ΑΡΗΣ

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Αστάνα ο Τζέγκο

Ο Άρης συνεχίζει για 4η μέρα την προετοιμασία του, με το πρόγραμμα της Παρασκευής να περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, δηλαδή πρωί απόγευμα.
Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Αστάνα ο Τζέγκο

Ο Άρης συνεχίζει για τέταρτη μέρα την προετοιμασία του, με το πρόγραμμα της Παρασκευής (18/6) να περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, δηλαδή πρωί και απόγευμα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν καθώς αυτή τη στιγμή ο Άρης δεν έχει στο 100% τους Τζέιμς Τζέγκο (αναρρώνει από τον τραυματισμό που αποκόμισε στα πλέι οφ), τον Λίντσεϊ Ρόουζ που επέστρεψε τραυματίας από τις διακοπές, αλλά και τον Λούκας Σάσα που παραμένει στη Βραζιλία αναρρώνοντας από κορονοϊό.

Όσον αφορά τον Τζέγκο, ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε η ΠΑΕ Άρης από την πρωινή προπόνηση σήμερα (18/6) στην οποία τον βλέπουμε να κάνει ποδήλατο.

Ο Αυστραλός κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας τη νέα σεζόν, αυτό με την Αστάνα (εκτός έδρας) στις 22 Ιουλίου.

Θυμίζουμε ότι το πρωί του Σαββάτου ο Άρης θα αναχωρήσει  για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του.

Εξάλλου οι «κίτρινοι» δεν ξέχασαν τον Αλκέτα Παναγούλια καθώς συμπληρώθηκαν πλέον 9 χρόνια από τον θάνατό του το 2012.

«Εννέα χρόνια χωρίς τον μεγάλο Αλκέτα Παναγούλια…🕯 Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ…» σημειώνεται στο σχετικό μήνυμα για τον μεγάλο προπονητή και μεγάλο Αρειανό της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις για τον Τζέγκο και τον Παναγούλια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Ορατό το σενάριο να παραχωρήσει δανεικό ο Άρης και τον Γιαννιώτα.

Ποδόσφαιρο
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Ποδόσφαιρο: MEGA : Έρχεται Άγιος Βασίλης στον Άρη…

MEGA : Έρχεται Άγιος Βασίλης στον Άρη…

Τι ανέφεραν στο ρεπορτάζ του MEGA για τον Άρη και τις μεταγραφές κατά τη διάρκειας της διακοπής του πρωταθλήματος…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Τελείωσε και η συζήτηση για τον Μανόλο Χιμένεθ…

Άρης : Τελείωσε και η συζήτηση για τον Μανόλο Χιμένεθ…

Εκτός από καλά Χριστούγεννα, ο Άρης βλέπει να τελειώνει και η συζήτηση για το θέμα του κόουτς Μανόλο Χιμένεθ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιώργος Αθανασιάδης : Από το κράξιμο στον Άρη, στα δύο μηδενικά…

Γιώργος Αθανασιάδης : Από το κράξιμο στον Άρη, στα δύο μηδενικά…

Φοβερή η ανατροπή που έχει κάνει ο Γιώργος Αθανασιάδης στον Άρη, εξαιρετική παρουσία στα δύο τελευταία ματς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-1:  Με MVP τον Αθανασιάδη έφυγε νικητής από την Τρίπολη!

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-1: Με MVP τον Αθανασιάδη έφυγε νικητής από την Τρίπολη!

Ο Άρης προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ιβάνοφ, ο Αθανασιάδης κράτησε το 0-1 όσες φορές χρειάστηκε και οι κιτρινόμαυροι έφυγαν με το τρίποντο από την Τρίπολη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Τον «θυμήθηκε» ο Χιμένεθ και τον ξεκινάει πάλι βασικό!

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Τον «θυμήθηκε» ο Χιμένεθ και τον ξεκινάει πάλι βασικό!

Δεν συνιστά είδηση οτι ο Άρης θα παραταχθεί και στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, με 11άδα ανάγκης, αφού οι απουσίες για τον Μανόλο Χιμένεθ αγγίζουν το διψήφιο νούμερο.

Ποδόσφαιρο
ΑΡΗΣ: Αστέρας Τρίπολης – Άρης κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αστέρας Τρίπολης – Άρης κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αστέρας Τρίπολης και Άρης κοντράρονται στη Super League, σε ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον και ένταση από το πρώτο λεπτό.

ΑΡΗΣ
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης δύσκολα, αλλά υπάρχουν ομάδες που μπορούν εύκολα!

Ο Άρης δύσκολα, αλλά υπάρχουν ομάδες που μπορούν εύκολα!

Ο Άρης δύσκολα θα καταβάλει τη ρήτρα στη Θέλτα για Πέρεθ. Άλλες ελληνικές ομάδες το μπορούν όμως εύκολα.

Ποδόσφαιρο