αυτό που δεν ξέρουμε; Το άγνωστο, λοιπόν, που έπιασαν οι «κεραίες» μου είναι ότι ο Άρης έχει λαμβάνειν που λένε και στη συνέχεια.

Την ώρα που ο Μπούργος περιμένει ενίσχυση στην Αυστρία, ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, διατήρησε ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 25%! Κι αν του κάτσει; Not bad!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!