ΑΡΗΣ

Άρης: Δικαίωση της ΠΑΕ για Κουλουχέρη, δεν ανησυχεί για Τριανταφυλλάκο

Δικαίωση της ΠΑΕ Άρης και τυπικά για την προσφυφή του Κουλουχέρη, καμία ανησυχία για την αρχική δικαίωση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου.
Άρης: Δικαίωση της ΠΑΕ για Κουλουχέρη, δεν ανησυχεί για Τριανταφυλλάκο

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ καλεί την ΠΑΕ Άρης να καταβάλλει το μισό του ποσού των 27.468,88 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σε οφειλές στον πρώην παίκτη της ομάδας Βασίλη Τριανταφυλλάκο.  Οι άνθρωποι του Άρη δεν ανησυχούν ωστόσο καθώς πρόκειται για νέα απόφαση «τύπου Κοντοβά».

Άλλωστε σήμερα (1/12) επίσης η συγκεκριμένη επιτροπή αποφάσισε την απόρριψη της προσφυγής του Ευθύμη Κουλουχέρη, η οποία έρχεται ως συνέχεια στις αντίστοιχες αποφάσεις δικαίωσης των «κίτρινων» και για τους Φατί, Καπετάνο, Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό.

Έτσι ο Άρης γλίτωσε μια για πάντα από μεγάλα ποσά τα οποία διεκδικούσαν οι συγκεκριμένοι παίκτες και αυτό καθώς ανήκουν στην κατηγορία των προσφυγών που έγιναν μετά το 2016.

Οσον αφορά την υπόθεση Τριανταφυλλάκου, την απόφαση έλαβε και πάλι η ίδια δικαστής που είχε δικαιώσει (κακώς βάσει νόμου) και τον Κοντοβά.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση πάει για αναψηλάφηση με τους Θεσσαλονικείς να μην ανησυχούν και να θεωρούν το θέμα τυπικό.

O νόμος Κοντονή είναι ξεκάθαρος και αναφέρει ότι οι ΠΑΕ που υποχρεούνται να καταβάλλουν το 50% των οφειλόμενων είναι ίσως δημιουργήθηκαν μετά το 2017. Θυμίζουμε πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ συστάθηκε το 2016.

Παρακάτω η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης,μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Βασιλείου Τριανταφυλλάκου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 27.468,88 Ευρώ πλέον ποσού τριακοσίων (300) Ευρώ για δικαστική δαπάνη πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 437/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση του Ευθύμιου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ κατά της ΠΑΕ Άρης».

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Το ρεκόρ του Άρη που δεν θα ήθελε να έχει

Το ρεκόρ του Άρη που δεν θα ήθελε να έχει

Το στατιστικό που αποτυπώνει με ακρίβεια το φετινό αδιέξοδο στο «σπίτι» του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτή τη φορά δεν πέταξε τη σκούφια του για τον Άρη ο Καρπετόπουλος, έμεινε στον ΠΑΟΚ…

Αυτή τη φορά δεν πέταξε τη σκούφια του για τον Άρη ο Καρπετόπουλος, έμεινε στον ΠΑΟΚ…

Περισσότερο κριτική στον ΠΑΟΚ έκανε ο Αντώνης Καρπετόπουλος παρά ασχολήθηκε με τον Άρη στο σχόλιο για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα έχει μαζεμένα στον Χιμένεθ ο Μορόν!

Τα έχει μαζεμένα στον Χιμένεθ ο Μορόν!

Οι λόγοι που προκάλεσαν το νέο ξέσπασμα του Μορόν όταν ο Χιμένεθ τον έκανε αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για το Άρης – ΠΑΟΚ : Να μάθει κανονισμό ο Ζαφείρης – Βουτιά στα βράχια ο Πέρεθ

Όλα τα λεφτά τα σχόλια που έκανε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη διαιτησία στο Άρης – ΠΑΟΚ. Τι είπε για Ζαφείρη και Πέρεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Μόλις οκτώ παίκτες έχουν «επιβιώσει»

Άρης: Μόλις οκτώ παίκτες έχουν «επιβιώσει»

Μόνο οκτώ ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει από τον περσινό Άρη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ που έκανε ότι δεν έκανε ο Μεντιλιμπαρ

Ο Χιμένεθ δεν πειραματίστηκε όπως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Ποδόσφαιρο: Δηλαδή τι θα έλεγε το MEGA αν έχανε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ…

Δηλαδή τι θα έλεγε το MEGA αν έχανε ο Άρης από τον ΠΑΟΚ…

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στο MEGA το αγαπημένο θέμα είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης και τα όσα ακούει…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης στον Βόλο χωρίς κόσμο, απόφαση που φέρνει ένταση πριν τη σέντρα και αφήνει το παιχνίδι να ξεκινήσει ήδη φορτισμένο.

Ποδόσφαιρο