ΑΡΗΣ

Αλλαγή σελίδας στον Άρη με… προξενητή τον Κανακούδη!

Το love story του 34χρονου ποδοσφαιριστή με την κόρη του Τομ Παπαδόπουλου, που έφερε τον ομογενή επιχειρηματία κοντά στον Αρη
Αλλαγή σελίδας στον Άρη με… προξενητή τον Κανακούδη!

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ελληνοαμερικανός Τομ Παπαδόπουλος, ο οποίος θα συζητήσει με τον Θοδωρή Καρυπίδη, το ενδεχόμενο εμπλοκής του στον Αρη, ενόψει της επιστροφής της ομάδας στην Super League.

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη, Παπαδόπουλος και Σακίεβιτς

Ο Άρης είπε… όχι στο 1,5 εκ. ευρώ της Nova

Το νέο δίδυμο στον Άρη

Για τον ομογενή επιχειρηματία έχουν ακουστεί και γραφεί πολλά από το περασμένο φθινόπωρο, όταν προέκυψε το ενδιαφέρον του για τον Αρη.

Οι επαγγελματικές σχέσεις του Καρυπίδη στις ΗΠΑ, ήταν κατά πολλούς η αφορμή να ξεκινήσουν οι επαφές των δυο πλευρών.

Σύμφωνα όμως με κάποιους άλλους, αυτός που έκανε το «προξενιό» ανάμεσα στους δυο ήταν ο Πέτρος Κανακούδης !

Ο 34χρονος  ποδοσφαιριστής, ο οποίος  τον περασμένο Δεκέμβρη πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα ελληνικά γήπεδα μετά από μια τριετή θητεία στην Φινλανδία και την Ιντερ Τούρκου.

Κι αυτή η απόφαση του καθώς και η επιλογή του Αρη για να συνεχίσει την καριέρα του, φαίνεται πως δεν ήταν τυχαία.

Ο Κανακούδης τα δυο τελευταία χρόνια συνδέεται με την κόρη του Τομ Παπαδόπουλου την οποία γνώρισε σε ταξίδι που έκανε στη Νέα Υόρκη!

Ο ίδιος άλλωστε ο Κανακούδης σε μια από τις συνεντεύξεις του στην εφημερίδα «Αρης Είσαι», ουσιαστικά επιβεβαίωσε την σχέση του με τον Τομ Παπαδόπουλο αναφέροντας μεταξύ άλλων.

«Ο Τομ Παπαδόπουλος είναι πολύ τίμιος. Έχει μια εξαιρετική, παραδοσιακή ελληνική οικογένεια. Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί ένα τεράστιο δίκτυο εργαζομένων στη Φιλαδέλφεια. Είναι ένας απλός, καθημερινός και ταπεινός άνθρωπος. Όταν προέκυψε αρχικά το όνομά του για τον Άρη και το συζητήσαμε του είπα να ασχοληθεί. Διότι γνωρίζει πόσο μεγάλος είναι ο Άρης και τι δυναμική υπάρχει. Μ’ έναν κόσμο που αγαπάει πολύ την ομάδα».

Ο Κανακούδης τον Ιανουάριο υπέγρεαψε συμβόλαιο 1,5 έτους με τους «κίτρινους» ενώ μέχρι στιγμής έχει μόλις δυο συμμετοχές στα ματς με Εργοτέλη και Κισσαμικό.

#Tags

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τα έχει μαζεμένα στον Χιμένεθ ο Μορόν!

Τα έχει μαζεμένα στον Χιμένεθ ο Μορόν!

Οι λόγοι που προκάλεσαν το νέο ξέσπασμα του Μορόν όταν ο Χιμένεθ τον έκανε αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Όλα τα λεφτά τα σχόλια που έκανε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη διαιτησία στο Άρης – ΠΑΟΚ. Τι είπε για Ζαφείρη και Πέρεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Μόλις οκτώ παίκτες έχουν «επιβιώσει»

Άρης: Μόλις οκτώ παίκτες έχουν «επιβιώσει»

Μόνο οκτώ ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει από τον περσινό Άρη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ δεν πειραματίστηκε όπως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Ποδόσφαιρο: Δηλαδή τι θα έλεγε το MEGA αν έχανε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ…

Δηλαδή τι θα έλεγε το MEGA αν έχανε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ…

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στο MEGA το αγαπημένο θέμα είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης και τα όσα ακούει…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης στον Βόλο χωρίς κόσμο, απόφαση που φέρνει ένταση πριν τη σέντρα και αφήνει το παιχνίδι να ξεκινήσει ήδη φορτισμένο.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σαν σήμερα 9 Φεβρουαρίου: Παναθηναϊκός – Άρης ο τελικός που έμεινε αξέχαστος!

Σαν σήμερα 9 Φεβρουαρίου: Παναθηναϊκός – Άρης ο τελικός που έμεινε αξέχαστος!

Σαν σήμερα 9 Φεβρουαρίου ο τελικός Κυπέλλου στο Ηράκλειο έγραψε ιστορία, με καθαρό μήνυμα ισχύος και τρόπαιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λορέν Μόρον σημειώθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό φορ να αντιδρά έντονα στην αλλαγή του

Ποδόσφαιρο