ΑΡΗΣ

Άρης: Ενσωματώθηκε και ο Μήτρογλου, εξετάσεις για τον Ρόουζ

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν το νέο πρόσωπο για τους «κιτρινόμαυρους» στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (16/6) στο Ρύσιο.
Άρης: Ενσωματώθηκε και ο Μήτρογλου, εξετάσεις για τον Ρόουζ

Άρης: Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν το νέο πρόσωπο για τους «κιτρινόμαυρους» στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (16/6) στο Ρύσιο.

Άρης: Όπως αναμενόταν ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε σήμερα (16/6) στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου καθώς συμμετείχε ο κανονικά στην προπόνηση.

Από εκεί και πέρα όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης ο Λίντσεϊ Ρόουζ που επιστρέφει απόψε θα υποβληθεί σε εξετάσεις καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Εξάλλου την Πέμπτη (17/6) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Χαβιέρ Ματίγια, ενώ άδεια ως τις 25 Ιουνίου δόθηκε στον Κάτσε που δεν υπολογίζεται από την ομάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της Τετάρτης (16/6)

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις λειτουργικής δύναμης, τρέξιμο αερόβιας μορφής και αερόβια παιχνίδια με μπάλα, ενώ παράλληλα συνεχίζονται -κατά γκρουπ- οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ ο Λίντσεϊ Ρόουζ, που αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη, θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Κριστιάν Γκάνεα, που είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας, έχει άδεια μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (21/06) και αφού περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, ενώ στον Εργκυς Κάτσε έχει δοθεί άδεια μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν το νέο πρόσωπο για τους «κιτρινόμαυρους» στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (16/6) στο Ρύσιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μίλησε με «σιωπή» για τον Κώστα μετά το Άρης – Παναθηναϊκός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μίλησε με «σιωπή» για τον Κώστα μετά το Άρης – Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τη χαρά και την περηφάνια του για τον αδερφό του Κώστα, μετά τη σπουδαία νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Άρης μεταγραφές: Τελείωσε του Γκαρέ

Άρης μεταγραφές: Τελείωσε του Γκαρέ

Ο Άρης ολοκλήρωσε ακόμη μία μεταγραφική του κίνηση, καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Βάσκο ντα Γκάμα για τον δανεισμό του Μπεντζαμίν Γκαρέ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης μεταγραφές : «Σκάει» κι άλλη ηχηρή πώληση μετά τον Μόντσου

Άρης μεταγραφές : «Σκάει» κι άλλη ηχηρή πώληση μετά τον Μόντσου

Δεν θα είναι μόνο ο Μόντσου ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άρη, αλλά θα γίνει και μία ακόμα ηχηρή πώληση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΒΟΜΒΑ: Αποχωρεί από τον Άρη ο Μόντσου – Φεύγει για Μεξικό

ΒΟΜΒΑ: Αποχωρεί από τον Άρη ο Μόντσου – Φεύγει για Μεξικό

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Μόντσου από τον Άρη, με τον Ισπανό χαφ να ετοιμάζει βαλίτσες για Μεξικό και τη Χουάρεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Ο Χιμένεθ παλεύει χωρίς μεταγραφές…

Άρης : Ο Χιμένεθ παλεύει χωρίς μεταγραφές…

Σίγουρα δεν εξελίσσεται καλά η σεζόν για τον Άρη και τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά παλεύει και χωρίς μεταγραφές ο Βάσκος τεχνικός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Το έζησε με την ψυχή του ο Μπουγάτσας το γκολ του Φαμπιάνο (vid)

Άρης : Το έζησε με την ψυχή του ο Μπουγάτσας το γκολ του Φαμπιάνο (vid)

«Ένα από τα ωραιότερα γκολ του ελληνικού πρωταθλήματος», είπε ο Μπουγάτσας πανηγυρίζοντας το γκολ του Φαμπιάνο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναιτωλικός – Άρης 0-1: Νίκη με κεφαλιά Φαμπιάνο και επιστροφή στα τρίποντα

Παναιτωλικός – Άρης 0-1: Νίκη με κεφαλιά Φαμπιάνο και επιστροφή στα τρίποντα

Ο Άρης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από περίπου ενάμιση μήνα, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, χάρη σε γκολ του Φαμπιάνο και εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναιτωλικός – Άρης: Με Μόντσου η 11άδα του Άρη στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – Άρης: Με Μόντσου η 11άδα του Άρη στο Αγρίνιο

Μεγάλο ματς και για τους δύο το Παναιτωλικός - Άρης μια και η νίκη είναι απαραίτητη για να μην υπάρξει κι άλλη γκρίνια

Ποδόσφαιρο